TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 300 dojmy, fotky

• Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 240)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

2 Dexx : prave proto jsou to ale dojmy z akce vis?Ona spousta veci vyzni jinak kdyz tam primo ses a jinak kdyz poslouchas v klidu doma…:-|

Ja jinak souhlasim se vsim co tu padlo…malej prostor,moc lidi,ale jinak super akce…skoda,ze se to ke konci tak zvrtlo.Je videt,ze Armina holandani fakt milujou.#
    K DJs :
    Aly & Fila – vlastne jen Fila teda…pro me jednoznacne nejlepsi set vecera
    Sean Tyas – jelikoz jeho tvorbu moc nemusim,ani sem nic necekal..tudiz velmi prijemne prekvapil
    Menno De Jong – dle ocekavani
    Marcel Woods – pro me trosku zklamani…umi zahrat mnohem lip…nakonec to trosku zachranil Cherry Blossom a Advanced
    Markus Schulz – nehodnotim,slysel sem jen asi 15minut
    Armin Van Buuren – takovej klasickej Armin,prvni pulka mi tak nejak splynula v jedno,druha pulka uz se mi hodne libila…jen skoda toho navalu…a ani si nemyslim,ze by to byl nejakej frajirek…mezi lidi tam prisel zkraje asi 5x,takze s fotkou a podpisem se dostalo i na me:-D
    celokve vsichni DJs byli v pohode…s vyjimkou Schulze,kterej byl dost nervozni a ziskat jeho podpis bylo celem narocny…ale podarilo se:-D:´-))
    nakonec Thanks vsem znamejm i neznamejm…Paya,Dave,Fox,Tigi,…na spoustu sem urcite zapomnel:oP

Dexx
    Člen

Co to je za psycho??? Já jsem teď sjel ten Markusův set asi 3x a je úplně normální. Nic extra, ale žádnej průser. Fakt občas nechápu. OK. Nebudu vám to brát. Nelíbyli se vám to, dobře. Ale začíná se mi zdát, že pokud v tom setu nemáte Why (a podobně) tak se vám nikdo nezavděčí. Si schválně stáhnu ten zázrak od Jonga.

SkyWalker
    Účastník

sic sem tam nebyl, ale poslouchal live a nej byl Armin a Markus a asi Menno, jinak ty upliftingoví bohy už slyšet nemusim hrajou monotoně a asi ještě dlouho budou pokud budou hrát „jen“ svoji produkci, v clubu by hráli to samí bo myslim že nic jinýho zatim nechtěj nebo neuměj hrát

dance-girl
    Člen

Tak já sem teda taky něco napíšu 🙂
    Cesta byla v pohodě, občas se dalo i spát a spolucestující supr 😀 Holanďani mě nehorázně naštvali tim, že měli ve čtvtrtek nějakej svátek či co a byly zavřený snad všechny obchody, takže jsem se naprosto zbytečně táhla do města s tim, že si koupim lístek na SB a nakonec nic :-(:-(:-( Počasí docela vyšlo, nakonec ten stan ani nemuseli stavět, ale tak stalo se 🙂 Lidí zezačátku bylo akorát, ale od Markuse to začal bejt fakt opruz a taky jsem musela v průběhu Armina odejít… A teď k DJ’s:

Aly & Fila – moc pěkný, dobrej rozjezd, někdy bych je (nejlépe oba), chtěla slyšet v klubíku…
    Sean Tyas – taky fajn, asi druhej nejlepší… moc sem na něj ale nepařila, protože jsem sbírala fotky, takže nemůžu zas až tolik posoudit
    Menno de Jong – pro mě JEDNOZNAČNĚ král večera :oP tenhle člověk je prostě Bůh a opět to dokázal :-P:-P:-P na začátek Falling into pieces, lahoda 🙂 celej set byl typicky mennovskej, jako další highlight si pamatuju Saltwater… přitom jsem fakt byla v jinym světě 😛 jo, a taky ze všech DJ’s nejlíp komunikoval, jak už je u Menna zvykem 😀
    Marcel Woods – po Mennovi celkem nic moc, ale pár kousků mě potěšilo a pařit se na to taky dalo, takže chválim 🙂
    Markus Schulz – možná radši bez komentáře %-)%-)%-) největší humus večera…
    Armin van Buuren – ale jo, hrál celkem fajn, ale bohužel pařit se na to nedalo… jinak mi ale přijde jako dost namyšlenej frajírek, spousta lidí se s nim třeba chtěla fotit, ale on se u nich zdržel jen co bylo nutný, takže na spoustu z nás se nedostalo…

