TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Armin van Buuren – Pure Prague (20.12.2008)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FUGAZ a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Autor
    Stoupa
    Účastník

nexxie: mně už taky ne, ale tam to znělo jak strašnej nářez… ale uplift to je, o tom žádná… sm3

nexxie
    Člen

To me taky nastvalo ze bud 90% lidi neumelo anglicky nebo u walk the edge meli zavreny oci a nevideli a neslyseli ze maji rosvitit displaye..

Stoupa : jj 32ka je stopro Epos – All Saints Day (Roger Shah’s Original Mix). Ale jako typickej uplift mi to zase tak moc neprijde

Newman
    Člen

ID33 Erik de Koning – Dream Flight (Mike Nichol Remix)
    ID34 Sean Tyas – Melbourne
    ID35 Kandi & Neumann – Let Go

Stoupa
    Účastník

nexxie: ID32 je to o čem sme se bavili ve vláknu o dojmech…

2ALL: nabídka platí, kdo to pozná, má u mě pivko sm2

edit: tak nabídka už neplatí sm3 ID32 je na 99% Epos – All Saints Day (Roger Shah’s Original Mix) sm4 A JE TO ZATRACENĚ DOKONALÝÝÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

nexxie
    Člen

FUGAZ : 25 – Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Remix)

FUGAZ
    Člen

[b]2Sexy[/b] : taxem si to tu nejak poplet, ta songa bude az nekde dal, ja uz jsem fakt kaputsm17 dnes už fakt enduju, uz se mi ty texty z tech mobilu pletou…

2Sexy
    Člen

Nezapomen opravit ten mashup ke konci … mas tam jenom original … pro me je to srdcovka, malem jsem pri tom umrel : )
    Peter_Martijn_Wijnia_-_Not_The_End_vs_DJ_Shah_-_Who_Will_Find_Me_Armin_van_Buuren_Mash_Up

🙂

nexxie
    Člen

tak tak .. a pridavam dalsi kus..

16 : Super8 & Tab feat. Alyna – Delusion (Original Mix)
    13 : Sebastian Sand – Creeps (Original mix)

Schmidt
    Člen

No to snad ne…. vždyť ukázka č. 16 jsou [b]Super 8. Vs. DJ Tab feat. Alyna – Delusion (Original Mix)[/b] !!!!!!!!!!!!!!!!! sm10sm3sm13 No to mě podržte !!! A to já jsem si zrovna asi šel pro pití, že jsem to neslyšel, ach jo !!!!! sm7sm7

Jinak se Fugasovi pokusím pomoct, možná si ještě na něco vzpomenu a zároveň taky upravím tracklist podle jeho chronologický stavby…. sm3 Viz můj příspěvek s tím velkým tracklistem výše…

FUGAZ
    Člen

Ukázky přidány – viz prvni příspěvek… sm3

Dolikus1
    Člen

Flash2001:sm15 dobře Ty

Flash2001
    Účastník

Dolikus:hupssm15

Flash2001
    Účastník

Nějak ke konci hrál Armin taky 8 Wonders – The Returnsm4

Dolikus1
    Člen

někde ke konci na stoprocent zaznělo 8 wonders – The Return…pamatuju si,že sem měl málem zástavu:))))

nexxie
    Člen

Flash2001: jj.. 7skies remix.. neboj, pracuje se na tom, do par dnu to bude komplet

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.