TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BAM 2 warm up s MIKEM FOYLEM

• Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 265)
  • Autor
    milan
    Člen

majklhauske – asi proto, že v googlu nám to najde všechno ne?:_) můžeš použít pokročilý vyhledávání, různé mezinárodní verze…atd…chceš ještě nějak poradit jak na google?:-)

Tadeas
    Člen

:oD

Revolt
    Člen

deivisu nechame tech zabomysich valek nebo chces pokracovat?? protoze jak to tak vidim a jestli se tam vsichni v sobotu sejdem tak se tam pozabijime :oD

Revolt
    Člen

btw na rave je report z minule :oD:oD

Revolt
    Člen

deivis ja to udelal z jineho duvodu a ty moc dobre vis. neprokaucoval jsem naprosto nic. Fotky na webu nejsou.

taky to nebudu hledat.. (navíc nehcápu proč všichni propagujete ten google co vám za to davaj?? ) ale já se rad nechavam prekvapit a když už tam jednou budu tak tam stejne zůstanu takže mi to je vlastně jedno..:)

milan
    Člen

deivis – ze zvědavosti jsem do googlu napsal Metro Olomouc a hádej co mi to našlo:oD:oD:oD

deivis
    Člen

Revolt – heh. dik.. udelal sis ted vazne reklamu 🙂
    Me to je sumak.. Spis sem Ti chtel pomoct v promu.. 🙂
    Ale jak vidim ego vyhralo stejne jak minule u me akorat ze ted si to ty spise prokaucoval..

Toz kdo chcete videt jak to v klubu vypada mrknete na gugl 🙂

Revolt
    Člen
    deivis
    Člen

Dexx – sak jasne.. jeste nejake vonavky a bude to v pohode.. Nahodte foto klubu mazaci 🙂

Revolt
    Člen

Milan prece nebudu hrat ja nebo deep mezi hlavnimi dji. :_):-D

milan
    Člen

deivis – My můžeme být rádi, že se u nás našel vůbec někdo, kdo tento styl propaguje:-!
    revolt – proč hraješ jako první? Jestli někoho ukecám, aby jeli, tak stihnem akorát tak tvých posledních deset minut:-(

Tadeas
    Člen

ja taky budu jinde:oP

Dexx
    Člen

Deivis, nerypé! Máme fungl novou plochu, a tím to teprve začíná 🙂

deivis
    Člen

Do Holomoca?
    Snad to tam vypada lepe nez ten jejich hokejovej statek :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 265)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.