TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Armin van Buuren – World Tour 2011 – SaSaZu, Prague (01.10.2011)

• Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FUGAZ a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    nexxie
    Člen

[quote nexxie]tak ještě než jdu spát malý edit :
    + chybí ještě ID (track 02 from AvB @ Electric Zoo / track 02 from AvB @ House of Blues Orlando)[/quote]

tak ten track co onehdá zazněl a co Armin hraje je „Jochen Miller – Bamm!“ .. jen ho ten večer zahrál sám Jochen.
    Imho docela pecka!

Emilly
    Člen

Šikulkové. Díky :o)

nexxie
    Člen

13. Ummet Ozcan – Reboot 🙂 Jsem to ale hloupý kluk že jsem na to potřeboval Arneje aby se mi rozsvítilo sm3

TIGI
    Člen

[quote nexxie]
    39. U2 - City of Blinding Lights (Filo & Peri vs. Giuseppe Ottaviani Remix)[/quote]

no jasně !!! Já si nemohl vzpomenout co mi to od U2 připomíná 🙂

nexxie
    Člen

02. M.I.K.E. – Back In Time (Orjan Nilsen Refix)
    39. U2 – City of Blinding Lights (Filo & Peri vs. Giuseppe Ottaviani Remix)

FUGAZ
    Člen

[quote Simír]Nevíte někdo kdy asi výjde ofíko Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound[/quote]

co jsem našel tak release date je plánován 17.října jako sigl a 24.října bude na albu od CG

Simír
    Člen

Nevíte někdo kdy asi výjde ofíko Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Be Your Sound

FUGAZ
    Člen

[quote Zochi]Prosím o úpravu 36.: Simon Patterson vs. Armin van Buuren feat. BT - These Silent Latika (Armin van Buuren Mashup)[/quote]

Díky Zochi – opraveno sm4

Zochi
    Člen

Prosím o úpravu 36.: Simon Patterson vs. Armin van Buuren feat. BT – These Silent Latika (Armin van Buuren Mashup)

FUGAZ
    Člen

[quote Newman][quote nexxie]a nehrál James Poulton - Anodyne, co myslíte? http://www.youtube.com/watch?v=uPmeVvomjc8
    vím že jeden ID uplift se mi hodně líbil a dneska jsem narazil na toto a nějak mi to připomnělo[/quote]

Vzhledem k tomu, jak z toho tracku uchcával v jednom ASOTu, tak bych se tomu vůbec nedivil :)[/quote]

už je tam – jako track 46 sm4 … vyborná práce Nexxie 😉

Newman
    Člen

[quote nexxie]a nehrál James Poulton - Anodyne, co myslíte? http://www.youtube.com/watch?v=uPmeVvomjc8
    vím že jeden ID uplift se mi hodně líbil a dneska jsem narazil na toto a nějak mi to připomnělo[/quote]

Vzhledem k tomu, jak z toho tracku uchcával v jednom ASOTu, tak bych se tomu vůbec nedivil 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

No super , dobře to dáváte dohromady…..jsem rád že jsem pomoh 🙂

btw…baterky jsem měl 2 ale ta 1. ještě držela ale karta už byla plná, tal musela na řadu druhá 😀

nexxie
    Člen

tak ještě než jdu spát malý edit :

19 – Armin van Buuren – Full Focus (Chris Schweizer Remix)
    24 – Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix)

posun tracklistu :

24 nebo 25 – Dakota – Terrace 5AM : http://www.youtube.com/watch?v=Gyaac-WmA1M&feature=youtu.be
    44 – James Poulton – Anodyne (opravdu byl, musím se pochválit) : http://www.youtube.com/watch?v=VlGQjqb5veE&feature=youtu.be
    (za videa diky mr.Jimmy-Gellar a jeho dvěma baterkám 😀 )

+ chybí ještě ID (track 02 from AvB @ Electric Zoo / track 02 from AvB @ House of Blues Orlando)

nexxie
    Člen

08 – Space RockerZ & Tania Zygar – Puzzle Piece (Daniel Heatcliff’s Farewell Remix)
    23 – Orjan Nilsen – Between the Rays
    32 – John O’Callaghan with Giuseppe Ottaviani – Ride the Wave (Giuseppe Ottaviani Mix)
    33 – MaRLo – Whispers (Original Mix)
    34 – Tom Colontonio – Reflection (Heatbeat Remix)
    36 – Armin van Buuren – Coming Home
    37 – Philippe El Sisi feat. Josie – Over You (Heatbeat Remix)
    39 – Armin van Buuren – Take a Moment (Alex Morph Remix)
    40 – Veracocha – Carte Blanche (Alex Morph Remix)
    43 – Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire (Stoneface & Terminal Remix)

chybi :
    NA: Dakota – Terrace 5AM

a nehrál James Poulton – Anodyne, co myslíte? http://www.youtube.com/watch?v=uPmeVvomjc8
    vím že jeden ID uplift se mi hodně líbil a dneska jsem narazil na toto a nějak mi to připomnělo

