TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful Things 28.6.2008 – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)
  • Autor
    sheppi
    Člen

Big Sky sm3

pokoko
    Člen

jo lukine a why je kapacita, ale já vím no nemaá to cenu sm15

sheppi
    Člen

alexx:

drsný sm15sm15sm15

Newman
    Člen

alexx: fakt jen trošku? sm15sm15

Housik
    Člen

Včera tam snad bylo víc Čechů, kteří přijeli na trance DJ’s, než Slováků 🙂 Aly&Fila zahráli naprosto fantastický uplift&vocal set, už se na ně těším na TM5, to bude neskutečný uplift zážitek, kterým by mohli navázat na báječný set Above&Beyond z TM4. Zdravím Deivice a zbytek Trance.cz osazenstva… zejména Star Guitar, kterou jsem zahlédl právě v okamžiku exploze jejích emocí v první řadě 😉

Ti co nebyli a milují uplift – Aly&Fila velmi doporučuju slyšet živě!!!

alexx
    Člen

ehm, trochu u jinýho soudku sm0

ráno v Bratislavě na benzínce sm15sm15sm15 — trošku vykalenost sm11

tracidek
    Člen

teďkom zrovna se probouzím a musím se i já přidat ohodnotit tuhle akci v těch největších superlativechsm3….byla to moje Doplerská premiéra,a lepší už být snad ani nemohla!!!!….od momentu kdy jsem vlezl dovnitř,no kvůli zpoždění vlaku bohužel až v průběhu setu Martina Grednera…jsem si našel místo hned v první řadě,kde jsem trávil celý večer…..výkony Djs byly tak špičkové,že jsem si nestíhal skoro ani odskakovat pro pití…Kdo byl hlavní hvězdou večera ani určit snad neumím,protože jak JOC,tak Fila házeli jeden luxusní track za druhým….a to v neposlední řadě i Martin Gredner předvedl,že je to Česká Extratřída a dokonale mě rozjelsm2…..Sergei Shkuroff taky nezačal špatně….i když po takových setech co zahráli jeho 3 kolegové před ním,byl trošku slabší…a navíc po 6ti hodinách vytrvalého paření mi už chyběli síly a tak jsem to zabalil a vyrazil domů

Newman
    Člen

Tracklist Aly & Fila setu zde v obvyklé sekci http://forum.trance.cz/read.php?7,80736

capino
    Člen

Jak jsem akci v Dopleru viděl já?
    Club – Super prostor, rychlá a ochotná obsluha, lasery a světla supr, dost míst sezení, terasa, snesitelné vedro i přímo u pódia (ne jak ve Vertigu sm3). Všechno na jedničku, snad jen horká voda na záchodech. 10/10
    PICO – Slyšel jsem jen posledních deset minut, nejde hodnotit.
    Martin Gredner – První půlhodina nic extra, ale poté příjemné překvapení. Čekal jsem že jeho set využijem k pokecu a prozkoumáním nápojového lístku ale nakonec to nešlo vydržet a skvěle roztancoval před nástupem JoC. 7/10
    John O’Callaghan – JoC, JoC, JoC!! Absolutně super set, oproti setu v Londýně, kde mě zklamal, tak tady byl opravdu parádní. Poslední půlhodinka (Going Wrong, Big Sky … ), byla neskutečně zabijácká. Potěšilo i cd z ASOTu 350 co rozhazoval, což je také jeden z jeho super setů. 9/10
    ((Aly + Fila) – Aly) – Po Callegnanovi mě napadla myšlenka, že nejlepší set máme zasetou. Ale Fila se stím porval neskutečně. Hraní ho neskutečně bavilo, a já si užíval jeho set pěkně z předních řad. Jen jak ste říkaly, občas bylo potřeba použít ostřejších loktů. Respekt před ním že se vydřel s úsměvem dlouho podepisovat a fotit. 10*/10
    Sergei Shkuroff – Unaven po čtyřhodinové masáži jsem vzal za vděk si sednout a připravit se na odchod směr nádraží, Pendolino a Praha.
    Celkově, naprostá spokojenost. sm5

Newman
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > sheppi: JOC nemá remix na going wrong (teda aspoň
    > myslím sm15).. Nebyl to spíš Tyase remix?

Samozřejmě sm4

milan
    Člen

hoky – Já si taky říkal, že si to číst nebudu, ale pak sem vždycky zajdu a čtu a čtu a čtusm2sm19

Áááách… tak dnes nad ránem se mi splnil sen, přátelé!! sm5

Nejdřív začnu Z Á P O R Y, protože kladů je jaksi více, ehm…

HORKO!!!sm8 aspoň teda při začátku Filova setu jsem myslela, že co nevidět zkolabuju, celé Key of Life jsem promarodila s hlavou podepřenou rukama u stage a říkala jsem si že asi co chvíli omdlím.. Naštěstí tam někdo přidal na větrání nebo ubylo lidí a tak už se pak dalo vesele hopsat sm3

BLBÍ LIDI… u stage se motali dva kovbojové a pár barbínek, na které platily bohužel opravdu jen ty ostré lokty, áno sm6

a teď ty K L A D Y

DOPLER jako takový, velmi dobře vyřešený klub, moc potěšila venkovní stage, kam si člověk mohl nad ránem pěkně v klídku sednout a nerušeně si povídat

– hlavním kladem budiž Mr. Fadi Wassef Naguib a.k.a. FILAsm10 sm10 sm10
    nejen, že jeho set byl pro mě splněním snu vidět svou hvězdu live a totálním upliftovým ‚eargasmem‘, ale Fila je sám o sobě i neuvěřitelně přátelský člověk, ochotný, vstřícný, i celkem šašek občas.. sm0 hudebně jsem byla od dvou do čtyř ráno v sedmém nebi a při breakdownu Never After se stalo něco, co už dlouho ne – oči se samy zavřely, brada se mi roztřásla a ty slzy šly ven samy bez pobízení sm19 to bylo fakt neskutečné… po svém setu seděl hodinu venku a s vřelým úsměvem na tváři ochotně rozdával podpisy, fotil se, povídal si s lidma okolo… výborný člověk sm3

Takže ačkoli jsem půlku Johnova setu prokecala vzadu a po Filovi se vzdálila taky pryč, tak ty proskákané, protancované a prořvané dvě hodiny štěstí stály za to a já můžu s klidem říct, že tato párty se do mé paměti zapsala nesmazatelnou tuší… sm5 sm5 sm5

PS: těšte se na rozhovor, myslím, že stojí opravdu za to sm4

hoky
    Člen

kuwa že si to tady vůbec čtu teď mě to mrzí ještě víc že sem nemohl jet achjosm9sm9

Komonek
    Člen

takže kdo včera byl muže zavzpomínat na tu nehoraznou akci!!!!! a kdo ne, muže se podívat o co přišel!!!! Mam asi 10 videii, tak je budu postupně přidavat sm4 http://www.youtube.com/watch?v=bLu-wUtDI6g

makauskas
    Člen

ja neviem, mne Why tiež nevadí, je to harmonická vec a nie je to ani pop, taký iný pohľad, mne skôr vadia zdochnuté myši

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.