TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Attack from Mars – Pátek, 28 Leden 2011 – Touster club Sokolovská 152 Prague, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 36 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

mnoooo btw [url=http://www.rave.cz/fotky/15040/gizmovy-fotky-z-attack-from-mars/]Fotky[/url]

[img]http://www.rave.cz/data/2011/02/fotky/15040-gizmovy-fotky-z-attack-from-mars-gizmo//103.jpg[/img]

zooropa
    Člen

kde sou nejaky ty fotky?

Anonymní uživatel
    Host

To já díky za parádní muziku. Taky doufám, že budu mít volno. Škoda jen, že party nebyla plánovaná. Rozhodl jsem se v pátek okolo 20h že půjdu. Přítelkyně se na mě vyprdla a ja bohužel sehnal jen jednoho kámoše. Na příště to rozhlásím a zkusím dotáhnout víc lidí. Zatím hodně zdaru a jen tak dál s muzikou. Ahoj

mareno
    Člen

Když bude volnej víkend, rád se též ukážu na pokračování.

alexx
    Člen

myšák díky 🙂 .. pokračování určitě bude a to cca za 2-3 měsíce

Anonymní uživatel
    Host

Neni nad to si doma poslechnout set z párty. Set Alexe vážně super. Zrovna poslouchám. 3 setik co mám od něj ted doma a všechny si mile rád poslechnu znovu Mazec. Jo a na focení si příště nachystám nějakou masku. Prosim vás, je nějaké pokračování této party. Tuším, že nebyla poprvé. Doufám, že ani naposled. Dík

Anonymní uživatel
    Host

majkl: vím, taky ti za to děkuji. v taxi jsem byl kluk hodný a dal jsem mu 70 Kč dýško sm15

ty bud rad ze jsem obětoval svoje taxi 🙂 hlavně doufám že si mu tam nepředvedl šavlový tanec nebo jinou vylomeninu abych pak nemusel po praze chodit pešky.. sm2

Anonymní uživatel
    Host

Aha, tak proto mám modřinu na holeni sm15

Gizmo
    Člen

[quote alexx]Gizmo: já si věci vytahoval sám nebo ne? sm17 sm15[/quote]

Hele pokud se nepletu, tak jsem to nes až nahoru – někdo mi pomoh identifikovat co je tvoje a co ne (neuvědomuju si, jestlis taky asistoval) – ale každoprdně pod pultem jsem hrabal já 🙂 Si popravdě nechci představovat, jak bys lez nahoru a jak by ses následně ohýbal :)))

PískoptáG: dej pokoj to je stejně pro děcka jako mužíčci … ale Stroha se mnou nikdo nechce pít :)))

Anonymní uživatel
    Host

Zdarek,
    Tak teda jeste tady podekuju za pozvani na bezva akci, tady mate muj setik, na kterej jste si docela zaskakali 😀

[b][url=http://milestorm.net/sets/MileStorm_Live_at_Attack_from_Mars_01_-_Club_Touster_(2011-01-21).mp3]http://milestorm.net/sets/MileStorm_Live_at_Attack_from_Mars_01_-_Club_Touster_(2011-01-21).mp3[/url][/b]

mirror:
    [b]http://www.uloz.to/7640814/milestorm-live-at-attack-from-mars-01-club-touster-2011-01-21-mp3[/b]

Tracklist:
    00. Intro
    01. Blutonium Boy – Make It Loud (Headhunterz Remix)
    02. Eric Prydz – Pjanoo (Toneshifterz Remix)
    03. The Pitcher – Twist And Shout (re-amp)
    04. Brooklyn Bounce – Club Bizarre (Headhunterz & Noisecontrollers Remix)
    05. The Pitcher – Start Rocking (D-Block & S-Te-Fan Remix)
    06. Isaac vs. Simian – We Are Your Friends
    07. Zatox And Tatanka – Loops & Things
    08. D-Block & S-Te-Fan – Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Rmx)
    09. Noisecontrollers – Yellow Minute (Alpha2 Remix)
    10. D-Block & S-Te-Fan – Kingdom (the Pitcher Re-Amp)
    11. Noisecontrollers – Attack Again
    12. Scope DJ – Wave Pattern (Original Mix)
    13. Zatox feat. D-Block & S-Te-Fan – Madhouse
    14. Amnesys – Refly
    15. Outblast & Angerfist Ft. Tha Watcher – The Voice of Mayhem
    16. T-Junction & Angerfist – The Culture
    17. Korsakoff Feat. MC Tha Watcher – Global
    18. Outblast – Eardrumz (Kutski Vs Bioweapon Remix)
    19. Outblast – Masters Symphony (Evil Activities R3fik5)
    20. Evil Activities vs The Viper – Raw To The Floor
    21. T-Junction & Angerfist – A New Level of Freak
    22. Evil Activities – Nobody Said It Was Easy
    23. Evil Activities – Evil Inside

BONUS:
    24. JDX feat. Sarah Maria – Live the Moment (Original Mix)

Sandeagle
    Člen

[quote castlefipo]Gizmo: ....za všechno můžou zelení mužíčci 😀 ...zvláště v pátek![/quote]
    lepší zelení mužíčci než zelené vílysm15

castlefipo
    Člen

Gizmo: ….za všechno můžou zelení mužíčci 😀 …zvláště v pátek!

alexx
    Člen

Gizmo: já si věci vytahoval sám nebo ne? sm17 sm15

Gizmo
    Člen

Hellmič: přistála u mě v okamžiku, kdy jsme tam vyhrabovali věci pro Alexxe pokud si dobře pamatuju, takže asi důkladně zahrabaná pod pultem (a zdaleka to nemusí bejt úplně správně) :-)))

Filipe v životě bych z žádné podobné hlouposti nikoho nepodezíral – to bych moh tvrdit, že sem byl střízlivej já a že to, že jsem cestou domů ztratil nejen sebe (nějak jsem se objevil na Palmovce, na kterou jsem vůbec nechtěl), ale i kulicha, byla pouhá náhoda díky pohybu kosmických těles … sm15

Honzin: no hlavně dufám, že Tousterští nebyli rozladění … ale jak jsem říkal … takový Dupačky, který jsem tam navštívil, na tom byli naprosto srovnatelně… a podle stavu osádky (a mojí peněženky) asi nějaká útrata byla …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.