FUGAZ
    Člen

[size=large][b]Armin van Buuren – World Tour 2011 – SaSaZu, Prague (01.10.2011)[/b][/size]

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304371_10150282603773183_76378813182_7858127_2018953_n.jpg[/img]

[b][u]TRACKLIST:[/u][/b]

01. Gareth Emery & Ashley Wallbridge – Mansion
    02. M.I.K.E. – Back In Time (Orjan Nilsen Refix)
    03. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Be Your Sound (Original Mix)
    04. [i]ID[/i]
    05. Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Frederick – Timezone
    06. EDX vs. P.Diddy feat. Skylar Grey – Angry Heart Coming Home (Faruk Sabanci Mashup)
    07. Dirty South & Thomas Gold feat. Kate Elsworth – Alive (Remix)
    08. Space RockerZ & Tania Zygar – Puzzle Piece (Daniel Heatcliff’s Farewell Remix)
    09. Sander van Doorn vs Afrojack & R3hab – Koko Prutara (First State Mashup)
    10. Alex Kenji & Starkillers feat. Nadia Ali – Pressure (Alesso Edit)
    11. System F vs. Cosmic Gate – The Blue Theme (Ferry Corsten Fix)
    12. Leon Bolier vs. Samuel L. Jackson – Vengeance Vengeance (Pulp Fiction Bootleg)
    13. Ummet Ozcan – Reboot
    14. Hannah – Falling Away (Armin van Buuren Remix)
    15. Ana Criado – Can´t Hold Back The Rain (Stoneface & Termina Remix)
    16. [i]ID[/i]
    17. Depeche Mode – Personal Jesus (Eric Prydz EPIC Remix / Sean Tyas Edit)
    18. Shogun – Skyfire (Original Mix)
    19. Armin van Buuren – Full Focus (Chris Schweizer Remix)
    20. Orjan Nilsen – Viking
    21. Beat Service – Outsider
    22. Arctic Moon – Afterworld (Dimension Remix)
    23. Orjan Nilsen – Between the Rays
    24. Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix)
    25. Dakota – Terrace 5AM
    26. Gaia – Stellar (Original Mix)
    27. Gaia – Tuvan (Original Mix)
    28. Susana – Home (Daniel Kandi Retrofit Remix)
    29. Alex M.O.R.P.H feat. Sylvia Tosun – An Angel´s Love (Vocal Mix)
    30. [i]ID[/i]
    31. Sebastian Brandt vs. Andain – Beautiful Ashes (Kris A Mashup)
    32. Ferry Corsten vs. Armin van Buuren – Brute
    33. John O’Callaghan with Giuseppe Ottaviani – Ride the Wave (Giuseppe Ottaviani Mix)
    34. MaRLo – Whispers (Original Mix)
    35. Tom Colontonio – Reflection (Heatbeat Remix)
    36. Simon Patterson vs. Armin van Buuren feat. BT – These Silent Latika (Armin van Buuren Mashup)
    37. Armin van Buuren – Coming Home
    38. Philippe El Sisi feat. Josie – Over You (Heatbeat Remix)
    39. U2 – City of Blinding Lights (Filo & Peri vs. Giuseppe Ottaviani Remix)
    40. Armin van Buuren – Take a Moment (Alex M.O.R.P.H Remix)
    41. Veracocha – Carte Blanche (Alex M.O.R.P.H Remix)
    42. [i]ID[/i]
    43. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Original Mix)
    44. Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire (Stoneface & Terminal Remix)
    45. Majesta vs. DJ Shah – Who Will Find Me In The End (Armin van Buuren Mashup)
    46. James Poulton – Anodyne
    47. Armin van Buuren vs. John O´Callaghan – In & Out of a Raw Deal (Armin van Buuren Mashup)
    Encore 1
    48. Armin van Buuren ft. Christian Burns – This Light Between Us (Armin´s Great Strings Mix)
    Encore 2
    49. Nirvana – Smells Like Teen Spirit (Myon & Shane54 Bootleg)

[i]— ID´s coming soon —[/i]

Tracklist by: FUGAZ, Tigi, Nexxie

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.