Toto téma obsahuje celkem 184 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 188)
makauskas napsal(a):
——————————————————-
> akože zasa tí Amíci urobili z poradia TOP20
> frašku….akože world is watching me v TOP 2007 a
> ešte v tomto remixe? … žiadny Aly & Fila?
> Blizzard akože 5ka?…a čo tam robí ten teplošský
> Paul van Dyk?
> ako vždy najlepšie veci sú na 20tom až 50tom
> mieste…..
> A k big sky: hrozný vokál a nevýrazná
> vec…..určite lepšie by bolo Doppler Effect –
> Beauty Hides From The Deep v Callaghan Remixe!
> Som sklamaný s 50% vecami v top 20 a tie, ktoré ma
> potešili boli na neadekvátnych miestach….:(
Trosku to uklidni 🙂 a pouzivej edit.
Ja jsem taky nastvanej ze to nevyhral riff a nenadavam tu sproste vsem lepe umistenym trackum :oD
jj ten Mike Wind – Oxygene Essential nechápu, vyhrál FF asi z 50%, což byl tuším rekord a ted není ani v top 100
je to asi tím, že lidi si víc vybavujou věci z druhé půlky roku a na ty věci z první poloviny se tak trochu zapomíná, vsadím se že kdyby Big Sky vyšlo začátkem roku, nebude ani v top 20
tak koukam že top 20 je úplně zvrácená, i když teda zrovna vítěz mi nevadí, je to velmi chytlavý track podle mě a furt lepší než kdyby to vyhrálo Anthem :oP jinak Black Mamba až 230? Resound neni ani v první 100, Mike Wind taky nikde, přitom po první polovině roku bych řek že jeden z kandidátů na vítězství… no nic, snad si jenom odplivnout a hledět si svýho :_):oD
akože zasa tí Amíci urobili z poradia TOP20 frašku….akože world is watching me v TOP 2007 a ešte v tomto remixe? … žiadny Aly & Fila? Blizzard akože 5ka?…a čo tam robí ten teplošský Paul van Dyk?
ako vždy najlepšie veci sú na 20tom až 50tom mieste…..
A k big sky: hrozný vokál a nevýrazná vec…..určite lepšie by bolo Doppler Effect – Beauty Hides From The Deep v Callaghan Remixe!
Som sklamaný s 50% vecami v top 20 a tie, ktoré ma potešili boli na neadekvátnych miestach….:(