TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ATB, 10.DECADANCE special editon SASAZU 11.5.2012

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scorn a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)
  • Autor
    ErikDeejay
    Člen

najviac som sa tešil na Josha a Andreho 🙂

ani jeden nesklamal…nasral ma akurát ATB sm18 mohol zahrať viac starších vecí…bol som na ňom 2x a jednou starou peckou „Ecstasy“ to nezachráni…škoda, že nezahral ešte aspoň „Hold You“ 🙁

inak pivo otrasné…za 40,-Kč 2,5 deci Heinekenu…nechápem, prečo na takýchto akciách nečapujú české pivo…chápem, že Heineken je hlavný sponzor…ale stejne je to smutné 🙁

chviľku sme vydržali poslúchať Buriana…ale ten jeho housový set miestami až rezal uši…sm17

docela dobre ešte zahral P@co…

až na vysokú koncentráciu homoklád, to bola skvelá ekšn sm0

ináč…zaujímalo by ma, či existujú nejaké záznamy setov…hlavne ATBho a Josha…prípadne nejaké tracklisty….nič z toho sa mi nepodarilo vygoogliť sm9

mr.Majkl
    Člen

P@co – ze začátku to měl hodně těžký (skoro prázdnej klub), ale hrál docela fajn..jsem ale spíše na trance.. 5/10
    Josh Gallahan – neznal jsem, překvapení večera, super set 10/10
    ATB – první polovina setu bomba, pak to bylo takový vlažný, že jsem pořád na něco čekal a ono nic a přišlo to asi až v 3/4 setu.. 9/10
    Michael Burian – Vltava live super věc, míchal páté přes deváté, ale absolutně mi to nevadilo (ba naopak) 8/10
    Černochová s Luccou – no, nevím jak vy, ale já si tam přál skoro radši v tu chvíli nebýt.. -5/10
    jinak samotné sety Luccy a LayDee Jane jsem bohužel už neslyšel 🙁 kolega byl unavený.. :/ zvlášť u té Jane mě to mrzí.. – někdo nějaké poznatky?

Celkově akce super, jen mě mrzí, že jsme šli relativně brzo dom… 🙂
    Ještě taková malá poznámka na konec.. ty lidi v tom klubu mi přišli nějaký přejetý.. hrál se song, při kterým mají lítat 3 metry vysoko a ono nic (až na pár vyjjímek) ..

Schmidt
    Člen

Pěkná diskotéka, samej house…Josh Gallahan – dost nuda, až na Max Grahame, Kyau Vs. Albert a Above And Beyond….
    ATB – o něco lepší set než loni na TF – potěšil rozhodně Antillas, Ferryho Punkem, Man On The Run, Bey Your Sound, z vlastních tracků Heartbeatem, Move On nebo mojí oblíbenou spíš housovkou Could You Believe ,naopak si mohl odpustit ty Blur a místo What About Us mohl radši hodit svůj novej singl Never Give Up, kterej bude představovat na svý nový kompilaci SUNSET BEACH DJ SESSIONS VOL. 2…jinak komunikace s crowd jako vždy užásná

Celkově se mi to ale opravdu moc nelíbilo, čekal jsem větší jízdu, hlavně u toho Joshe….

Anonymní uživatel
    Host

P@co – slyšel jsem jen druhou půlku, ale rozjel to hodně dobře
    Josh Gallahan – Live jsem ho slyšel poprvé a fantastický – 10/10
    ATB* – tady jsem se trochu bál, ale byl to asi jeho nejlepší LIVE set, co jsem kdy slyšel…. trochu to posral Avičim 9/10 (za toho Avičiho)

Byl jsem v SaSaZu poprvé. Když už mají pivo za 70,- tak jsme čekal alespoň dobrou klimatizaci, protože to byla hrůza. Jinak atmosféra v klubu byla fakt úžasná.

hectic
    Člen

njn mám třídní sraz a vypadá to, že se nás konečně sejde víc, takže lístek, ktere jsem ztratil na TFku bych stejně musel prodat…. jinak děkuju lidem z BTL za ochotu prodat mi ještě jeden zvýhodněný, i přestože už byly zvýhodněné lístky vyprodány sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Ani za milion,jedine, kdyby vystoupily holky spolecne jako Black milk

Jimmy-Gellar
    Účastník

Časový line up:

21:45 otevření klubu

22:00-23:00 P@CO

23:00-00:30 JOSH GALLAHAN

00:30-02:30 ATB

02:30-03:45 MICHAEL BURIAN a jeho hosté

03:45-05:00 LUCCA a host Tereza Černochová

05:00-06:00 LAYDEE JANE

Nemyslím poukázání na mylně uvedenou informaci, za kázání považuju hlášky typu

„Mystifikovat lidi Vam moc na profesionalite neprida, ba naopak muzete v ocich nekterych lidi vypadat jako osli, co nemaji ani paru o tom co v cr bylo.“

Podobný hlášky mně přijdou úplně zbytečný, já respektuju to, že promotér napsal „Sorry, stala se chyba“, ale nemám potřebu se v tom dále hnípat,
    u Tebe občas pozoruju snahu druhý „vychovávat“, což mi přijde trochu zbytečný.. Hezkej den.

