TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Arnej pres.8 Wonders – Together we will rise

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    dukelak
    Člen

devítkovej nářez…jednoduchá, ale neuvěřitelně chytlavá melodie s poctivou basovkou…to já rád 🙂

Nulda
    Účastník

bflmpsvz +1

RaddKojack
    Účastník

Tohle mi konkrétně třeba vůbec nevadí, pokud je track celkově sladěný a poslechově příjemný. Někdy je málo víc než moc. A co si tak pamatuju, tak Arnej nikdy nějak netěžil z pohádkových melodií. Spíš měl silný , většinou temnější sound, na kterém vedl celou skladbu.
    Arnejův styl se mi prostě hodně zamlouvá a tahle skladba taktéž.

Anonymní uživatel
    Host

Já zase bezostyšně tenhle kus řadím mezi to nejhorší, co Arnej, potažmo 8 wonders spáchal, a to jsem jeho velkej fanoušek. Je to taková variace na jeho mnohem lepší Liftoff z roku 2009. Tohle je typická „jednoprstová“ melodie bez velkého nápadu schovaná za „masivní“ sound. Úplně si představuju ten ukazováček mlátící do dětského klavírku se dvěma oktávama 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

neuvěřitelná pecka na kterou jsem čekal asi půl roku, pro mě skoro track roku a zůstane jen jako free track? je to asi 10krát lepší než We unite…

Anonymní uživatel
    Host

Po nasbírání 50 tisíc fanoušku na Facebooku Arnej uvolnil zdarma ke stažení tento track….

Podle mě pecka, oproti třeba We unite, která mě zas tak moc nezaujala.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.