TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Attack from Mars – Pátek, 28 Leden 2011 – Touster club Sokolovská 152 Prague, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 36 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 37)
  • Autor
    Honzin
    Člen

všem díííííky moc
    skvělá atmoška
    skvělá hudba
    skvělý kamarádi
    jen tech skvělých lidí mohlo být o něco víc, ale zas na druhou stranu to neblo zas tak zlé…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

houska: schválně, kde byla?

castlefipo
    Člen

Majkl to rozsekl sm15 sm15

Myšák: hele v klidu 🙂 to se stává 🙂 … chce to hlavně přirozenost 🙂 lepší než se xichtit, pak to dopadá jak to dopadá

Gizmo: a kdo byl střízlivej? 😀

Sandeagle
    Člen

sm15sm15

no hlavně že si pamatuješ kams dal mikinu…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tááák party velmi povedená, opět sem se neopil a všechno si pamatuju! sm0
    velké díky gizmovi za záchranu mojí mikiny a klukům a všem za mejdánek :-))))

Gizmo
    Člen

Pořád uvažuju jestli s tím na Rave ano nebo ne … dnes a zítra to rozhodnu … ale blbnul jsem tentokrát dost s dlouhými expozicemi a s alkoholem … to první znamená že část fotek je zcela nepoužitelná a ten zbytek má v dobrém i špatném na svědomí ten alkohol :-)))

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj lidi. super párty, super hudba, fajn lidi. Hard Core na záver taky parada. netušil jsem , že zazní, ale pohoda. Lidi skakali až do rána. Jen až mě příště nějaká slečna přizve k focení, radši odmítnu. Dnes jsem shlédnul foto a hrůza, teda pouze já. Jinak pane fotograf hezké fotky. Dorazil jsem už silně napitej a bohužel se nedokážu nuceně usmát. Takže díky slečně v bílé košili s brýlemi, že si mě tam v koutku všimla a díky fotografofovi, že mě nevyhnal zpět do kouta, ale určitě by to dopadlo lépe beze mě. Mějte se

castlefipo
    Člen

foto: http://u-heaven.com/parties/attack_from_mars/

málo lidí, jinak dobrý 🙂

alexx
    Člen

tak záznam se mi podařil nahrát, ale občas vypadává jeden z kanálů

příště by to chtělo opravdu více lidí.

[size=large]Alexx van den Berg – live @ Attack from Mars 2011-01-28[/size]

01. Lio – Rapture 2007 (Starkillers Dirty Girl Remix)
    02. Alex O’Rion – Like A Box Of Fluffy Ducks (Original Mix)
    03. James Horner – I See You (Theme from Avatar) (Cosmic Gate Club Mix) (Alexx van den Berg Edit)
    04. Madonna – Revolver (Paul van Dyk Dub Mix)
    05. Mr. Sam featuring T4L – Rydem Koba (Original Mix)
    06. Sander van Doorn – Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Original Mix)
    07. Jozef Mihalik – Famous When Dead (Robert Burian Remix)
    08. Hiroki Esashika – Kazane (Disco Of Doom Remix) + Cirez D – On Off (Original Mix)
    09. Norman Doray & Albin Myers – Drink N Dial (Original Mix) + Cirez D – On Off (Original Mix)
    10. Leon Bolier and Marcus Schossow – 2099 (Original Mix)
    11. Setrise – My Grattitude (Original Master)
    12. Christian Smith – Break It Down (Original Mix)
    13. Pfirter – The Dub Track (Len Faki Remix)
    14. Swedish House Mafia vs. Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza (Sander van Doorn Remix)
    15. Carlo_Resoort – Blinded (Original Mix)
    16. Ferry Corsten featuring Betsie Larkin – Made of Love (Original Extended Mix)
    17. Simon Patterson vs. Marco V – Godd Smack (Alexx van den Berg mash-up) + BBE – 7 Days One Week
    18. Cortez – Scaramanga (Original Mix)
    19. John Askew feat. Lo-fi Sugar – Haunted Vandal (Alexx van den Berg Bootleg)
    20. Deep Dish – Flashdance (David Guetta and Joachim Garraud F*ck Me I’m Famous Remix) + Paul van Dyk – The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Remix) + Elektrochemie LK – Schall
    21. Steve Angello – Knas (Original mix) + Benny Benassi – Satisfaction + Elektrochemie LK – Schall
    22. Mark Knight & Funkagenda – Good Times (Original Mix)
    23. Ali Wilson – Shangri-la (Original Mix)
    24. Cellec vs. Ersa – Bold (Original Mix)
    25. DJ’s United – Remember Love (Original Mix)

