TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BAM 2 warm up s MIKEM FOYLEM

• Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 265)
  • Autor
    stjopa
    Člen

jj, byla to pohodicka 😛 Hralo se mi skvele, ale ja jsem mel zase pocit, ze nekteri lidi tam byli prave kvuli trance music, coz bylo super. Vcera takova mala rodinna akcicka 😉

Dexx
    Člen

Heh. Jo včera to byla pohodička. Akorát trochu nechápu kolik tam bylo lidí. Buď to byli všichni Revoltovi kámoši nebo nevím. V Olomouci na trancu jsem tolik lidí nečekal. Ale zase… byla sobota, takže ti lidi přišli asi jen tak posedět než cíleně na trance.
    A co Revolt chystá? 🙂

vyrys
    Člen

takze, vcera rozhodne velmi prijrmna akce, takova domaci. ten klubik je este mensi, nez sem cekal, ale o to vic to bylo pohodovy, ono sam majitel je pohodar:-)
    Jinak je me hudebne rozhodne potesil hned od zacatku Revolt, opravdu vyborny desky a este jedno dekuju za ten Summerscape ke koncu, to je podle me dost nedocenena opravdova trancovka a to nejlepsi, co Stoneface & terminal zatim udelali.
    Stepan Bruck pro me samozrejme tradicne nadhernej set s pro me necekanym bonbonkem nakonec Corderoy – Sweetest dreams od Ferryho a diky za FKN feat Jahala – Why (Aly&Fila)
    Na Eddieho Sendera sem byl z ruznych duvodu zvedavej, Zacal pro me velmi slibne s Cassandrou Fox Touch Me, pak to hned dalsim trackem zacal mastit techem, pak trosku tim evropsky prdivejsim, ale pak se nastesti zas vratil zpatky k trancu, ktere opravdu umi, ke koncu hral vlastne jen svoju tvorbu a jednim svym este nevydanym trackem me uplne dostal.
    A Deepress…bohuzel sme se uz vydali domu…

me se tam opravdu libilo, co sem tak zaslechl, tak Revolt ma velky plany do budoucna, tak nezbyva nic jinyho, nez poprat stesti;-)

milan
    Člen

Revolt – Tak jo, já nakonec taky přijedu…zajistil jsem si foťák, tak snad budou nějaký použitelný fotky:-D…Já budu v metru nějak po 9 večer

Revolt
    Člen

majku kua at se ti to zahoji
    milan haha to je presne ono…myslis ze si to ty lidi zaslouzi??? jinak vcerejsi party na slovensku maximalni …jsem ale utahanej..za pul hodky budu uz v metru

takže nakonec ani party ani fotbal .. nakonec ješte teda nikam.. včerajší radio mi celkm dalo zabrat to to bylo jenom v praze..)

milan
    Člen

Revolt…nj, Barumba už není-((-((…nechceš se toho ujmout a něco tady udělat?:oD:oD:oP

kotník.. 😉 a jde o to že by zase pofrčíte hezky spupajdo domu po ránu a kdo se mnou bude sedět alespoń do 11 v nějakém nonstopu? než příjede známej se kterým bych to pak tahnul až do večera..;-)

hoky
    Člen

no tak já se tam taky možná ukážu, do Olmika to mám kousek tak snad přijedu zapařit

vyrys
    Člen

majkl: kurna nech teho. ja vezmu nejaky mazani na to koleno. jak vnejsi, tak vnitrni uziti…

btw lidi co sem píšou z olomouce jsem ani nezminoval vy jste všichni jasný.. :-D;-)

mno tak nevím.. dínu nutné pracovní vypomoci v madarsku jsem si trochu rozbolavel nohu.. každopádně to že bych tam stejně nemohl naplno chlastat mi taky ponekud zrazuje od cesty.. sedět na akci o 5ti pivech nic moc tedy..

každopádně kdybych nepřijel na tohle vydaní tak na příštím vás tam všechny z brna (vyrys stjopa deivis) chci vidět.. když už tam budu slavit ty narozky.. tak at to za to stojí.. 😉

Dexx
    Člen

Deivis: Ne ne, žádné ustupky. 🙂
    No nechám se překvapit. 🙂

Revolt
    Člen

Dexx max kapacita je 1OO

deivis
    Člen

Dexx – tak kdyz slozis nohy nekam tak se tam vleze vice lidi.. Ne, ber to jako džouk B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 265)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.