TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 400 Live přenos 16.4.2009 od 20,00 hodin

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Danceradio a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 99)
  • Autor
    tracidek
    Člen

Jó Arnej je fajn…ale to nejlepší teprve přijde až v 5 ráno…což budu někde na cestě do prácesm17

hoky
    Člen

mě se právě Arnej zas líbísm3

Euphon1c
    Člen

tohle je teda des, tenhle styl se mi nelibi…..

Muff
    Člen

[quote Anonymní uživatel]

kámo přestaň urážet...když nevěříš, nevěř, tvůj problém... já si v klidu nahrávám na 256kb a dohadovat se stebou nehodlám... najdi si server, kde se píchneš na premium účet u di.fm..
    na stránkách online přenosu je lidi háží na twiteru v komentářích...
    toť vše co pro tebe můžu udělat...
    se trošku snaž..
    sbohem[/quote]

Jestli nahravas uz od 20h tak ten tvuj stream chci a uvidime jak ti to skakalo v prvni pul hodine, pak si muzes nasypat popel na hlavu. Ja mam zaplaceny premium na di.fm a posloucham od 18h uz gdjb. Jak sem uz jednou rekl, vypadl hlavni stream z nemecka takze na vsech jeste jednou pripominam ze vsech (vcetne DI.FM i premium uctu, proste vsude) to vypadavalo a hralo tam uplne neco jineho.

Anonymní uživatel
    Host

[quote Muff][quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Muff:
    tak to je smůla.... mě to valí bez přeskakování už od osmé na di.fm..a ještě ani jednou nevypadlo..píšou to i lidi na http://astateoftrance.dancefoundation.nl/ na komentářích na twiteru, že di.fm jede...[/quote]

tak teď sem si to kontroloval ještě...a pravděpodobně je to plný...vypisovalo hlášku že server kapacity je full 🙁 asi kdo dřív přišel....jede ok..jinak nevím...zatím žádný sek...[/quote]

Zrejme nemas dobry sluch protoze ono to sice nevypadlo, ale pokazde tam skocila jina pisnicka a toho si vsiml i hluchy takze nevykladej ze jako jediny mas uplne cisty stream, skakalo tam uplne neco jineho alespon 6x![/quote]

kámo přestaň urážet…když nevěříš, nevěř, tvůj problém… já si v klidu nahrávám na 256kb a dohadovat se stebou nehodlám… najdi si server, kde se píchneš na premium účet u di.fm..
    na stránkách online přenosu je lidi háží na twiteru v komentářích…
    toť vše co pro tebe můžu udělat…
    se trošku snaž..
    sbohem

Muff
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Muff:
    tak to je smůla.... mě to valí bez přeskakování už od osmé na di.fm..a ještě ani jednou nevypadlo..píšou to i lidi na http://astateoftrance.dancefoundation.nl/ na komentářích na twiteru, že di.fm jede...[/quote]

tak teď sem si to kontroloval ještě...a pravděpodobně je to plný...vypisovalo hlášku že server kapacity je full 🙁 asi kdo dřív přišel....jede ok..jinak nevím...zatím žádný sek...[/quote]

Zrejme nemas dobry sluch protoze ono to sice nevypadlo, ale pokazde tam skocila jina pisnicka a toho si vsiml i hluchy takze nevykladej ze jako jediny mas uplne cisty stream, skakalo tam uplne neco jineho alespon 6x!

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Muff:

tak teď sem si to kontroloval ještě…a pravděpodobně je to plný…vypisovalo hlášku že server kapacity je full 🙁 asi kdo dřív přišel….jede ok..jinak nevím…zatím žádný sek…

hoky
    Člen

jn posledních pár minut už do konečně jede bez problému snad už to bude až do konce OK

Euphon1c
    Člen

ale tedka mi to jede z danceradia dobre, bez seku, di.fm mi taky nejelo.. no ono 9000 posluchacu 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Muff:
    tak to je smůla…. mě to valí bez přeskakování už od osmé na di.fm..a ještě ani jednou nevypadlo..píšou to i lidi na http://astateoftrance.dancefoundation.nl/ na komentářích na twiteru, že di.fm jede…

DjDkD@ve
    Člen

Taky me ten zvuk blbne (preskakuje to song od songu), hold tu 400ku trochu podcenili………

Muff
    Člen

martinek8383 di.fm nevali od osme bez problemu ani nahodou, vsichni maji ten stejny stream, berou z jednoho zdroje takze nehrozi ze by to nekde bylo lepsi, mam dokonce premium di.fm a stejne to preskakuje jak se tomu zachce protoze nemcum to asi fest pada z toho klubu… ted uz se to trosku drzi, ale pred 10ti minutama to byly dobre skoky.

Anonymní uživatel
    Host

video se seká jako pes….a když se chytne, tak je to nějak rozkouskovaný….di.fm valí naprosto bez problému už od osmé…

Euphon1c
    Člen

misto toho aby ten stream jel treba maximalne pro 5000 lidi, tak se to bude vsem sekat…

btw on je pretizenej uz i zvuk, na di.fm, se nemuzu pripojit..

na danceradiu mi skacou pisnicky jak se tomu zachce? najednou tam ted z niceho nic skocila this is silence – a tedka zas neco uplne jinyho 🙂

Muff
    Člen

A jiny video stream neni nez jen na te pretizene strance ? :/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 99)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.