TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful Things 28.6.2008 – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

DjDkD@ve : Jako souhlasím že když zahrál Why tak to vyvolalo supet atmosféru ale i přesto je tento track pro mne krab 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to Lukin:

Muze stebou souhlasit Palda a par dalsich, ale nic to neubere na te atmosfere, kterou ten song v lidech vyvolava na kazde akci kde zazni………….. Dopler nebyl vyjimkou…………

ondrab
    Člen

lukin:nahodou, ja mam taky Why radsm5

Lukin_
    Člen

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    >
    > to Lukin: Why neni zadna fekalie sm10
    >

Jako promin ale tohle je fakt přímo otřesný track pro mě je to prostě fekálie a taky semnou souhlasí i palda a další lidésm6sm16

Komonek
    Člen

tak sem se vzbudil… akci hodnotím za hoooodně vydařenou!!! Hlavně pan Fila mě rozohdně nezklamal!!!! Je tady vůbec někdo z tý naší bandy??? sm11

sheppi
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > sheppi: JOC nemá remix na going wrong (teda aspoň
    > myslím sm15).. Nebyl to spíš Tyase remix?

ty jo nevím, ale tu verzi jsem ještě neslyšel, takže mi to přišlo jako jeho možná verze, ale nejspíš máš pravdu sm0

DjDkD@ve
    Člen

Take uz jsem konecne dorazil nach home, akce se rozhodne vyvedla, obsahlejsi info o akci a naslednem zajezdu na pristi BT napisu do reportu, tak jen ve zkratce:

Martin Gredner – pro me osobne prekvapeni vecera, jiz delsi dobu jsem ho neslysel hrat a jeho vykon byl hodne dobry (pro me necekany). 9/10

JOC – ze zacatku hral celkem hodne tvrde (takze jsem kecal s kamosi a pod.), ale cca po 50 minutach se rozjel do koleji, ktere mam rad (melodicky a energicky trancik) no a bylo to paradni, na podzim ho dam urcite znovu 😉 8/10

(Aly) & Fila – naprosty megamazec a hotove orgie v primem prenosu, proste fenomenalni upliftovy set, jizda od zacatku do konce (ani na hajzlik jsem nemohl odejit sm15 ), pro me osobne jednicka vecera 100/100

to Lukin: Why neni zadna fekalie sm10

Ten rusak (vypadlo mi jmeno), ze zacatku priserna nuda, tak jsem sel na druhou stage a tam jsme prokecali asi hodku, pote se zlepsil, ale celkove by tam opravdu mohl hrat kdokoli (furt dokola stejny techy sound vybocujici jednou za uherak melodii starsi predelavky).

Klub je opravdu paradni, co se tepla tyce, tak to bylo predevsim vepredu, kousek vzadu uz to bylo v pohode, zvuk na velmi dobre urovni i kdyz obcas prebuzene vysky (rozhodne mi nepiska v usich jako po nekterych jinych klubovkach sm15 )

Tot vse, jdu se zakuklit do postele sm15

Palda61
    Člen

sheppi: JOC nemá remix na going wrong (teda aspoň myslím sm15).. Nebyl to spíš Tyase remix?

sheppi
    Člen

tak já se taktéž připojím se svými dojmy

Marťa Grednerů – toho jsem neslyšel celého, ale z toho co jsem slyšel, tak nehrál zrovna můj šálek kávy a přišlo mi, že hraje pořád jeden a ten samý track sm15 takže Marťa mi vůbec nesedl

John O’Callaghan – JOC! JOC! JOC! To byl kua LUXUS největší a jednoznačně hlavní hvězda večera, nejmíň 70% jeho hraní jsem si fakt užil, nejvíc mě potěšil, když zahrál The Thrillseekers – Last Time, Tallu 2XLC – No In Between, The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep + ještě přihodil svůj remix ke Going Wrong a nakonec jsme si ještě všichni zazpívali „Big skáj“ sm0

Filík bez Alíka – od těchto dvou, resp. jednoho, který dojel, jsem nic moc neočekával a celkově mi potvrdil to, že mě tahle dvojka nějak moc nedokáže zaujmout…Filík si to ale zase pěkně užíval a bylo vidět, že ho to hraní baví