Celkově moc fajn akce, jako největší nedostatky bych viděla počet účastníků a Markusův set… Rozhodně první polovina party byla výrazně lepší než ta druhá 🙂

mountainer
    Člen

koukám, že většina ještě asi dospává 😀 já se celkem vyspal v buse při Pánovi prstenů :oD jinak veselé historky z natáčení by mohl poskytnout pan hellman, ten se staral o zábavu v buse 😀

eivenm
    Člen

Tak se taky podelim o par dojmu. Jsem rad, ze jsem se nakonec rozhodl jet a urcite mi spousta lidi, co mela moznost poslouchat pouze zaznam v radiu, da za pravdu, ze prisli o dost.
    Co me asi nejvic prekvapilo, bylo misto konani. Areal, ktery byl velky asi jako cirkus u nas v Jaromeri – to jsem teda nedaval:oD. Kapacitu neumim odhadnout, ale v podstate normalne parit se dalo mozna na prvni dva dje, na Markuse uz to byl nekontrolovatelnej dav:_)
    Hlavni hvezdou se pro me podobne jako na nedavne Trance Energy stal Marcel Woods, kterej zahral presne to, co jsem od nej cekal a kralovsky jsem se bavil. Vrcholem byl opet jeho „Advanced“ – proste genialni zalezitost. Skoda, ze mi nezahral „Feels like home“, ale jinak jsem byl naprosto spokojen. Druhy misto ode me ziskava Menno de Jong, ktery hral trance podle myho gusta – krasny melodicky tracky s vrcholem na konci jeho setu – tusim, ze to byl „Beautiful things“ od Gabriel and Dresden v Mennove remixu (znalci me jiste radi opravi;-) ). Vetsina lidi samozrejme prijela kvuli Arminovi a ten hral taky hodne dobre. Kdo naopak zklamal na cely care, byl Markus Schulz. Ten snad krome „Space we are“ nezahral absolutne nic a jeho nemastnej neslanej set me vylozene nudil. Navic uz se ani nedalo moc parit kvuli husote asi tak 15 lidi na metr ctverecny:-D
    Nejlepsi na cely akci ale byla atmosfera, kterou podle me tvorila predevsim nase pocetna skupina s vyvesenyma vlajkama. Proste Cesi byli videt vsude a to je dobre:oP
    az se konecne vyspim, tak pridam dalsi dojmy.

Czernousek
    Člen

tak hlavně vítejte v pořádku doma, vyspěte se a pak nás zavalte dojmama, fotkama, videama a můžete připojit i nějakou veselou historku z natáčení :oD

mountainer
    Člen

tak jsem lehce znaven a spokojen doma :´-)) hudebně asi nejlepší akce, na které jsem byl – Fila na začátek luxusní uplift, spoustu vlastních věcí, hned jsme začali pařit jak o život…pak Tyas, pro mě a pár spolupařících hvězda večera, totálně nás rozsekal při Fly Away, celou dobu pařil, skákal, přišel si pokecat s lidma, potřást rukou, borec…:oP Menno taky kvalitka, vlažnější začátek a pak to rozpumpoval Formenterou, nicméně hodnocení tohoto DJe se jistě ujme jeho nejmenovaná dance-ctitelka 😀 no pak Marcel Woods spustil monstrózní masáž, v předních řadách lehce nadskakovaly vnitřnosti a při Cherry Blossom to slušně vřelo 😛 trochu zklamáním pro mě byl Markus, ač ho mám hodně rád, tak nějak prostě nenaplnil moje očekávání, hrál pro mě dost ID, ale špatné to rozhodně taky nebylo…no a Armin zabodoval hlavně druhou půlkou, i když můj hoodně oblíbený Oceanic mi zněl při tom vyšším bpm nějak falešně či co, ale nevadí…při Arminovi se stejně moc pařit nedalo – jediné velké negativum – hrozná sardínie, zkalení Holanďani deroucí se dopředu hlava nehlava, to nebylo nic moc, až zase ke konci to jakž takž šlo…jinak zvuk vynikající, v ČR můžem závidět 😉
    díky Daveovi za bezchybnou organizaci zájezdu, stálo to rozhodně za to a taky díky opět všem spolupařícím (a že nás tentokrát bylo), rozhodně jsme ČR ostudu neudělali, všude vlály naše vlajky, radost pohledět 🙂 těším se na fotky a video 😀

nexus666
    Člen

Roztrhejte si občanky kuci..:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak je mi to fuk, ale atmosféru z party těžko zachytí radio

versusio
    Člen

tojo ale jaký dojem můžeš mít z toho když jsi tam nebyl , nechme mluvit ty co to zažili opravdu live 😉

kuchtajz
    Člen

tssssss,se klidně o dojmy můžem podělit všichni ne?? :-(:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proto sem to nazval dojmy a to dojmy jako z akce a to jako těch, co tam byli:_)

vyrazec
    Člen

Ja to teda poslouchal pouze v radiu a nejlepší mi přišel Markus…:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zakládám novej thread, pže asot 2007 je trochu zcestnej a má už 24 stránek, což je na mě trochu moc 🙂

moje shrnutý dojmy:
    naprosto supr, nejlepší set večera hnedka zkraje zahrál fila (aspoň doufám, že to byl on, parťák mu chyběl). organizátoři naprosto neodhadli počet návštěvníků, ve stanu pro 1000lidí se nás mačkalo 5000, na schulze už nebylo k hnutí a armina sem musel přečkat venku (obrazně, střízlivější odhad třeba ještě někdo bude mít)

a taky sem se přesvědčil o tom, že asot neni radioshow, ale davová nemoc…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 240)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.