Ronny K.
    Člen

[quote styk pohlavson]Ronny K: Promotér tady sám napsal, že se omlouvá za nechtěnou mystifikaci, tudíž bych čekl, že to lidi budou akceptovat jako fakt, že mýliti je se lidské
    a že pochopí, že to promotér asi neudělal naschvál, jinak by sem nejspíš nelezl a nevysvětloval svůj neúmysl.. sm6

Nepřijde Ti občas trochu neprofesionální to Tvoje kázání? sm4[/quote]

Pokud povazujes poukazani na nepravdivy obsah a pozadovani napravy za neprofesionalni, tak pak ti davam za pravdu

Ronny K: Promotér tady sám napsal, že se omlouvá za nechtěnou mystifikaci, tudíž bych čekl, že to lidi budou akceptovat jako fakt, že mýliti je se lidské
    a že pochopí, že to promotér asi neudělal naschvál, jinak by sem nejspíš nelezl a nevysvětloval svůj neúmysl.. sm6

Nepřijde Ti občas trochu neprofesionální to Tvoje kázání? sm4

Ronny K.
    Člen

No to je stejne, jakoby jste napsali. „na nasi akci vystoupi DJ Tiesto, ktery prijede do CR poprve, takze se mate na co tesit“

Mystifikovat lidi Vam moc na profesionalite neprida, ba naopak muzete v ocich nekterych lidi vypadat jako osli, co nemaji ani paru o tom co v cr bylo.

Anonymní uživatel
    Host

Jak jsem psal, omlouváme se za to. Pokud bych to měl opravit, tak to prostě musím opět poslat všem médiím jako tiskovou zprávu a to sami uznáte, že by si asi většina z nich ťukala na čelo 🙂 Bylo to myšleno tak, že jako „top hvězda“ bude hrát v klubu poprvé a přiznám se, že o akci, o které píše RonnyK, jsem neměl ani nejmenší tušení, takže to rozhodně nebyl žádný záměr. Kdo nás jen trošku zná, tak ví, že nemáme zapotřebí někde záměrně mystifikovat (navíc dle mého názoru v takové blbosti, kterou tady řešíme) Sami tady na trance.cz často čerpáme hodně inspirace a čteme různá fóra apod. sm5 Tak tím bych to asi ukončil a snad jsem vám to trošku objasnil …

K1aptcha
    Člen

zdenek.trancefusion: holt jsme „pamětníci“, tak je docela jasné, že si všimnem, buďte rádi, že ty tiskovky někdo čte celé (a to ještě o akci, na kterou nejdu, sorry) sm15 chápu, že chcete být exkluzivní, ale všechno má své meze sm0 aféru bych z toho taky nedělal, ale je to, jak píše Ronny, poněkud smutné…

Ronny K.
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Omlouváme se za tu strašnou mystifikaci, která rozhodně nebyla myšlena záměrně, spíše to bylo tak nějak špatně napsáno. Pokud to snad někomu ublížilo, tak je nám to líto, ale připadne mi to trošku přitažené za vlasy to tady takhle dramatizovat a dělat z toho pomalu aféru, jací jsme zdatní mystifikátoři. Tak teď nevím, zda nemáme vydat oficiální tiskovou zprávu s omluvou a uspořádat k tomu ještě tiskovou konferenci, kde si budeme sypat popel na hlavu sm0[/quote]

Myslim si, ze by postacilo to opravit. (na pravdivou informaci samozrejme)

Mne osobne prijde dost smutne, kdyz se na misto pravdy v tiskovkach pisi lzive a zavadejici informace jen proto, aby to vypadalo zajimave. Ted to nemyslim jen tady, ale globalne.

Anonymní uživatel
    Host

Omlouváme se za tu strašnou mystifikaci, která rozhodně nebyla myšlena záměrně, spíše to bylo tak nějak špatně napsáno. Pokud to snad někomu ublížilo, tak je nám to líto, ale připadne mi to trošku přitažené za vlasy to tady takhle dramatizovat a dělat z toho pomalu aféru, jací jsme zdatní mystifikátoři. Tak teď nevím, zda nemáme vydat oficiální tiskovou zprávu s omluvou a uspořádat k tomu ještě tiskovou konferenci, kde si budeme sypat popel na hlavu sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.