Sergei – ještě než nastoupil, přesunul jsem se do backstage, takže ani moc nevím co hrál…pamatuju jenom na Riff od Sandera následovaný LEF od Ferryho ke konci

pokoko
    Člen

no tak to zkratim…….JOC bylo neco neskutečneho malem jsem tam nechal dušism15 aly & fila super emotivni zažitek hlavne why? na konci tak to bylo uplne životni….skruhlov no nevim co knemu napsal hral hodne starši tracky a myslim si že by misto neho mohl hrat kdokoliv jiny…..Ale jeste jednou jak řikam JOC áááááááááá

mike_h
    Člen

alexx: necoruj ty smajly z rejvu sm15

alexx
    Člen

2Sexy: info brzy sm4

k akci: jenom tleskám — opravdu luxusní akce sm5

Lukin_
    Člen

Jak to vidím já?sm10 po zpoždění vlaku 30 do Brna sem musel být v Brně dvě a půl hodiny a čekal na další vlaksm12! Po dalších excesů okolo českých drah sem konečně vyrazili směr BA, Dopler…

Když sem přišel zrovna hral :
    Martin Gredner a musím říct že po roce a půl sem slyšel konečně perfektní set od Martina který patří mezi nej. jeho sety co sem kdy slyšel a taky jeho neuvěřitelnou show + jeho výstup na stagei jak burcoval lidi byl FAMOZNÍ až sem zíral co Martin dělá a jak se dokonale baví…Potom nastoupil za pult

Džeeej Ouuuuuuuuu Síííííííííííí už při stupu za pult když viděl JOC mé triko kde mám nápis „JOC“ tak se na mě usmál a zamával mi (a já chytil enormní úsměvsm0)..Jeho set byl absolutně neuvěřitelný, famózní, excelentní hotový hudební orgasmus! Jeho set je jednoznačně pro mě NEJ co sem kdy slyšel!!! Já nemám slov abych to více komentoval a už se nemůžu dočkat podzimu…Po setu JOC nastoupil

(Aly) & Fila Byl sem fakt mile překvapen jak hral (opravdusm2)…Jeho set byl super, jeho komunikace s lidma byla taky dokonalá a šlo vidět že ho hraní baví ale jednu věc si mohl odpustit a to bylo track „WHY“ tuhle imho fekálii opravdu hrát nemusel i když to zahrál tak mu to prominu kvůli toho jak zašel za lidma vesele se s něma fotil, pokecal, podepisoval lupeny, papírky a kde jaké další věci..A pak nastoupil

Sergei Solidně to utlumil a vůbec mě jeho set nebavil a raději po 45 minutách sem odešel na vlak..

celkově tuto párty a celý klub DOPLER hodnotím na ++++++1!!! Kluby v cze by si měli vzít Dopler jako příklad a určitě sem tam nebyl naposled a budu tam pravidelně jezdit na akce:)
    ALe jediné mínus musím napsat a to bylo „teplo, to zatracený teplo jako na imoušnusm6“ Tohle bylo jediné mínus za celou noc…
    Takže see ya v srpnu na maratonusm16

2Sexy
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Vcera jsem se presvedcil
    > ze jsem se opet nezklamal a muzeme se tesit na
    > krasny tranceovy podzim v Cr at uz v podani Aly &
    > Fila nebo JoC

JOC v ČR na pozdim? Kdy, kde? sm10

deivis
    Člen

Neskutecna noc! Jsem nadsen. JoC presne dle predstav i se zaverecnou Big Sky. Fila ten to rozstipal na kousky. Jako vzdy super organizace, mila ochranka, pico & fester kteri vzdy pobavi a jsou naramnymi hostitely. A Sergei ktery je vzdy ochotny jakkoliv pomoci. Vcera jsem se presvedcil ze jsem se opet nezklamal a muzeme se tesit na krasny tranceovy podzim v Cr at uz v podani Aly & Fila nebo JoC.. Diky vsem znamym za super pokec a pokud se neuvidime na nekterem z festivalu tak preji hezke usmevave a co nejlepe protancovane leto!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.