TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 489)
  • Autor
    vyrys
    Člen

stjopa: tak ja osobne bych rad aspon pul hodinku slysel Deepressa, takze ja bych teda radsi vyjel ve 20.00

stjopa
    Člen

vyrys, monique: chcete tem byt za kazdou cenu na zacatek? Ja bych jinak razil klidne az tak ve 21h. Sme tam v pohode za hodku. Ale pro vas dva nove, kteri jeste nejeli v mem aute, pripravte se na „pohodlnou“ jizdu 😀 vPeti to bude opet zazitek. Naposled Bratislava :oD

vyrys
    Člen

aha, tak to je uplne pohoda a je jedno jak to dopadne s Adamem. no a vy ste z Lisne ne? co takle 19.30 nebo 20.00 ze bysme se sesli na Jirove u alberta?

Monique
    Člen

Stjopa, Vyrys: jj ta třetí osůbka byl Veon, tudíž sme do auta 2. :oD S Veonem mě to mrzí, ale tím by bylo zase aspoň dořešený autíčko. Kdy plánujete vyrazit? Původně sme plánovali odjez po 19-té, tak abychom věděli 😉 .

vyrys
    Člen

stjopa: Adam se mi ma dneska ozvat. asi to bude spis na posledni chvilu jak znam Adama…

stjopa
    Člen

monique: nevim koho myslis toho tretiho, ale momentalne se ma situace tak, ze Vyrys resi jeste Adama, jestli pojede a tak bysme v aute uz byli 3, coz je neprijemne :-/ Ale pokud myslis Veona, tak by to bylo vlastne jedno. I kdyz je to skoda, ze to takhle dopadlo s Veonem

Vyrysu, jak to vypada?

leqtrik
    Člen

tož to mě netěší:-!musíme si to užít i za něj;-)

vyrys
    Člen

veon: kurna jak zvrbilo? je totok mozne?

Newman
    Člen

leqtrik: všichni minus veon :-/

.:veon:.
    Člen

stjopa, vyrys, monique, felipe: so mnou zajtra neratajte 🙁 na poslednu chvilu sa mi to cele zvrbilo, cize nejdem nikam nakoniec -((

leqtrik
    Člen

:-PDoufam ze si tu akci vsichni poradne uzijem:-Pkolik se vejde na Lopu lidi??

Monique
    Člen

Stjopa: takže my sme do auta 3, vlezem se teda? Gad frčí z Přerova, pokud nepodlehne chorobě :-/ a v kolik chcete a odkud vyrážet?

Starf
    Člen

urorkinator: ja doufam spis v to druhy… 🙂

Starf : možná lyže a když ne lyže tak přítelkyně 😀

Starf
    Člen

urorkinator: taky hadam, ze o vanocich budou jiny plany no 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.