TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Armin van Buuren – Pure Prague (20.12.2008)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FUGAZ a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)
  • Autor
    Schmidt
    Člen

[b]Fugaz:[/b] No, ty jsi génius !!!! sm11Face To Face, jaaaaaasněěě !!! A já trouba jsem furt dumal nad Imagine…. sm15

FUGAZ
    Člen

[b]01. Armin van Buuren – Face to Face[/b] sm11

EDIT: (Martin Roth Remix)

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Pravdu díš. Bulldozera bych určitě taky poznal. sm11Ty jo, dobrej postřeh s tím Van Rielem. Taky mě to přišlo strašně známý, ale asi by mě trvalo hodně dlouho, než bych to odhalil….sm3

FUGAZ
    Člen

[quote nexxie]...mozna sem to jen zapomnel ale nepamatuju si ze by Armin hral Bulldozer.. Ale naopak vim ze hral New Jersey na ktery sem paril jak divej..[/quote]

mas pravdu, mel jsem tu New Jersey, ale jini meli Bulldozera, taxem nevedel, ktery z toho tam napsat sm4
    [b]44. Joint Operation Centre – New Jersey (Original Mix)[/b]

nexxie
    Člen

Hej ted sem si uvedomil ze tam mas chybu..

mozna sem to jen zapomnel ale nepamatuju si ze by Armin hral Bulldozer.. Ale naopak vim ze hral New Jersey na ktery sem paril jak divej.. a to urcite nejni ID46.. takze tam nekde bude bug

nexxie
    Člen

11 : Sied van Riel – M.M.E. (Original Mix)

Schmidt
    Člen

Jůůů, tracklist už je komplet !!! sm3 Ještě jen přijít na ty věci z těch ukázek….hm…safra…sm6

Anonymní uživatel
    Host

Zdáreček. Nevíte co to hrálo za song při Arminově nástupu?

FUGAZ
    Člen

[b]nexxie[/b]: a pak že až ráno, ti to nedalo co? sm3 díky chlape sm4 btw tu 56 jsem si vubec nemohl zpomenout na nazev sm17

nexxie
    Člen

tak mi to nedalo :

39 : Alex Morph – Sunshine (Nitrous Oxide Remix)
    42 : Anjunabeats – Volume One (7Skies & Static Blue Remix)
    45 : Sam Sharp – Roundabout (Sander Van Doorn Main Mix)
    48 : Thomas Bronzwaer – Certitude (Original Mix)
    55 : Vengeance – Unexpectation (Denga & Manus Mix)
    56 : Armin Van Buuren – Communication Part3

nexxie
    Člen

nemuzu si ted nic poustet ale vim ze nejaky z tech idcek byl novej van doorn a novy vengeance..
    spravny poradi ti hodim rano oki

FUGAZ
    Člen

[quote Schmidt][b]Nechci kecat nesmysly, ale nejsou některý tracky ve výsledným tracklistu možná malinko špatně seřazený...zdá se mi např. že In Out & Of Connection a určitě stejně tak ten Dash Berlin proběhly až dýl, myslím, že až někde po těch upliftech jako Rapha, Daniel Kandi atd....ale tak ono vlastně na druhou stranu už si stejně asi nikdo nevzpomene, jak to přesně chronologicky bylo odehrané... sm6[/quote]

No já osobně mám 5různých tracklistů + tvůj. Tracky seřazuji tak, jak se co nejvíce shodují v daných tracklistech.

[quote Schmidt][b]Jo a jinak Going Wrong bylo 100 % v remixu od M.O.R.P.H.a a Van Eydena, nikoliv Original. sm18[/quote]

Beru na vědomí, omlouvám se, už je to tam sm4

[quote nexxie]mas sample z ty 39ky? mam takovej pocit ze jsem vedel co to bylo.. ale mozna uz si to pletu[/quote]

Omlouvám se za spoždění, Vánoce se blíží sm15

Schmidt
    Člen

[b]Fugaz:[/b] Nechci kecat nesmysly, ale nejsou některý tracky ve výsledným tracklistu možná malinko špatně seřazený…zdá se mi např. že In Out & Of Connection a určitě stejně tak ten Dash Berlin proběhly až dýl, myslím, že až někde po těch upliftech jako Rapha, Daniel Kandi atd….ale tak ono vlastně na druhou stranu už si stejně asi nikdo nevzpomene, jak to přesně chronologicky bylo odehrané… sm6

Jo a jinak Going Wrong bylo 100 % v remixu od M.O.R.P.H.a a Van Eydena, nikoliv Original. sm18

[b]btw.[/b] nevíte prosím vás někdo, jak to bylo s tou jedničkou ???? Já měl za to, že úplně jako první zaznělo (když tam Armin naběhl celej vysmátej a začal tleskat) Imagine (takový to charakteristický piánko jsem tam slyšel), ale byla to určitě nějaká jiná verze než original…jestli to teda vůbec bylo ono…sm7

nexxie
    Člen

mas sample z ty 39ky? mam takovej pocit ze jsem vedel co to bylo.. ale mozna uz si to pletu

FUGAZ
    Člen

… omlouvám se za menší výpadek, zapříčeněný předvánočním shonem a úklidem… sm17sm15

jinak také děkuji [b]Newman[/b]ovi za spolupráci sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.