[url=http://alexxvandenberg.podomatic.com/enclosure/2011-01-30T06_10_19-08_00.mp3]DOWNLOAD[/url]

[img]http://assets.podomatic.net/mymedia/thumb/1254646/285%3E_3922295.jpg[/img]

DjDkD@ve
    Člen

Kdybych byl z Praglu, tak bych se na skok stavil, ale mel jsem dnes skoleni a to bych vazne nedal……

mareno
    Člen

Party „hardcore“ a to nejen v podání MileStorma 🙂
    Akorát lidi, zvedněte příště zadky a přijďte zapařit, protože tahle akce si rozhodně zasloužila o pár tanečníků více.

Palda61
    Člen

Akce výborná, díky Alexovi za pozvání a snad se se tlíbil :).

Housko, tracklist luxusní, škoda, že se nenahrávalo ;).

tak akce zajimavá žal osobně jsem mel težkej týden tak jsem to tam částečně i pak prochrupal .. ale hardcorek na konec fajný..

je mi jasný že to asi nikoho moc nezajimá ale tak co kdyby náhodou tracklist z akce..

1. [b]Snake Sedrick & Emze Hack – The Beginning[/b] [b][color=#FF0066]( Tilth Music / 2006)[/color][/b]
    2. [b]Lemon8 – New York, New York[/b] [b][color=#FF0066](Basic Energy / 2002)[/color][/b]
    3. [b]Sultan & ToneDepth – Cosmic Illusion[/b] [b][color=#FF0066](TDSRMX / – – -)[/color][/b]
    4. [b]Soliquid – Shibuya (Paul Keeley Remix)[/b] [b][color=#FF0066](Baroque Records / 2009)
    [/color][/b] 5. [b]K Melody & Vitalya Tenkoff – Coming Back (Gerich Remix)[/b] [b][color=#FF0066]( New Wave Records / 2010)[/color][/b]
    6. [b]Snake Sedrick – Find Me (Jay Lumen Remix)[/b] [b][color=#FF0066]( Tilth Music / 2007)[/color][/b]
    7. [b]Audien -Eleven Eleven (Tom Fall Remix)[/b] [b][color=#FF0066](Enhanced Progressive /2010)[/color][/b]
    8. [b]Funabashi – Daylight[/b] [b][color=#FF0066](Coldharbour Recordings/2005)[/color][/b]
    9. [b]D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix)[/b] [b][color=#FF0066](Enhanced Progressive / 2010)[/color][/b]
    10. [b]Nic Chagall – Sky Blue[/b] [b][color=#FF0066](High Contrast Recordings / 2008[/color][/b]
    11. [b]Carlo Resoort – Visa [/b] [b][color=#FF0066](Liquid Recordings / 2008)[/color][/b]
    12. [b]M.I.K.E. Presents Plastic Boy – Chocolate Infusion[/b] [b][color=#FF0066] (Captivating Sounds /2010)[/color][/b]
    13. [b]Darren Tate – On The 7th Day[/b] [b][color=#FF0066](Mondo Records / 2008)[/color][/b]
    14. [b]S&D Project – Remo Vol 3 (Original Mix)[/b] [b][color=#FF0066] (New Wave Records / 2010) [/color][/b]
    15. [b]Sunquest & Heatwave Pres. Equilibrium – Echo Location[/b] [b][color=#FF0066]( – – – / 2004)[/color][/b]
    16. [b]Filterheadz – Yimanya (TDR Remix)[/b] [b][color=#FF0066](ID&T /2004)
    [/color][/b] 17. [b]Whirlpool – Under the Sun (Solar Stone Remix)[/b] [b][color=#FF0066](Deepblue Records / 2004)[/color][/b]
    18. [b]Airbase – Lucid (Kimito Lopez Remix)[/b] [b][color=#FF0066](Moonrising Records / 2008)[/color][/b]
    19. [b]Aly & Fila Feat. Josie – Listening (Philippe El Sisi Remix)[/b] [b][color=#FF0066](FSOE Recordings / 2010)[/color][/b]

Anonymní uživatel
    Host

Kdo znáte Kateřinu Metelkovou?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 37)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.