Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Beautiful things 9.5.2009 – Dj Shah with Chriss Jones and Johan Gielen
Toto téma obsahuje celkem 120 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 128)
Ten flyer jsem sjížděl ze shora a minimálně do půlky jsem si myslel, že to má být nějaký vtip. Pak se ukázalo, že to je asi opravdu ofiko sm10 sm15 Ten použitý font asi nechápu, no sm6
Tak nato, že za týden jsou v Bratislavě Prodigy a za dva týdny Dyk, tak docela hodně lidí včera na BT. Každopádně atmosféra dobrá, ale už vidím to hodnocení místních – vrz vrz, techno, vrz, první půl hodina agnelli and nelson uplift a pak zase vrzsm15sm15…ale mě se to líbilo. Nemůže být celá akce jenom o upliftu. každopádně nevím proč, ale nás čechů už na BT jezdí nějak málosm18
Jinak za spoj Pendolínem se ve směru z Bratislavy do Břeclavy a obráceně neplatí příplatek. Dnes sem byl informován na pokladně českých drah. Pro všechny kdo by chtěl stihnout první ranní vlak z Blavy v 05:39 SC Slovenská strela. Pro mě to byla docela dobrá zpráva, ptže ještě nedávno se i za tohle doplácelo 200.
No chtělo by to zjistit jakou dlouhou vložku tam obstará ten Jones…pokud by to bylo na dva tři tracky,tak bych to někde u baru přečkal [img]http://img.libimseti.cz/s/!1126!.gif[/img]
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 128)