TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Armin van Buuren – Pure Prague (20.12.2008)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FUGAZ a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

[quote Schmidt]btw. náhodou nehrál u nás Armínek taky Imagine v tom Miller mixu (nechci teda zase nějak spekulovat nebo mystifikovat) ???? Ale to asi opravdu bylo spíš Face 2 Face, že jo ???? sm6[/quote]

Face 2 Face (Martin Roth Remix) – mam to potvrzene z jednoho zahranicniho fora sm4

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Dík za info. Na to bych si určitě nevzpomněl, páč tenhle track moc dobře neznám….
    [b]Fugaz[/b]: Hm, to ti věřím, že ses díky Pájovi dostal k DM…já v podstatě taky díky němu. Respektive asi úplně první, kdo mě tak trochu k tomu směroval, by v ’99 ATB a jeho tehdy (na tu dobu super album) Movin‘ Melodies. Jenomže to jsem neposlouchal vyloženě trance. To bylo až kolem r. 2000, kdy jsem si všimnul, že existuje nějaká Gouryella (to jsem ale ještě nevěděl, že zatím stojí nějakej Ferry Corsten) a tehdy mě absolutně dostal právě Pája svým Another Way + Silence v Tiësto mixu, což byl taky hlavní bod, kdy jsem o tohlo jméno (a řadyl dalších) začal zajímat trochu víc. sm12

btw. [b]to ALLL[/b]: chcete-li si připomenout tu úžasnou sobotní atmosféru, sosněte si tohle !!!!! Je to nějakej hodinovej live set, ovšem téměř se vším, co zaznělo u nás !!!!! Je to dost dobrý !!! sm13

[url=http://http://rapidshare.com/files/176738772/152_Armin_van_Buuren_-_End_Of_Year_Countdown_2008_on_AH.FM.mp3.html]

tracklist:
    01. Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s Emotional Mix)
    02. FKN feat. Jahala – Still Time (Aly & Fila Remix)
    03. Armin van Buuren – Imagine (Paul Miller Remix)
    04. Armin van Buuren feat. Susana – If U Should Go (Aly & Fila Dub)
    05. Armin van Buuren – Serenity (Signum Remix)
    06. Paul van Dyk – Time of Our Lives (Paul van Dyk Club Mix)
    07. Armin van Buuren feat. Justine Suissa – Burned With Desire (Rising Star Vocal Mix)
    08. Thomas Bronzwaer – Certitude
    09. Ben Gold – Life (Sean Tyas Remix)
    10. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher – Hold On To Me (John O’Callaghan Remix)

btw. náhodou nehrál u nás Armínek taky Imagine v tom Miller mixu (nechci teda zase nějak spekulovat nebo mystifikovat) ???? Ale to asi opravdu bylo spíš Face 2 Face, že jo ???? sm6

nexxie
    Člen

Schmidt : a k tomu Jarrellovi – posledni tracku zahral michaela cassetta – shadows movement

FUGAZ
    Člen

[quote RONNY]kdyby nekdo zvladnul jeste casovej line up tak bych to bylo uplne super[/quote]

Blake Jarrell 22:00 – 00:00
    Armin van Buuren 00:00 – 06:00

RONNY
    Člen

kdyby nekdo zvladnul jeste casovej line up tak bych to bylo uplne super

FUGAZ
    Člen

[b]Schmidt[/b]: ale jo, ja taky muzu vsechny a vsechny mam rad a na vsechny proste pujdu,,, ale k EDM me prave dovedl Paja v roce 2001 taxe ho tak nejak vic drzim no sm5 jinak ho dnes davali na SSL – Treksor mixy, ale prvni pul hodka byla z Vonyc Sessionu a druha pul hodka byl zaznam z nejakyho nezverejnenyho live eventu.

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Jujda, tak sorry za tu mystifikaci !!!!
    [b]Fugaz:[/b] Whoa, dík za doplnění tracklistu. No, pro mě Armin, Paul, Ferry, Markus, kluci z Anjunabeats. = všichni jsou to mazáci, každej z nich je něčím výjimečněj !!!!
    Každopádně ten Pájův novoroční set si rozhodně taky ujít nenechám !!!!! sm3sm5

nexxie
    Člen

Fugaz : koukal sem ke Schmidtovi to listu.. nevsim sem si ze sem v pulce stranky, ze tam nejsou cista, ze tam nejsou zadny idcka, ze tam jeni obrazek.. proste uplne mimo.. asi prestanu s tim hasisem.. aspon na Vanoce 😀

Za chvilku to balim a letim k babi smazit kapra 🙂 tak se tu mejte a at najdete more vinylu, maxacu a alb pod stromeckem 😀

