TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Van Buuren – World tour 1.10.11 Praha Sasazu

• Toto téma obsahuje celkem 82 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel petrz a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Autor
    krishke
    Člen

Zdravím po akci.
    Byl to nážez. Na to, že jsem spíš víc coldharbourish, tak tohle bylo tisíckrát lepší jak Markus. Pro mě osobně to porazilo i Slováč, kterej byl taky neskutečnej. Armin mi s kámošem zahrál Tuvana a Who Will Find Me In The End, který jsme si requestovali bannerama, což jen umocnilo celkovej zážitek z akce.
    Jinak ze začátku hrál celkem tvrdě (až na Timezone, kterým mi vyrazil dech, protože miluju všechno od SvD pres. Purple Haze), pka se lehce uklidnil a ke konci to krásně vytáhl s nějakejma Tyasovkama (nebo to znělo jako Tyas). Škoda jen, že jsem byl po nemoci a už jsem v ty tři fakt nemohl moc trsat 🙁
    Vengeance Vengaence mělo luxusní vizualizaci 🙂

PS: Nevíte, proč tam měl toho Maca? celkem často na něj šahal

videa:

Anonymní uživatel
    Host

Byla to supr akce. neskutečná energie 🙂 NEVÍTE NĚKDO TRACKLIST?NEBO KDE SE DÁ NAJÍT TAK STEJNĚ FOTKY.DÍKY ČAU

2Sexy
    Člen

Byla to pecka nejvetsi. Musim rict, ze jsem byl pred akci docela skeptickej, ale Armin potvrdil, ze je number one.
    Zahral dve Gaiy za sebou, nejdriv Stellar, pak Tuvan. Mohl dat do tretice 4 Elements :).
    Pozdejs napisu vic dojmu =)

hphondra
    Člen

Taky potvrzuju ze Stellar hrál.. 🙂 Byl to nářez po všech stránkách! Parádní a grandiozní! 🙂
    Opravdu super!!! 2 bonusy na závěr? :-))) Čekal jsem jenom jeden… :-)))))) Ale o to více potěšil.. jéééééé to byla jizda!!!

hphondra
    Člen

Taky potvrzuju ze Stellar hrál.. 🙂 Byl to nářez po všech stránkách! Parádní a grandiozní! 🙂
    Opravdu super!!! 2 bonusy na závěr? :-))) Čekal jsem jenom jeden… :-)))))) Ale o to více potěšil.. jéééééé to byla jizda!!!

Simír
    Člen

Zdravím. Gaia Stellar zahrál, neskutečnej nářez. Celkově Armin zahrál hodně dobře, zřejmě nejlepší live set co jsem měl možnost slyšet, díky Armine 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, nezahrál 🙂 Ale akce luxusní… Ale hrál třěba Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure (Alesso Remix) :-)))

mr.Majkl
    Člen

Troufnu si říct, že ne. Ale je pravděpodobný, že kecám…- mám v hlavě dost vymeteno 😀 Počkáme, až někdo sepíše tracklist…

ErikDeejay
    Člen

zahral aj novy Gaia track? (Stellar) sm15

mr.Majkl
    Člen

Tak jaké jsou vaše dojmy? Za sebe říkám, že Miller se mi líbil. Armin byl božskej, bavilo ho to… nemám slov 🙂 Celkově plusy a mínusy : + fronty lepší než na Markusovi; – zvuk (věčné téma, ale tentokrát jsem to slyšel taky); – taky na vás „pršelo“ ze stropu? Jinak celkově, zážitek… nevím co dodat, snad jen, že mě mrzí, že se nezdržel déle a nedal víc podpisů 😀

sneck05
    Člen

Holešovický klub SaSaZu se návštěvníkům otevře ve 21.00. Noc odstartuje jeho stájový kolega, DJ a producent Jochen Miller, ve 22.00. Hned po něm, v 00:30 nastoupí očekávaný Armin van Buuren, který zahraje exkluzivní set, který ukončí mezi 4 – 4.30 hodinou ranní. Závěrečný set odehraje domácí hvězda, DJ a producent Michal Poliak. Předpokládaný konec celé akce je plánován na šestou hodinu ranní.

Z důvodu očekávaného vysokého počtu návštěvníků bude zřízena před SaSaZu šatna ve stanu, která doplní kapacitu dvou šaten u hlavního vchodu a jedné VIP šatny na 2000 míst. Sledujte pozorně navigační cedule a respektujte pokyny bezpečnostní služby.

21.00 – otevření klubu
    22.00 – Jochen Miller
    00.30 – Armin van Buuren
    04.30 – Michal Poliak
    06.00 – konec akce

sneck05
    Člen

kde je uz ten casovy program akce?

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tak Poliak psal že zavírá takže asi tak no :

Jochen 22:00 – 0:00
    Armin 0:00 – 5:00
    Poliak 5:00 – 6:00

krishke
    Člen

to vidim, že to bude stejně jako na Markusovi… Jen bude víc lidí na Jochenovi a míň na Poliakovi 🙂

Anonymní uživatel
    Host

a Poliak … myslim , ze to bude uzavirat , ale hlavne cas …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.