TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT 600 – zájezd

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 61. až 67. (celkem z 67)
  • Autor
    medyyy
    Člen

jedu taktéž 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

už se těšim na lienup ale jedu na stopro 🙂

SHP
    Člen

140 bpm je co, nějaká nemoc? sm2
    Já byl na ASOT 300 a tam jsem pochopil, že trance není pro mě.

D4ve
    Člen

Uvidí se dle lajnapu 🙂 prej tam má být nějaká 140 bpm stage, tak jsem zvědav sm2

DjDkD@ve
    Člen

Ano, no a v neposlední řadě je s tím spojena zvýšená administrativa a účetnictví…

seven
    Účastník

Prosím vysvětli poplatek 50 Kč za rozdělení (asi ti to zaplatí nějaký převod či výběr ne?) sm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak to tu máme po roce zase sm2
    Co mám zprávy, tak se letos lístky prodávají výrazně rychleji jak loni, tak s registrací neváhejte, abyste pak neseděli doma na zadku…

[b][size=x-large]Zájezd na ASOT 600[/size][/b]

[b]Místo a čas konání:[/b] Den Bosch , Holandsko, sobota 6.4.2013, 21:00 – 07:00

[b]Vzdálenost z Prahy:[/b] 860 km, tedy cca 11. hodin jízdy průměrnou rychlostí 80 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

[b]Cena zájezdu je stanovena na 3.450,- Kč[/b] (zahrnuje zpáteční jízdenku do Den Bosche, lístek na akci a základní pojištění do zahraničí).
    Platbu lze rozdělit na 2 části – [b]2x 1.750,- Kč[/b] (poplatek za rozdělení činí 50,- Kč)

[b]Časový rozvrh:[/b]
    Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží (vlakového), plánujeme 6.4.2013 v 08:30 ráno (sraz v 8:15!!!). Do Nizozemského Den Bosche přijedeme okolo 20. hodiny večerní, kde zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do 07:20, kdy se opět sejdeme u autobusu. Příjezd zpět do Prahy je odhadován v neděli 7.4.2014 kolem 19. hodiny.

[b]Vystupující:[/b]
    Armin van Buuren a mnoho dalších….

[b]Jak se přihlásit:[/b]
    [color=#FF0000][b]Předem důrazně upozorňuji, že se jedná o závaznou registraci zájezdu![/b][/color]
    Registrace probíhá již tradičním způsobem na emailu: djdkdave@poslouchej.net
    Do předmětu uvádějte: ASOT 600
    Do těla emailu pak uvádějte následující údaje:
    příjmení, jméno, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo a zkratku zdravotní pojišťovny (např. VZP, VoZP apod.).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 61. až 67. (celkem z 67)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.