TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful Things 14.9. Bratislava – Tiesto, Ottaviani, Schossow……

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Autor
    makauskas
    Člen

[quote Emilly]jo, bohužel jo sm7[/quote]

Na tvojom mieste by som konal podobne. Nie je to veľmi pekné, ale tak čo už… zisk je zisk

Emilly
    Člen

jo, bohužel jo sm7

makauskas
    Člen

[quote Emilly]DjDkD@ve mi včera psal, že Pico lístky má, ale že za ně chce 1800 SKK , tak jsem si řekla, že podporovat pořadatele - překupníka nebudu. Sice mě to mrzí, ale tohle jednání se mi nezdá fér.[/quote]

hmmmmm, vážne to tak bolo?

Emilly
    Člen

DjDkD@ve mi včera psal, že Pico lístky má, ale že za ně chce 1800 SKK , tak jsem si řekla, že podporovat pořadatele – překupníka nebudu. Sice mě to mrzí, ale tohle jednání se mi nezdá fér.

Partygirl
    Člen

vcera jich snad melo bejt jeste 10,nevim,treba se s nim da jeste domluvit.. ja bych docela jela.. DkDave zajezd nedela nakonec

Emilly
    Člen

2komar: včera mi DjDkD@ve psal, že ještě nezrušil rezervaci na lístky co měl v případě zájezdu, tak nevím. Je možný, že je pico už i tak prodal. Zkusím to zjistit.

hmm to asi tedka nebude stíhat vybírat mailovou schránku ..sm14

komar
    Člen

Budu tam 😉

2Emilly: tak jestli ještě nemáš lístek, tak už není nad čím otálet, protože před pár dny psal pico do mailu, že už má jen posledních 30lístků které bral pro „osobní potřebu“ a že kdyžtak psát přímo jemu,kdo by ještě chtěl…

swo
    Člen

zvažovala jsem, ale vidět tiesta potřetí během měsíce by už bylo asi moc :))

Partygirl
    Člen

ja bych jela,ale nikdo nechce.. a lupeny uz taky nejsou sm7

Emilly
    Člen

Halo? Jedete někdo? Já bych jela ale nemám s kým. :o(

Fox Mulder
    Člen

GiGiDAGia napsal(a):
    ——————————————————-
    > sm15 … jsem rád za zájezd, sám bych dopravu
    > řešil obtížně (BUSem), a troufnu si odhadnout, že
    > pojede plný BUS a je to trošku „nefér“ vůči lidem
    > co jezdí SA nebo pojedou SA, zaplnit jim celý BUS.

No vidíš, to je taky fakt.. sm3 Je to nárazová akce a těžko by se jelo třeba 100 lidem v autobuse pro 50 lidí (běžní SA cestující + party cestující do Dopleru)..

M4RT1NEK
    Člen

twl to vše kvůli 40 korunám? 😀

swhite
    Člen

teraz som pozrel a listkov na ticketportali je uz len 60 sm3

Partygirl
    Člen

jezisi co to tu je za debatu? sm15 dobre Foxiku sm0 ovsem nejlepsi hlaska byla o 40 kc levnejsi sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.