TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 300 dojmy, fotky

• Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 240)
  • Autor
    Emilly
    Člen

tak jsem taky zkoukla to video……. lapám po dechu….. fakt super….. úžasný……dokonalá akce…..

bajkal
    Člen

j viodeo a fotky jsou bomba moc krasny vzpominky a doufamm ze ne posledniiiiiii:-)

Desire
    Člen

2 Buster: tjn :oD:oD

Buster
    Člen

DESIRE-Dante mu ještě neposlal fax:)

Desire
    Člen

Jinak to videjko je luxusni!! Uz mi jede potreti za sebou v domacim kinku na plny koule… Se se sousedama rad podelim o svatek Trancu :oD Thx Armin!! Za 3 dny je tu kluk jeden usatej :-P:-P

Desire
    Člen

Zdalo se mi ze Clearvision asi jeste Woodsovi neoznamili, ze AC2 je zrusena, jinak by v tom rozhovoru nerikal ze tady bude o prazdninach… Nebo tady s nim bude nejaka akce o ktery nevim?? A nebo na to zapomnel 😛 A nebo mu to manager jeste nerek 😀
    Peace 4 All B-]

Showman
    Člen

Kluci, to video jednim slovem – ÚŽASNÝ !!! 🙂

Teď zase vzpomínam na tuhle skvělou akci, byla to paráda…

Newman
    Člen

Tecko: pokud se nemýlím, tak track v 30. minutě je zrovna jediné ID Schulzova setu, takže název zatím neznáme 🙂

Tecko
    Člen

kluci a holky mam prosbu. kdyz si pustite zaznam markuse z ASOTU treba na danceradiu tak v 30minute hraje prima pisen moc se mi to libi a chtel bych vedet co to je…za playlistu nic enpoznam protoze neznam ty pisnicky okolo abych se neceho chytil….diky moc

Fox Mulder
    Člen

Taky se tam ještě trošku přebíjí hudba při střídání Menno de Jonga a Marcela Woodse, ale to neva. 🙂

Newman
    Člen

jj, nápodobně :´-)) akorát škoda toho občas úděsného překladu a chyb v titulcích, jinak to nemá chybu 😉

Fox Mulder
    Člen

Pěkný video!! 😀 Hodně jsem zavzpomínal na tuto nezapomenutelnou akci!! 😛

Hlavně jsem poznal spoustu lidí včetně sebe. :´-))

NL Tune
    Člen

Full vyteo 🙂
    http://www.techno.cz

Partygirl
    Člen

Sick: hezkej report 😉

Sickboy
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 240)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.