TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful Things 28.06.2008, Dopler

• Toto téma obsahuje celkem 105 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 166)
  • Autor
    Komonek
    Člen

taky už sem nervozní.. ale spiš z toho, jestli budou lupeny… dojedeme na misto cca ve 22:15. To snad ještě jo, co myslíte???

deivis
    Člen

uff.. safra.. už sem nervózní 😀

Newman
    Člen

Tak lineup přesně dle mého gusta, takže teď už jen přežít noc a zítřejší den a see ya there!

hoky
    Člen

zdravíčko taxi to zítra všeci užijte,ani nevíte jak mě štve že se nemůžu zůčastnit ale hold škola má v tomhle případě přednost,takže užívejte a pozdravte ode mě JOCsm3

Lukin_
    Člen

a jenom tak pro zajimavost bude sraz a nebo se všici potkáme v přední línií stejně jako na ímo??sm16

sheppi
    Člen

tak mě napadlo, nebude tam víc našinců jak domácích? sm15

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja jsem maximalne spokojeny s tim casem, ja tam jedu hlavne na Aly & Fila, JOC beru jako prijemny bonus sm15

kdo to uspí? Fila?
    jo tak na to bych se podívala sm16

pokoko
    Člen

more chcu JOC po A&F…ti to uspi a john by na ranem vice rubal jak sem řekl PJEKNE….Ale i tak jedu žesm15

Lukin_
    Člen

ondrab : Tak kdyby náhodou já budu mít černé triko kde bude nápis JOC sm0 ale tebe určitě poznáme a kdyby né tak budeme hledat po vestibulu kde si a případně dáme spicha u vlaku

ondrab
    Člen

lukin:oka…takze je sraz na nadru..snad me tam uvidite..samotnymu se me tam jet nechce…sm11

deivis
    Člen

Mě to taká vyhovuje. Ve dvě zdá se bych byl asi už docela grogy… A aspon budu moci před Vodou 2008 odpočívat..

Vyrys – budu tě opět bombardovat svejma zážitkama 😀

vyrys
    Člen

BANDO! Uzijte si to tam aj za me, budu na vas u borovicky v Tatrach mysletsm4

Mně to naprosto vyhovuje sm5 už se těším, see you tomorrow!!

Lukin_
    Člen

Proč nehrajou prvně a&f a pak jocsm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 166)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.