TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 489)
  • Autor
    Revolt
    Člen

Buster
    jo je nadhernej me se fakt libi.. i ty dalsi co si postnul..ale napsal jsem ze az na par vsechny jsou o 5 jmenech..tento ma treba 22 a jsou tam i webovky ale jinak jak psal majk vyse.. me jde vazne jen o to ze tady na morave nevidis temer zadny jiny plakat nez cerveny zkrvaveny na apokalypsu.. proto to ty lidi tady proste baci do oci… a nechytej me zase za slovo..samozrejme jsou tu i jine party..ale male.. to nema ani cenu rozebirat jelikoz reklama je jen lokalni.. na webech minimalni..

buster.. ano plakoš je zajimvej ale na ulici absolutně nepoužitenej… to ten revoltuv alespoń tou zelenou barvou zaujme tohle je dost mdlé a nevyrazné i když pekné..

Buster
    Člen

Naprosto prehledne-22Jmen.

jinak nemužete tu ve svéch hádkách porovnávat ceny v nemecku a tady.. tam jsou jinačí platy .. a prosíme nezaměnovat s průmernou mzdou u nás neznám nikoho kdo by ji měl..;-)

mno k plákátu jedna se i večný kritik kombajn vyjídřil že ujde plakát č dvě nikam házet nebudu neb to neí oficiálka
    ale za mě osobně nezaume ani jeden já potřebuji spíše plakáty do červena a ne svítive zelenou nebo ptáčky, broučky, kytičky, jina dle mě jsou slušný oba ale já osobně bych ani jeden na svoji akce nechtěl..;-)

Revolt
    Člen

Buster
    mas pravdu jsem nepristupnej a kritiku snesu a dokonce se budes divit ja ji prijimam velice rad ale toto je velice specificke a k tvym postnutym plakatum.. skoro na vsech je max 5 jmen..ja jich jaksi 22 ze? a prehledny jsou..ale to je jedno.. nema smysl abslutne resit

Deepress
    Člen

http://www.envelopa.cz kdyby nekdo nahodou nevedel a samotna main stage na ktere je trance je hala …zbyly dve stage jsou vicemene mensi…..ale tak proti gustu 🙂

Buster
    Člen

MAREK-kde na internetu?

*_Marek_*
    Člen

Buster : na netu stojí hala,tak odpověd nemusím hledat v sobě.

Buster
    Člen

MAREK-klub.Hala je jedna hala.Envelopa má kapacitu 2000?Ale několik stejdží,nebo ne?Je to hala nebo klub?Odpověď hledej v sobě.

*_Marek_*
    Člen

Buster : ENvelopa má kapacitu víc než 2000 je to hala nebo klub co???

Buster
    Člen

MAREK-A kolik halovek bylo úspěšných.Srovnáváš halu s klubem?

*_Marek_*
    Člen

Buster: a kolik je letos akcí (halovek) oprotí minulému roku??
    No aspoń se tu půl dne nehádem o jednom flyeru a nedokazuji tu nevím co…

S naši SW bych mohl srovnat cokoliv,pač to bude provar …ale to jsem odbočil…

Buster
    Člen

V tomto se ztrácím uplně stejně.Stejný grafik?

MataC
    Člen

Halovky u nás zažívaj boom… ale s trancem je to trosku jinak.. a myslim že zrovna ted trance u nas boom nezažívá…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.