FUGAZ
    Člen

[b]Schmidt[/b] : mě zas padla do ucha [b]11. DJ Tatana feat. Luciana Di Nardo – Anymore (Chris Reece Remix)[/b] sm3
    TL určitě mám ( snad ke všemu co se od PvD pustiloo ven – jsem spíše [i]„Dajkovec“[/i] sm3 )…
    jinak si tam jeste dopln:
    25. Fred Baker – Genius Touch
    26. Hampshire & Bissen – The Vault

[b]nexxie[/b]: dobry songy sm5 kam že jsi to koukal ? sm15 no stane se sm4

[b]btw[/b]:
    01. Jan 2009, 01:00 on BBC Radio 1
    German dance DJ Paul Van Dyk presents a special two-hour exclusive mix for Radio 1. sm5

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Taky pěnká volba s těmi písněmi sm16sm15

nexxie
    Člen

Fugaz: ja idiot koukal do jinyho playlistu nez do oficialniho.. takze uplne zbytecny zmatky (ohledne ty areny) 😀

me tu dneska jedou moje milovany vanocni songy jako
    Watergate – Merry Christmas Mr Lawrence (Hemstock and Jennings Remix)
    Sarah McLachlan – The First Noel (DJ Shah Remix)
    ..

proste nostalgie 😀

Schmidt
    Člen

[b]Fugaz:[/b] O.K. Díky za vysvětelní, Fugazi !!!! Hele normálně, my si snad čteme myšlenky !!! Já normálně ZROVNA TEĎ poslouchám úúúúúúplně to samý !!! Jinak track č. 2 je výborná pohodovka od Duguida s Leah, tj. Andy Duguid feat. Leah – Don’t Belong, první track na jeho albu !!!!! Mimochodem, nevím jestli máš , kdybys chtěl, zde je tracklist !!!!!!

01. Sergej Fresh feat. Koshka – Lucky Fish (Jeff T. Remix)
    [b]02. Andy Duguid feat. Leah – Don’t Belong (Original Mix)[/b]
    03. Zoo Brazil – Crossroads (Original Mix)
    04. Underworld – Born Slippy (Manuel De La Mare Mix)
    05. ID – ID
    06. Sied Van Riel & R.O.R. – Closer To You (Mark Alston Remix)
    07. Kuffdam feat. Terry Ferminal – Burning Up (Styrafoamkid Remix)
    08. ID – New Hide (Original Mix)
    09. Gareth Wyn – Beat That (Original Mix)
    10. Sidney Blue – Give It Up For Me (Deadmau5 Remix)
    11. DJ Tatana feat. Luciana Di Nardo – Anymore (Chris Reece Remix)
    12. Splittr – All Alone (Extended Vocal Mix)
    13. Grace – Not Over Yet (BT’s Spirit Of Grace Remix)
    14. Re-Verse – Distant Destiny (Original Mix)
    15. ID [Track 04 Live At Escape, Amsterdam (24-10-2008)]
    16. Activa Vs. Chris & Matt Kidd – U.R. (Original Mix)
    17. Emjay – Real High (Original Mix)
    18. DJ Shog – Running Water (Shog’s2Faces Remix)
    19. Deep Dish – Say Hello ! (ID Remix)
    20. ID – ID
    21. Hans Zimmer – Poor Choice Of Words (Paul Van Dyk Remix)
    22. Rank 1 – Breathing (Airwave) (Breaks Dub Mix)
    23. Marcos – Just For A Day (Marc Van Linden Rmx)
    24. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting Here For You (Night Music Edit)
    25. ID well known

FUGAZ
    Člen

[b]nexxie & Schmidt[/b]: z 89% mohu říct že [b]W&W – Arena[/b] nehrál… ani v jednom tracklistu, co se delali na place, se neobjevila. Taky se pár lidí seklo ohledně Buldozzera a New Jersey sm4

Pěkný Vánoce všem sm3

[quote-0 Schmidt]... hezký svátky všem !!!! Hlavně neposlouchat žádný koledy, jenom furt trance a progessive !!!!!!!!!!! sm3sm15[/quote-0]

… né asi, mi tu jede PvD – 1Live Rocker ze soboty sm15

btw Track 02. jsem uz slysel nekolikrat… ten vokalek je mi hoodne povedomej, jen nevim kde sm6sm13

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Čoveče, nevim. Ale pokud podle Fugaze kromě těch ukázek už tam nechybí žádný ID, pak to byl asi opět nějakej můj nesmysl…hehe sm17 !!!!

Jojo, taky hezký svátky všem !!!! Hlavně neposlouchat žádný koledy, jenom furt trance a progessive !!!!!!!!!!! sm3sm15

nexxie
    Člen

a arenu hral Arminaman taky? ste si jisti?

jinak Stastny a vesely vanoce klucii..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.