Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ASOT 300 dojmy, fotky
- Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 5. 2007 v 21:13 #22043
Anonymní uživatel
Neaktivníshowman: heh, mně až teďka dochází, kterej že ty vlastně si.. no, potřesem si rukou příště 😀
o tunisandě sem slyšel, že jí tam někdo chtěl hlídat, ať mu neuteče.. :oD a máš fotku tý tvojí? mně se strašně líbilo, jak byly takový diametrálně odlišný v chování, takový až skoro víc než přátelský :-))a taky sem čuměl, že tak 4/5 lidí byly zkoulovaný:´-))
18. 5. 2007 v 21:12 #22042Showman
Člensakra, já už se při pohledu tady na ty fotky z afteru těšim na ty naše :oD:oD:oD
18. 5. 2007 v 21:10 #22040SkyWalker
Účastníkok respectB-]
18. 5. 2007 v 21:09 #22039Desire
Člen
18. 5. 2007 v 21:09 #22038Anonymní uživatel
NeaktivníSkyWalker: byl si někdy na nějaký akci a pak si z ní slyšel záznam? je to úplně, ale úplně o něčem jinym.. na rozebírání radioshow je tu topic asot 2007, jestli se nepletu..
já to zakládal jako dojmy z akce a ne dojmy z poslechu radia
18. 5. 2007 v 21:08 #22037Desire
ČlenPar fotek z afterparty…. Musel to bejt mazec…
18. 5. 2007 v 21:07 #22036Showman
Členno možná, že kdybys tam právě byl, napsal bys to asi jinak. I když, ty jsi asi mohl rovnou napsat, že Aly & Fila jsou ti úplně ukradený.. :oD:oD
no nic, nebudu řešit nějaký takovýhle blbosti, já jsem si prostě pokecal s Filou, vim svý a to mi stačí.:-)2 hellman: sakra, to byl luxus… nejvíc mě dostala ta kočka z Tuniska, no a pak moje Holanďanka, moje modelka.. -((-((:´-(
néé.. baby byly parádní 🙂18. 5. 2007 v 21:05 #22035Anonymní uživatel
Neaktivníno jenže my mu úplně nerozuměli, jestli říkal, že se vydá, nebo že by se rád vydal.
pže sme se ptali, kde letos ještě hrajou, říkal uk, pl a možná i swe a pak to o čr…
(a teď by mě zajímalo, kdo ještě bombarduje jejich myspace :oD)showman: ale že tam těch koček bylo, co? sem úplně čuměl, i takový maminy luxusní:-D
18. 5. 2007 v 21:02 #22034SkyWalker
Účastníknevim přoč bych měl záklád novej topic jde snad o hudbu a o dojmy, tože sem tam nebyl neznená že nemůžu naspat svoj dojem ne, zálož si kdyžtak svůj „já sem byl na asotu“
18. 5. 2007 v 21:01 #22033Showman
Členuvidíme, taky doufam.. 🙂
18. 5. 2007 v 20:59 #22032Star_Guitar
ČlenJeště bych taky měl podotknout, že Fila je úplně super člověk, fotil se s náma, cca 10 minut jsme se bavili a zmínil se i o tom, že se za rok snad má vydat do ČR, tak uvidíme..
to jóóóóóó!!!!!!!!! :-O :-O :-O :-O 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
18. 5. 2007 v 20:54 #22030Showman
Člen2 Dexx & SkyWalker: Příště hodnoť něco, na čem si byl, jinak si na ty svý blbý kecy založ novej topic%-)
Teďka něco z mojeho hodnocení akce..
byla to naprosto luxusní párty, kterou jsem si úplně skvěle užil a to mi nic nezkazí. Díky Davovi za zorganizování týhle akcičky, protože momentálně (i po 2 dnech beze spánku) jsem šťastnej jak blecha 🙂 Líbili se mi hodně všichni DJ’s, kteří na akci vystupovali, každej jistě posluchačům ukázal svoje kvality :-))
Aly & Fila 9.5/10 – hrál sice jen Fila, ale byl to tak rosekávající set hned na začátek, že jsem to hned musel jít zapít :-)) Prostě pro mě, jeden z vrcholů party hned na jejím počátku 😛
Ještě bych taky měl podotknout, že Fila je úplně super člověk, fotil se s náma, cca 10 minut jsme se bavili a zmínil se i o tom, že se za rok snad má vydat do ČR, tak uvidíme..Sean Tyas 8.5/10 – myslim si, že to byl taky velmi dobrej set, ale mě zkrátka berou jen některé jeho songy a některé zase vůbec. Jinak naprosto super komunikace s publikem a opět super týpek – máme fota, pokecali jsme, prostě pohoda. Jediné mínus bylo, když mě a Mikea podělal, protože nám něco slíbil s Arminem, ale to už je fuk…
Menno de Jong 9.5/10 – slyšel jsem ho poprvé a chci znova. Parádní set, komunikace skvělá, navíc když jsem se s ním později bavil, zjistil jsem, že Menno je i pěknej vtipkař:oD
Myslim, že dance-girl to vystihla dobře 🙂Marcel Woods 9/10 – začátek sice lehce slabší, ale druhá polovina setu super. Někdo možná nemá tenhle drsnější projev trancu rád, já ale ano 🙂
Markus Schulz 8/10 – asi největší zklamání večera. Zahrál takový svůj průměr, řekl bych, že spousta fandů od něj čekala mnohem víc…
Armin van Buuren 9.5/10 – Svůj set si užíval jak on, tak i všichni lidi. I když se v tý tlačenici nedalo skoro vůbec pařit, Armin byl prostě třešničkou na dortu celýho ASOTu.
Ještě nakonec speciálně zdavim Mikea, se kterym jsme se luxusně bavili jak muzikou, tak DJs a koneckonců i holkama ;), dál taky Baníkáře z Ostravy – takže Baník píčo! :-)), kluky z techno.cz – Dane, to video bude určo super! a ostatní lidi z busu 🙂
Jinak naštvala mě jen jediná věc – že jsem nemohl odejít pryč s tou luxusní Holanďankou, která mě už pomalu táhla domu.. 😛 No, ještě mě to chvíli asi bude žrát, ale snad to překousnu:oD
Zdraví Jirka
18. 5. 2007 v 20:46 #22028Anonymní uživatel
Neaktivníkluci z techno.cz natáčeli 🙂
18. 5. 2007 v 20:44 #22025Desire
ČlenPrej ma z ty akce bejt DVD 😛 … Vite nejake info?? Psal to myslim Lumir na Danceradiu vcera…
18. 5. 2007 v 20:37 #22023Anonymní uživatel
NeaktivníDexx: věř, že po marcelovi, kterej úspěšně boural celej stan, právě nastoupenej markus sice chvíli sklízel ovace, ale celý to nehorázně uspal. navíc na jeho set se počet lidí ve stanu zvětšil zhruba o polovinu, nebylo k hnutí a když do tebe furt někdo žďuchá a šlape ti po nohou, na atmosféře to nepřidá..
myslim si, že nejsme žádný socky, co nepoznaj kvalitní šulcovskej progressive (ač třeba já ho rád nemám) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.