TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BAM 2 warm up s MIKEM FOYLEM

• Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 265)
  • Autor
    Revolt
    Člen

milan vubec nevim v tu dobu jsem byl uz totalne death jeste po patku :oD
    vyrysu sendnes me ty phota?

Dexx
    Člen

Jo to bude von! 🙂

vyrys
    Člen

milan: dobrej vkus;-) nejsi nahodou ten externi z djz.cz?

milan
    Člen

vyrys – Ty si byl kterej?:oD…jinak FKN bylo na moje přání:-P
    Revolt – Akce byla dobrá. Čekal jsem, že ten klub bude ještě menší, takže překvapil…ale stejně je zajímavý, prošel (nebo projel tramvají) jsem kolem toho místa x krát, ale že bych si toho Metra všiml:oD
    A zachytil jsem tyhle skladby:
    Mike Foyle – (teď nevím, jestli to byl Shipwracked)
    FKN ft. Jahala – Why
    Markus Schulz – Never be the same again (Mark Shiver rmx)
    Paul Van Dyk – Time of our lives
    Above and beyond – Good for me
    Cassandra fox – Touch me
    Nic Chagall – WYN
    4Strings – To the night 06
    Black is a colour (teď mi vypadl interpret)
    Ronski Speed
    nebo Dj Eco
    Revolt – Jak se jmenovala ta hitovka, co hrál Deepres nad ránem, kde bylo slyšet šplouchání vody?:-D

Revolt
    Člen

CENSORED -((-((:oD:oD:oD:oD:oD

vyrys
    Člen

METRO ALLSTARS

Revolt
    Člen

vyrys mas icq? napis me na mail djrevolt@djrevolt.com cornu ti fotky :oD

Revolt
    Člen

hehe no ja sem to rikal vsem..neznam mensi klubik :´-))

vyrys v olmiku nekoho vychovavat..ja to fakt prdim..je zbytecny..vcera sem psal asi 15 lidem jeste jestli dojdou…a odpoved typu.. vis cyber..unavenej..sorac. priste.. na co ty akce delam ze?? proste to delam. i kdyby fakt uz pro dvacet lidi ..ale udelam

Dexx
    Člen

Vyrysu teď jsi na to kápl. To je ten důvod proč jsem se tam nemohl ani rozhejbat. Jsem se bál, že všecky okolo pokácím. :oD
    Blbý právě je, že pokud tam začne chodit ještě pár lidí, tak už se tam nebude dát cvičit vůbec.
    Kua! To by bylo, aby tady v Olomoucu alespoň pár desítek lidí nechodilo na trance.

vyrys
    Člen

stjopa: no to jo. jediny stesti, ze treba takove Dexx zrovna neparil, protoze ten kdyby roztahl ruky nadsenim, tak by mel levo ruku ve zdi a pravou by dal raku majiteli z abarem:oD

stjopa
    Člen

jeste mensi nez sme doufali… 😀

vyrys
    Člen

Revolt: fakt sem to cekal trosku vetsi, ale rychle sem si tam na to zvyknul a byla to pohodicka…a ty plany, vsak ste spolem takovy mladi perspektivni a treba si pstupne v olomocu nejaky lidi vychovate, navic sem si vsimnul, ze aj majitelovi se trance libi, coz je zaklad

Revolt
    Člen

vyrysu s tema planama. Mame toho spoustu s Reepressem v rukavu 🙂 uvidime . Jinak dik moc zes prijel. a ohledne metra..no nerikal sem to ze je to maly? :´-))

Revolt
    Člen

stjopa byls dobreee 🙂 sem rad ze se dobre hralo. Dnes to bylo bez technickych problemu ktery sem mel minule a ty teda byly. Vubec sem si nezahral minule a v prubehu prvni hodiny hrani jsem se soustredil na techniku a proc to nehraje nez abych se soustredil na hrani atd. Vcera to bylo suppa 🙂

Revolt
    Člen

jeeeeeeeeee ted sem po tom celym vikendu zved tu svoji bilóó řiť a sel se podivat na secky ty vzkazy. hehe Dexxu kapl si na to. Ja tu akci delam vylozene pro svoje znamy a tech par prezivsich olomouckych trancaru. Stejne tak bude i BAM2 uz je me jedno jestli tam necham 5O klacku a lidi neprijdou. To uz bude jejich boj. My si udelame zase luxusni vecirek ve viru tranceu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 265)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.