TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 489)
  • Autor

Starf : ikdyž bude, prodělaj…já jim ale o vánocích nejdu…to ať si CV strčí někam…a na akci od CV už taky nejdu :_)

Starf
    Člen

urorkinator: bys mu treba nakecal, ze ho s tim pusti na tu slibovanou party ke konci roku (ktera asi stejne nebude) 😛

Starf : nene :-D:-D:-D tam byl datum 13.7. přece… 😀 a musel by to být jo blbec 😀

Starf
    Člen

aha, dobry… ja uz myslel, ze ti nekdo naletel 🙂

Starf : jj prodal 😀 v TicketPro ho odkupujou 🙂 – pokud se kupoval v TicketPro

Starf
    Člen

urorkinator: prodal? 😛

Starf : myslim, že nás je víc 😀 ….a to jsem prodal včera lístek na Amazing City Club Edition. … co jsem si naivně v květnu kupoval :_)

Starf
    Člen

urorkinator: no kezby, rad ted usetrim kazdou korunu jak sem po Zurichu a SoL 😐

Starf : určo se vejdem….no,když pojedem na skupinovou tak by nás to mohlo vyjít na 220 ne? 🙂 zpáteční….nebo i míň 😉

Starf
    Člen

Sqaraa: fajn 😉

Newman
    Člen

Hehe, jak se vždycky říkalo „trance.cz do první řady“, tak tentokrát se tam nemáme šanci vejít 😀

Sq4Raa
    Člen

Starf: vždycky když si na někoho vzpomenu budu připisovat 🙂

hoky
    Člen

hele budete tam někdo hned od začátku?? bo u mě to vypadá že už tam nějak tam brzo budu

Starf
    Člen

SqaRaa: a ja nejsem na seznamu? :-/

urorkinator: ja myslim, ze budem vubec radi kdyz nejak poresime kam nacpat tu nasi klasickou grupu :´-))

urorkinator: hróóózně moc 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.