TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Balance 014 – Joris Voorn

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    *_Marek_*
    Člen

Pěknejí Tracklist,opravdu se tam najde pár věcí,co neznám,takže stopro poslechnu….Robert Babicz – Dark Flower (Joris Voorn Magnolia Mix) si vzpomínám jak mě tenhle track rozsekal od Orbitha na elektře a nedavno to hrali i v Hi-fi

Nevim
    Účastník

tak ja to tedka pri strecinku hrnu do palice (cd1) uz to slysim aspon po treti a je to cim dal lepsi nektere pase fakt mazec ale ume to chce aspon tak 10 x poslechnout

nexus666
    Člen

[quote Andrews]Midori Mix je moderní symfonická báseň se vším všudy. Perfektně vystavěné a symbolicky rozdělené na dvě poloviny. Asi se mi tím druhým CD i trefil do momentálního vkusu, protože tu kombinaci disca, lehčího melodického techna a downtempa/ambientu jsem si naprosto užíval. Nevím, co je ta nádherá balada, která symbolicky dělí mix na ty dvě hlavní části, ale z té jsem naprosto zvlhnul (i ze způsobu, jakým ji Voorn do mixu zapracoval). "King Of My Empire" s přidaným saxíkem je snad ještě krásnější než v originále. Závěrečná "Mare Frigoris" snad nepotřebuje komentář, lepší outro jsem dlouho neslyšel.

První Mizurio Mix taky vysoký nadstandard, ale na rozmanitější Midori to nemá.

Nabízí se srovnání s Invol2verem, který s touhle Balancí spojuje podobný koncept (Abletonové míchání, používání částí/zlomků jednotlivých tracků, vrstvení skladeb), a ačkoli Sashovi šlo jednoznačně víc o to dát všem skladbám "svůj" sound - a dopomohl si tím i kompletně novou produkcí - a Voorn prostě jen dělal obří koláž, je ten rozdíl v záživnosti a zábavnosti obou kompilací propastný.[/quote]

Invol2ver mě zrovna nenapadl.. ale srovnával jsem to spíše s Hawtinovyma Transitions.. ty jsou podle mě dělány stejným způsobem akorát Hawtin to měl o dost lehčí poněvadž po melodické stránce je ta jeho kompilačka nehorázně chudá.. V každém případě Voorn na téhle Balancce strká do kapsy jak Sashu tak Hawtina.. 🙂

Nevim
    Účastník

tak ja se na to chystam uz nejaky patek ale furt nic ale tekda uz jsem jsi to sehnal tak jdu na to 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Midori Mix je moderní symfonická báseň se vším všudy. Perfektně vystavěné a symbolicky rozdělené na dvě poloviny. Asi se mi tím druhým CD i trefil do momentálního vkusu, protože tu kombinaci disca, lehčího melodického techna a downtempa/ambientu jsem si naprosto užíval. Nevím, co je ta nádherá balada, která symbolicky dělí mix na ty dvě hlavní části, ale z té jsem naprosto zvlhnul (i ze způsobu, jakým ji Voorn do mixu zapracoval). „King Of My Empire“ s přidaným saxíkem je snad ještě krásnější než v originále. Závěrečná „Mare Frigoris“ snad nepotřebuje komentář, lepší outro jsem dlouho neslyšel.

První Mizurio Mix taky vysoký nadstandard, ale na rozmanitější Midori to nemá.

Nabízí se srovnání s Invol2verem, který s touhle Balancí spojuje podobný koncept (Abletonové míchání, používání částí/zlomků jednotlivých tracků, vrstvení skladeb), a ačkoli Sashovi šlo jednoznačně víc o to dát všem skladbám „svůj“ sound – a dopomohl si tím i kompletně novou produkcí – a Voorn prostě jen dělal obří koláž, je ten rozdíl v záživnosti a zábavnosti obou kompilací propastný.

nexus666
    Člen

[quote Natix]Poslechnuto, spokojenost, opáčko si dám co nejdřív. sm11 Akorát asi moc nehrozí, že bych se v tracklistu někdy nějak zorientoval, leda že by byl k dostání ne v textové, ale grafické podobě... sm14[/quote]

Doporučuju shlednout [b]jorisvoorn.com[/b] je tam dokonale ukázáno jak je ten set vystavěný :)))

Natix
    Účastník

Poslechnuto, spokojenost, opáčko si dám co nejdřív. sm11 Akorát asi moc nehrozí, že bych se v tracklistu někdy nějak zorientoval, leda že by byl k dostání ne v textové, ale grafické podobě… sm14

nexus666
    Člen

Tak já už jsem v polovině prvního CD a už teď můžu říct že dokonalooooost !!!!!! Joris je páááán 🙂

Natix
    Účastník

Ten RA 62 je docela luxusní, takže na tuhle kompilačku si určitě taky počkám. sm5

BoRo
    Člen

to bude asi moc poklidny. 2 cd vypada svizneji

SkyWalker
    Účastník

Tj jak když dáte výherní automat do jeslí….sm10 sm3

deivis
    Člen

Krásnej tracklist.. 🙂 Pár věcí neznám, ale o to více se těším.

Nevim
    Účastník

[quote Freezer]mno taky se moc nechytám, neznám taky v podstatě nic, ale asi si to poslechnu až to vyjde...[/quote] +1

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno taky se moc nechytám, neznám taky v podstatě nic, ale asi si to poslechnu až to vyjde…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Naživo myslím hraje klasickej dj set a když má udělat kompilaci nebo mix, tak většinou používá metodu, kdy přes sebe hraje i několik tracků najednou, nebo je do sebe nádherně vmíchává. Zatím mu to vycházelo a vzhledem k reputaci kompilační série Balance má tenhle dvojdisk celkem šanci na legendární status. Ale třeba to nebude nic moc.

Fakt doporučuju, koho tenhle pán zajímá, poslechnout si jeho RA podcast – je to mix par excellence, kde je víceméně hlavně melodickej deep-house a ambient.

[url=http://rapidshare.com/files/44195939/_ra_062__joris_voorn__2007.07_.rar]>Link<[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.