TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautiful things in Dopler 2.4.2008, with Blank an Jones

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vanillka87 a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 89)
  • Autor
    hoky
    Člen

jj videa parádní, jde na nich vidět ten parádní kotel

bajkal
    Člen

Ja jen malinko Ot na you tobe uz jsou videjka :-)Kouknete mocccccc super .http://www.youtube.com/watch?v=xoJxNT9pLK4 a jinyyyyyy
    Moc bomba vikend jinak zdravim uplne vsechny

Paya
    Člen

moc zdravím všechny přátele, party byla lxsní sm3 více v reportu a v rozhovoru sm4 děkuji „moravské bandě + bajkalovi“ za super pařbu a posádce Foxcaru za super cestu sm0 jinak do tracklistů zkusím hodit základní nástřel sm3

iamek
    Člen

Ty hodinky jsou luxus napad…

swhite
    Člen

takisto mas rozdiel vo farbe tych hodiniek. Klasicke, VIP alebo STUFF – pre kazde je ina farba hodiniek. A ako napisal ceero, pri bare sa neplati, iba si „pipnes“ a zaplatis vsetko dokopy na pokladni pri odchode. Cus sm4

ceero
    Účastník

ale no tak nebudde taki kruti, ved sa slusne spytal sm15
    tie hodinky dostanes pri vstupe a pri bare sa ti na ne zapocitava kolko si toho minul aby nebol zmetok s drobnymi atd. a pri odchode vsetko zaplatis sm4

komar
    Člen

Ty hodinky jsou ZLO….mají totiž magickou moc u východu vysávat z peněženky mnohem více peněz než by člověk sám chtěl…sm0

Newman
    Člen

No to je tak, když DJing nevydělává, pak si musíš kupovat digitálky bez displeje, abys ušetřil sm15 A teď, kde je pravda, co? sm0

alexx
    Člen

a nebo taky kolik máš promile alkoholu těle

deivis
    Člen

Autor: GiGiDAGia (IP zapsáno) – zobrazuje se tam BPM, lineup, aktuální ceny na barech a vše co si navolíš.

Fox Mulder
    Člen

2 GiGiDAGia: Ty hodinky odpočítávaj čas ukončení mise na planetě Zemi. sm3

GiGiDAGia
    Člen

Prosím vás, mám na vás „OT“ dotaz

Jde mi o ty „hodinky“, na fotkách je má mnoho lidí, nevíte někdo co značí ? Co jsou zač ? Díky za info.

swhite
    Člen

KrainerPhoto ten, kto natacal bol Ivo Ninja a bude urcite report spolu s videjkami sm3

hoky
    Člen

krainerphoto: já tě samo taky dodatečně zdravím, sem tě zapomněl zmínit,promiňsm3sm4

Blank & Jones luxuuuus!!!! Fester paráda, Pico paráda. Lidi též (na vyjímky). Nemám co vytknout. Naprosto jsem si to užila, zdravím Hokyho, Ondru, Winnie, pak hodného fotografa z websoundu a všecky, koho jsem tam potkala!! JInak už jsem viděla nějaké fotky:
    http://websound.eu/online/foto/846/beautiful-things-part-1-5-4-2008-dopler-bratislava
    Nevíte kdo si to tam točil všecko na foťák jako video?? Měl triko TE.
    Mě chcípla při interview baterka na mobilu a celej rozhovor Piet držel můj telefon jen tak, jsem to nevěděla, tak jsem vzpomínala, co všecko povídali .. Hrůza. Ten člověk by to mohl mít natočené, vím, že tam kolem nás běhal =)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 89)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.