TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 300 dojmy, fotky

• Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 240)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

showman: heh, mně až teďka dochází, kterej že ty vlastně si.. no, potřesem si rukou příště 😀
    o tunisandě sem slyšel, že jí tam někdo chtěl hlídat, ať mu neuteče.. :oD a máš fotku tý tvojí? mně se strašně líbilo, jak byly takový diametrálně odlišný v chování, takový až skoro víc než přátelský :-))

a taky sem čuměl, že tak 4/5 lidí byly zkoulovaný:´-))

Showman
    Člen

sakra, já už se při pohledu tady na ty fotky z afteru těšim na ty naše :oD:oD:oD

SkyWalker
    Účastník

ok respectB-]

Desire
    Člen

Anonymní uživatel
    Neaktivní

SkyWalker: byl si někdy na nějaký akci a pak si z ní slyšel záznam? je to úplně, ale úplně o něčem jinym.. na rozebírání radioshow je tu topic asot 2007, jestli se nepletu..

já to zakládal jako dojmy z akce a ne dojmy z poslechu radia

Desire
    Člen

Par fotek z afterparty…. Musel to bejt mazec…

Showman
    Člen

no možná, že kdybys tam právě byl, napsal bys to asi jinak. I když, ty jsi asi mohl rovnou napsat, že Aly & Fila jsou ti úplně ukradený.. :oD:oD
    no nic, nebudu řešit nějaký takovýhle blbosti, já jsem si prostě pokecal s Filou, vim svý a to mi stačí.:-)

2 hellman: sakra, to byl luxus… nejvíc mě dostala ta kočka z Tuniska, no a pak moje Holanďanka, moje modelka.. -((-((:´-(
    néé.. baby byly parádní 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no jenže my mu úplně nerozuměli, jestli říkal, že se vydá, nebo že by se rád vydal.
    pže sme se ptali, kde letos ještě hrajou, říkal uk, pl a možná i swe a pak to o čr…
    (a teď by mě zajímalo, kdo ještě bombarduje jejich myspace :oD)

showman: ale že tam těch koček bylo, co? sem úplně čuměl, i takový maminy luxusní:-D

SkyWalker
    Účastník

nevim přoč bych měl záklád novej topic jde snad o hudbu a o dojmy, tože sem tam nebyl neznená že nemůžu naspat svoj dojem ne, zálož si kdyžtak svůj „já sem byl na asotu“

Showman
    Člen

uvidíme, taky doufam.. 🙂

Ještě bych taky měl podotknout, že Fila je úplně super člověk, fotil se s náma, cca 10 minut jsme se bavili a zmínil se i o tom, že se za rok snad má vydat do ČR, tak uvidíme..

to jóóóóóó!!!!!!!!! :-O :-O :-O :-O 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

Showman
    Člen

2 Dexx & SkyWalker: Příště hodnoť něco, na čem si byl, jinak si na ty svý blbý kecy založ novej topic%-)

Teďka něco z mojeho hodnocení akce..

byla to naprosto luxusní párty, kterou jsem si úplně skvěle užil a to mi nic nezkazí. Díky Davovi za zorganizování týhle akcičky, protože momentálně (i po 2 dnech beze spánku) jsem šťastnej jak blecha 🙂 Líbili se mi hodně všichni DJ’s, kteří na akci vystupovali, každej jistě posluchačům ukázal svoje kvality :-))

Aly & Fila 9.5/10 – hrál sice jen Fila, ale byl to tak rosekávající set hned na začátek, že jsem to hned musel jít zapít :-)) Prostě pro mě, jeden z vrcholů party hned na jejím počátku 😛
    Ještě bych taky měl podotknout, že Fila je úplně super člověk, fotil se s náma, cca 10 minut jsme se bavili a zmínil se i o tom, že se za rok snad má vydat do ČR, tak uvidíme..

Sean Tyas 8.5/10 – myslim si, že to byl taky velmi dobrej set, ale mě zkrátka berou jen některé jeho songy a některé zase vůbec. Jinak naprosto super komunikace s publikem a opět super týpek – máme fota, pokecali jsme, prostě pohoda. Jediné mínus bylo, když mě a Mikea podělal, protože nám něco slíbil s Arminem, ale to už je fuk…

Menno de Jong 9.5/10 – slyšel jsem ho poprvé a chci znova. Parádní set, komunikace skvělá, navíc když jsem se s ním později bavil, zjistil jsem, že Menno je i pěknej vtipkař:oD
    Myslim, že dance-girl to vystihla dobře 🙂

Marcel Woods 9/10 – začátek sice lehce slabší, ale druhá polovina setu super. Někdo možná nemá tenhle drsnější projev trancu rád, já ale ano 🙂

Markus Schulz 8/10 – asi největší zklamání večera. Zahrál takový svůj průměr, řekl bych, že spousta fandů od něj čekala mnohem víc…

Armin van Buuren 9.5/10 – Svůj set si užíval jak on, tak i všichni lidi. I když se v tý tlačenici nedalo skoro vůbec pařit, Armin byl prostě třešničkou na dortu celýho ASOTu.

Ještě nakonec speciálně zdavim Mikea, se kterym jsme se luxusně bavili jak muzikou, tak DJs a koneckonců i holkama ;), dál taky Baníkáře z Ostravy – takže Baník píčo! :-)), kluky z techno.cz – Dane, to video bude určo super! a ostatní lidi z busu 🙂

Jinak naštvala mě jen jediná věc – že jsem nemohl odejít pryč s tou luxusní Holanďankou, která mě už pomalu táhla domu.. 😛 No, ještě mě to chvíli asi bude žrát, ale snad to překousnu:oD

Zdraví Jirka

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kluci z techno.cz natáčeli 🙂

Desire
    Člen

Prej ma z ty akce bejt DVD 😛 … Vite nejake info?? Psal to myslim Lumir na Danceradiu vcera…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dexx: věř, že po marcelovi, kterej úspěšně boural celej stan, právě nastoupenej markus sice chvíli sklízel ovace, ale celý to nehorázně uspal. navíc na jeho set se počet lidí ve stanu zvětšil zhruba o polovinu, nebylo k hnutí a když do tebe furt někdo žďuchá a šlape ti po nohou, na atmosféře to nepřidá..
    myslim si, že nejsme žádný socky, co nepoznaj kvalitní šulcovskej progressive (ač třeba já ho rád nemám)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 240)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.