TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ATB, 10.DECADANCE special editon SASAZU 11.5.2012

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scorn a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 35)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote majklhauske]to byl ... v už tehdá bejvalým Discolandu ten klub už se od té doby tolikrát přejmenoval že už si ani nevzpomenu jak se jmenoval. Tehdá někdy v cca 98 tam přivezli později i Safri Duo či tuším že někoho z Future Breeze[/quote]

No myslim, ze se ten klub prejmenoval na MadHouse. Teda jestlli to je ten co je na Palmovce. Ja tam s nim byl tenkrat osobne. Vim, ze na nej prisla jen hrstka lidi, hral z vinylu a hral otresne. Beatmatching mu moc v te dobe nerikalo, nebo musel byt v tom pripade hodne sjetej, pac se mu podaril 1 usly promix z cca 5. Snad to tehda byl jen nejaky ulet sm15

Mozna mam jeste z jeho vystoupeni po tolika letech nekde na minidiscu tajne nahrany jeho set

K1aptcha
    Člen

kdyby napsali něco ve smyslu „[i]po dlouhé době vystoupí i v klubovém prostředí[/i]„, udělali by líp, takhle jinak prostě nepíšou pravdu

ATB byl v Karlovkách dokonce 2x tuším, podle mě to bylo myšlený v kontextu pár let.

DjDkD@ve
    Člen

Na to saunovani v Kalovkach se jen tak zapomenout neda sm15

By me zajimalo, jestli to napsal nekdo pouze z nevedomosti, nebo to ma byt cilena mystifikace???

Anonymní uživatel
    Host

[quote mareno][quote Anonymní uživatel]Andre, bude hrat od 1-3. SaSaZu bude natriskano, Polaci a Slovaci to tam obsadi :)[/quote]

Jo jo, a ještě jsi zapomněl/a na Rusáky a Asiaty sm15[/quote]

No uvidime, muj support for ATB ma 13-ti letou tradici, takze si zacni trenovat Polstinu :D, osobne tam vypravim par autobusu sm4

to byl … v už tehdá bejvalým Discolandu ten klub už se od té doby tolikrát přejmenoval že už si ani nevzpomenu jak se jmenoval. Tehdá někdy v cca 98 tam přivezli později i Safri Duo či tuším že někoho z Future Breeze

K1aptcha
    Člen

„[i]V ČR vystoupí[/i] (ATB) [i]poprvé v klubovém prostředí a věřme, že úzký kontakt s fanoušky si vychutná na maximum.[/i]“
    Zajímavý, já na něm byl v Karlovkách (Paradogs) v roce 2005. A myslím, že v klubu tu byl ještě jednou před tim.

tak na ATB jsem byl jednou v raichu a málem jsem byl umačkán takže o tom že bude plno nepochybuji..

mareno
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Andre, bude hrat od 1-3. SaSaZu bude natriskano, Polaci a Slovaci to tam obsadi :)[/quote]

Jo jo, a ještě jsi zapomněl/a na Rusáky a Asiaty sm15

Anonymní uživatel
    Host

Andre, bude hrat od 1-3. SaSaZu bude natriskano, Polaci a Slovaci to tam obsadi 🙂

Obelix
    Člen

D4ve: To víš, Irové s C, Němci s G. sm15

D4ve
    Člen

Josh Gallaghan, to je nejaka napodobenina Callaghana? sm15

mareno
    Člen

Polovinu Djs bych prostál u baru, což by nemuselo být zrovna špatný, ale přece jenom ještě chodím na party pařit sm11 Tenhle line-up mě vůbec nepotěšil.

Anonymní uživatel
    Host

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419182_3179000644058_1536906297_33086050_1648695129_n.jpg[/img]

Jimmy-Gellar
    Účastník

a ten Josh Gallahan nehrál špatně když jsem ho viděl na Nature One 2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 35)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.