TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful things 9.5.2009 – Dj Shah with Chriss Jones and Johan Gielen

• Toto téma obsahuje celkem 120 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 128)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Wow sm10 Gielen hral La Roux – In For The Kill (Tristan Ingram & Black Russian Festival Edit) sm5

Partygirl
    Člen

to bylo neco neskutecnyho !!! sm5 Shah me opet presvedcil,ze je trancovy Buh! sm3

do Dopleru sme dorazili kolem 22 hod,lidi bylo zatim malo,ale pozdeji se to zaplnilo.. vstup 15 eur,celkova moje utrata za Redbulla a 3 nealka necelych 7 eur.. hodinkovy system super,clovek za celou noc nemusel vyndavat hotovost.. klub se mi moc libil,citila sem se tam prijemne,lidi vetsinou v pohode,sem tam nejaka ta modelka 🙂 Gredner uz me pomalu dostaval do varu,Shah me totalne znicil takze na Gielena uz nezbyvalo moc sil 🙂 znamych dosd z fora bylo spousta coz taky udelalo svy..spolecny fotecky,parba v prvnich radach..nadhera! Shahuv vykon me stejne jako na ASOTU 400 vynesl az do nebes,nedalo se neskakat,nekricet,nejasat.. bylo to jako sen! 🙂 nasledny pokec a foceni se Shahem,pozvani do backstage.. na to nezapomenu.. docela me mrzi,ze sem do Dopleru nejezdila,protoze jestli vsechny BT byly takovy tak klobouk dolu 🙂

tracidek
    Člen

Zážitky jsou příliš čerstvé,tak možná proto tuhle akci budu hodnotit s takovým nadšením,ale prostě si nemůžu pomoc, včerejší BT byla asi určitě nejlepší párty v Dopleru,kterou jsem navštívil!!!…Výkony djs špičkové,atmosféra úžasná…a celkově v obklopení hromadou kamarádů jsem se cítil fakt báječně a hned bych se do Dopleru vrátil…Je mi moc líto,že tahle kapitola tohoto klubu končí…protože i přesto,že jsem na párty tady tak často nejezdil,tak musím říct,že všechny 4 akce co jsem zde navštívil jsou pro mě nezapomenutelnými!!!!…Obrovský respekt lidem,kteří se tomhle všem podíleli
    tady pár videí ze včerejší báječné noci:

Komonek
    Člen

Takže vzpomínkovky:

Roger Shah & Chris Jones – Going Wrong LIVE, Dopler, Bratislava, 9.5.2009

Roger Shah & Zara – Lost LIVE, Dopler, Bratislava, 9.5.2009

Roger Shah & Adriana Thorpe – Who Will Find Me LIVE, Dopler, Bratislava, 9.5.2009

milan
    Člen

Jak se říká to nejlepší nakonec.Slyšel jsem to, co jsem chtěl slyšet, viděl jsem to, co jsem chtěl vidět. Shah se překonal a jeho závěrečné Beautiful things od Andain bylo vidět, že se mu v Dopleru líbilo. Aby ne, když měl potlesk jako málokdo.

Btw – a pak že nenosím smůlu na různý spoždění vlakůsm0…Všechno proběhlo bez problémů, až na to ráno. Jakýsi spadlý dráty na kolejích a čekání hodinu a půl na hranicíchsm15..aspoň se člověk ve vlaku ale po akcí prospísm15

Komonek
    Člen

Nemám slov… Myslím že lepší zakončení Dopleru si ani nedokážu představit….
    [URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=dsc02128y.jpg][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/4637/dsc02128y.th.jpg[/IMG][/URL]

armind
    Člen

[quote Newman]armind: mě to tam s českou IP adresou nepustí[/quote]

hmm.. to je skoda.. myslel som ze to bezproblemov pojde.. sm6

Newman
    Člen

armind: mě to tam s českou IP adresou nepustí

armind
    Člen

mozte sledovat nazivo prenos sm4

http://hudba.huste.sk/ a vlavo nizsie kliknite na tu oranzovu ikonku „prave vysielame“

vyrys
    Člen

toz bando, see ya there!

PaulVanCik
    Člen

Ok .. super.. diky za info. See you all there. sm3

Newman
    Člen

jj, můžu potvrdit, ceny v Dopleru jsou na slušné úrovni, i to se mi na tom klubu líbilo…

Komonek
    Člen

Cenová relace je celkem v pohodě… Měl jsem z toho větší strach. Pivko stojí Euro a nějaky drobný. Vodka něco přes 2 Ečka… Myslím že na stránkách Dopleru byl někde celej nápoják….

PaulVanCik
    Člen

hojte. Nemáte náhodou tucha jak se pohybujou ceny na barech? Jeste jsem na Slovensku nebyl na party tak jenom pro info sm3 dikes

Komonek
    Člen

jjj. asi udělam transparent pro Shaha 😀 za CZ fans ::-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 128)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.