TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful Things 28.6.2008 – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Autor
    Newman
    Člen

tracidek: vždyť jo, spoustu lidí právě zmátly ty prohozené názvy, ale když se člověk zaposlouchá do obou verzí, tak je snad všem jasné, která je která sm4

Ukončil bych tuhle debatu s tím, že JOC hrál opravdu svůj remix, tečka sm16

sheppi
    Člen

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > sheppi: jaký je to důkaz, když je pod tím odkazem
    > asot rip a ne záznam z Dopleru? sm12

tak snad si pamatuješ na co si pařil, ne? sm15

Lukin_:
    v pohodě, mě se stalo něco podobnýho s releasem Everything od Tiesta, tam byl prohozený Cosmic Gate Remix s Andrew Bennett Remix

Lukin_
    Člen

Tak timto se sheppi omlouvam a tedy přepíšu si ty verze remixu abych věděl který je který sm3

tracidek
    Člen

Lukin vs. Newman: Verze z vocalem je opravdu od JOC….taky jak mi to před časem posílal palda,tak když jsem chtěl remix od Duderstadt,tak mi poslal JOC rmx,protože to bylo špatně pojmenované…..pak mi poslal remix JOC a přišel mi mnou sháněný Duderstadt rmxsm3….a k tomu je jasné,že JOC si přece zahraje svůj remix když hraje livesm2

Newman
    Člen

No a já to mám právě přesně naopak… Ale tak srovnej si ty dvě verze a sám musíš přijít na to, která zní mnohem víc progresivněji sm2 Jestli si dobře vzpomínám na loňské léto, tak byl s těmi verzemi docela problém, na fórech z toho byl docela zmatek sm0

edit: ty máš určitě rls Talla 2XLC – No in Between-Promo CDM-2007-MOD, že jo? Tam měly ty remixy prohozené názvy (JOC remix byl ve skutečnosti Duderstadt Progressive Mix a naopak), správně to bylo až tu Talla_2XLC_-_No_In_Between__Incl_Titus1_And_Tazix_Remix-(BREC0706)-WEB-2007-WTW (ten mám zase já) sm0

Lukin_
    Člen

Newman : No je tam sice napsáno joc remix ale když já si pustím celej rls tak v remixu od JOCe a jeho editu nemám vocal a když si pustím Duderstadt progressiv mix tak to je přímo ta verze která hraje v tom videu sm0 tak netuším kde je problémsm15

Newman
    Člen

Lukine, ale v tom sheppiho youtube videu to je JOC remix sm4 Duderstadt progressiv mix zní úplně jinak, navíc je bez vokálu sm2 A v Dopleru to byla vokálovka, tudíž to byl s 99% pravděpodobností právě JOC remix…

Lukin_
    Člen

sheppi napsal(a):
    ——————————————————-
    > Lukin_ napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > sheppi to nebyl remix od JOC sm4
    >
    > ale ano byl, tady máš důkaz, mám to i na videu,
    > ale není moc kvalitní sm3
    > http://www.youtube.com/watch?v=2qynYWYA0rg

viz jak psal Newman ale i tak tohle není remix JOC ale Duderstadt progressiv mixsm15

Newman
    Člen

sheppi: jaký je to důkaz, když je pod tím odkazem asot rip a ne záznam z Dopleru? sm12

sheppi
    Člen

Lukin_ napsal(a):
    ——————————————————-
    > sheppi to nebyl remix od JOC sm4

ale ano byl, tady máš důkaz, mám to i na videu, ale není moc kvalitní sm3
    http://www.youtube.com/watch?v=2qynYWYA0rg

Komonek
    Člen

pokoko: jasněěěě…. už vím… sm3 Mimochodem, nechystate se zase někdo do Dopleru na Progress Your Mind??? Uvažujeme zase s kamošem, že by sme jeli…

Housik
    Člen

Star Guitar: Mluvil o Tobě Deivis, žeprej to budeš ty (neviděl tě v ten moment). Díky za info ohledně Never After! Celý ten setík je výborný, přesně to co mám rád.

Thund3R
    Člen

Lukin_ napsal(a):
    ——————————————————-
    > sheppi to nebyl remix od JOC sm4

Duderstadt Mix,ne? 🙂

Lukin_
    Člen

sheppi to nebyl remix od JOC sm4

sheppi
    Člen

Kotwa:

k JOC setu
    No In Between byla ve verzi John O’Callaghan Remix sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.