TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BAM 2 warm up s MIKEM FOYLEM

• Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 265)
  • Autor
    Revolt
    Člen

majku

ten foyle bude..ne ja to proste rikat predcasne nebudu..

no já nevím mpžná jsme to pochopily každej jinak.. ale dneska už ICQ pouštet nebud.. ncimnéne mi přišlo že to je spíše podpora pro tebe

radsi malo mysleno lidí

nez mega a pak pruser a nebo se zaprodat agenturam jako CV

což si vykládám tak jako že je lepší udělat akci pro mín lidí než když jsou z toho nějaký průsery.. sice nevím proč si vybral CV které zatím probjehlo v normě ale budiž..

a tedka už opravdu jdu na distance 🙂

Revolt
    Člen

ja si nezacal. Tady pan armada ma porad pripominky.

už zase začínáte děti moje?

Revolt
    Člen

deivisu uz me zacinas srat !! zamet si pred svym prahem sasku jeden a zaplat si svoje dluhy vis HOVNO co jak bylo a nebylo. Ja si budu delat akce podle sebe NE POD TVOJI taktovkou s tvyma radama. Neser se do me a do Deepa a do nasich akci. Prestan si hrat na armadu atd. Delej si svoje a starej se o svoje!!

dexx bude to v metru to si pis jenze nevis detaily.

deivis
    Člen

deep: vyreseno ne? 🙂

Deepress
    Člen

Deivis : Nerypej…co je komu po tom, po kom ty des omfg …sem klidny clovek ale tohle me vazne uz nebavi cist …je tu hafo normalnich prispevku a par ustepacnych od tebe uz toho mam zrovna plny zuby fakt…

deivis
    Člen

revolt – radsi ani nechci.. stacilo me jak dopadly stonefejs.. bez reklamy 20lidi.. radsi malo nez mega a pak pruser a nebo se zaprodat agenturam jako CV atd.. :_)

Dexx
    Člen

Foyle v Metru? Tam bylo skoro plno už na Stjopovi ne tak na Foylovi. Nebude to tam, že ne… 😐

Revolt
    Člen

deivisu

vubec nevis o cem mluvim. O gredu vubec nejde.

deivis
    Člen

gredner

Revolt
    Člen

MARTHEZZ

poradam to ja kdo jinej asi? :´-)) a neboj jeste sem nic ven nevypustil tak si pockej taky. par dni. Ono toho vyleze ven trosku vic jeste nez si myslis 😛

MARTHEZZ
    Člen

to Revolt nb kdo to pořádá : možná by pomohlo ty akce více zviditelnit a udělat nějakou tu reklamu. Po pravdě je celkem těžký zjistit ( samozřejmě pokud nevisíš od ráno do večera na netu a nehledáš nb už víš kde to hledat ) kdy, kde ten trancik je…Já jsem se o předchozích akcích dozvěděl buď od kámoše kterýmu jsi to řekl ty nb opravdu náhodou, že jsem na to místo kde zrovna trance byl zabloudil. Ale myslím si, že i přes válcující D’n’B v Olomouci a to hrozný disco který se hraje ve VYJEBelmondu , se pár ( desítky ) trancových nadšenců v olmiku najdou, kteří by tuhle muziku tady rádi měli a s chutí na ni chodili!!
    Jinak toho 21.4. se přijdu podívat taky.
    TRANCE FOREVER 😉

Revolt
    Člen

kua proste nezustane nic v zakulisi.hehehehehe :-)) jen si pjekne pockejte. Kdyby totiz jenom Mike. :oD:oD:oD

vyrys
    Člen

dance-girl: no…okolo teto akce je v „zakulisi“ rusno uz ted:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 265)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.