TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 489)
  • Autor
    marco40
    Člen

To Star_Guitar:

Ano dáme třídní foto taková bandička třiceti lidí ze zdejšího fóra se jen tak neuvidíB-]

milan: krajnerka asi nedorazí :-/
    ale jinak nás bude slušný počet!! 😀

jo a když sraz ze základky, tak co takhle třídní foto?? :oD

Monique
    Člen

deivis: já vím, sem už večer nějak usínala a chtěla sem vlastně napsat Stjopika 😉

vyrys: děkuju za podporu, by mě doma snad nenechal 🙁 já se na vás už taky těším … no a holt když pojedete autíkem … neva :_) halt se sejdem až tam :oD :oD :oD

milan: fíha … tak to je pěkná bandička 😛

bajkal
    Člen

Hmmmmmm banda jako svine to bude panaku a piv:-)Jinakv kolik bude odjezd me je to jedno ale domluvime se na miste neeeeeeee

AZiL
    Účastník

jak tak koukam docela zajezd :o))

milan:
    to je hezké, že jsi mě napsal do seznamu :oD, já sice tím vlakem opravdu pojedu, ale kupodivu nikoliv na tuto akci – budu vystupovat až o pár kilometrů dál 🙂

dance-girl
    Člen

Jo, sraz je ok.

Jinak v kolik budem odjíždět my, co jedem z Prahy? Byla tu jedna prosba, jestli by to nemohlo bejt dřív než v těch 6:39, takže připadaj v úvahu dvě varianty – 5:34 z Olmíka, 8:30 v Praze nebo 5:53 z OL a v Praze 9:05… tak se kdyžtak nějak vyjádřete 🙂 na nádraží je to stejně údajně jen 15 minut pěšky, takže o tolik z konce party zas nepřijdem 🙂

marco40
    Člen

To milan:

ty jo to nás je jako hub po dešti:oD ale tak hlavně aby jsme si to pořádně všichni užili, by mě jenom zajímalo odkud všichni přijedete já pojedu ze Znojma ještě s jedním kámošem, měli jsme jet tři ale třetí nemůže má domácí povinnosti:-O a po akci pěkně hotýlek hned vedle zamluven prostě akce až do ránaB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ouuu to je nás jak švestek :oD

jinak praha teda sraz 16:30 na hlaváku u pokladen pod schodama pod informační tabulí, ok?

milan
    Člen

Tak podle fora by měli přijet tito: Já, Pupi, winnie, Vésa, Hattatch, Marco40, Vyrys, Štěpán, Monique, Hoky, Hellman, Sickboy, Hustey, Legtrik, Bajkal, Sq4Raa, Dance-girl, Fox Mulder, Klapča, Star-Guitar, Newman, M4RT1NEK, Veon, Revolt, Beyond infinity, Tigi, Dexx, Felipe, Zajda (W@pex), Urorkinator, Krainer Photo, Tecko, Raduška, Jarda….
    Je tady někdo na koho jsem zapomněl?:oD:oD:oD
    Lepší jak sraz se základkou:_)

pupi
    Člen

Lidi, co jedou z Prahy, poslušně bych chtěl nahlásit, že bychom se rádi k tomu vlaku nahlásili dali 4 lidi ;o) To jest já, Winnie, hattatch, Vésa ;o) Se srazem a ták souhlas ;o)
    Takže jestli to neva, tak na srazu před pokladnama :oP

marco40
    Člen

To milan:

to není špatný nápad :oD dát jsi jmenovku na triko a co takhle rovnou celí transparent :_)

deivis
    Člen

Monique (IP zapsáno) – ja nejedu..

vyrys
    Člen

Monique: jenze my tem zenam neodlitame za chvilu kamsik do tramtarie, tak jen at si te uzije a radi te uvidime…jen teda mozna bude mensi zmena, Stepan se rozhoduje, esli nakonec nepojedem autem

Monique
    Člen

vyrys & deivis: …. to je hezký … když vás Filip četl, tak by mě taky nejradši nechal doma abych nekazila partu -((

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.