TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 350 (1.5. – Antwerpen – Belgie)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 156)
  • Autor
    Lucyla
    Člen

já bych i na ASOT jela sm3 a zase nebudu nikoho znát ..sm19 aspoň že Partygirl jede.. sm4

Partygirl: a kapacita je už full??

Já mám auto, Ford Ka, to by chudák tu cestu nepřežil, mazlík malej sm15

Ale pokud by nějaké solidnější auto opravdu bylo, já bych 100% jela. Tak co? Domluvíme se nějak??? Já bych to Káčko vzala, ale je to daleko a přece jenom pro 4 lidi se mi to zdá jako prcek …

Partygirl
    Člen

taky bych jela,ale tedka mi spoluparmeni z AO co sou z Belgie pisou,ze je ptoreba se nejak registrovat nekde na webu,ze je omezena kapacita pro 4 tis lidi a ze bez registrace smula sm7

ortevor
    Člen

KrainerPhoto napsal(a):
    ——————————————————-
    > ortevor: bych to brala, ale kdo??

ty mas auto ?
    jestli jo tak uz sme dva…a dal doufam ze se nekdo nahlasi jeste….
    tranmcemaniac by predpokladam treba jel…
    jestli mas auto tak doufam ze to nekoho vyburcuje aby jel….

ortevor: bych to brala, ale kdo??

VlasyMost
    Člen

zdravim vyrazim takle do zahranici poprve nejakej par rad ???koukam ze výjezdu máte az az kdyztak pisnete diky vlasy

ortevor
    Člen

nechcete nekdo teda vzit auto, ze bychom se nejak treba slozili ?;-)

Partygirl
    Člen

jeste uvidim do auta se zatim snad vejdu sm0

Emilly
    Člen

Já bych taky jela. Ale až dneska jsem se vrátila z dovči a nestihla jsem se přihlásit. sm19

ortevor
    Člen

noo chtelo by to to auto kdyby nekdo mohl vzit…
    prinejhorsim jeste uvazuju o planu B…dost ulet, ale zase by to byl zazitek si myslim;-)

a to sice dojet busem Eurolines nebo Studentem do Amstru a bejt v Amstru na bud uz 29.4. a zajit si na warmup party pred ASOTEM na Royal Flush ( Misja Helsloot, Galen Behr, Joop a Jazper) anebo dojet 30.4 na Queensday (Ferry Corsten bude hrat), moc se pritom nezbourat, nak se tady lehce vyspat a pak 1.5. dopoledne jet vlakem z Amstru do Antverp na ten ASOT…pak vlakem zpet, vyspat se v Amstru dle libosti a busem bud 2. nebo 3. 5. domu do Ceska…..

pac tady mam pronajaty ubytovani by to melo jit…ale nechce se mne jet do amstru a pak zpet do ceska samotnymu

raději bych brala asot než armin only, hold jsem to nevěděla. ale i tak se těším sm3

Voky
    Člen

chjooo Eurolines už je na ten datum obsazenej…a Student agenci do Antwerp nejezdí

Newman
    Člen

milan: jj, když ji pořádně promažeš (a jakože to nebude problém), tak dojedeš z Uničova až do Belgie i na koloběžce, hodně štěstí sm15

milan
    Člen

Tak pojedem na koloběžce ne?sm15sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.