Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Beautiful Things with Arty, Dopler, 20.5.2011
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 5. 2011 v 19:42 #197237
Muff
ČlenJa si myslim ze cenu mu urcuje jeho booking, protoze ti z toho maji taky prachy a zejmena pak vetsinou i 15% booking fee. Dalsi vec, cena v klubu a cena pro halovku je rozdilna, vetsinou se jedna o kapacitu pro kolik lidi je dana akce urcena. Verim ze kdyby se UM zeptala primo jeho (coz je vetsinou hodne obtizne) a ne jeho nenazranych manazeru tak je cena uplne nekde jinde, ale zase by mohl mit problemy ze je obesel.
22. 5. 2011 v 16:02 #197231rado
Členzaujímalo by ma či jeho set spatrí svetlo tohto sveta:-?
22. 5. 2011 v 15:41 #197230Ocho
ČlenInak Arty nema 18…Ma 21 a v septembri 22 rokov. Cize zase az taky mlady neni.
22. 5. 2011 v 14:04 #197227hectic
Člensouhlas se stykem, těžko říct, jestli mu nekdo nehučí do hlavy a kdyby ne, tak když na to má tak proč toho nevyužít, protože si stejně myslim, že je to pro DJe největší příjem, páč výdělkem z tracků se asi neuživěj….
22. 5. 2011 v 13:53 #197226styk pohlavson
Člendavvveetrance + Newman: To je těžký, kluci, já si myslím, že to nemusí bejt vyloženě třeba jeho vina, ale vemte si, že to je mladej a šikovnej kluk a
pověsí se na něj někdo, kdo mu říká, co má dělat atp., hučí mu furt do hlavy a chce na něm rejžovat.. Tudíž to on třeba nemusí zezačátku unést
a ztratí takovou tu pokoru, pač může získat pocit, že je střed světa.. Těžko říct, nevidíme do toho.. Každopádně je to jeden z největších talentů scény
za posledních X let, o tom žádná a já osobně jinak tipuju, že ještě půjde nahoru a jednou bude v Top 20 , pač je velice kreativní a má originální nápady.22. 5. 2011 v 13:48 #197225Lukin_
ČlenD5 se vypracoval nahoru a podívej se kde je. Stále ve špičce, podívej se kde hraje, pro kolik lidí hraje atd. On se stále drží tam kde se vypracoval a Arty má třeba k tomu namířeno. Vem si že jeho tracky hraje snad každý a pokaždé má co nabídnout. Jestli mu to takhle půjde dál tak bude bezesporu nejžádanější producent/remixer a třeba i dj 🙂
22. 5. 2011 v 13:40 #197222Anonymní uživatel
HostLukin_: Talent je to bezesporu velkej. Ale rychlokvaška to trošku je taky, protože jestli je mu teď nějakých 18, tak pochybuju, že to dělá třeba od 12ti let, aby se vypracovával třeba 6let a dalo se říct, že to není rychlokvaška. To se pozná třeba za 3-4roky, jestli bude dělat stále to samé nebo jestli bude mít nějaký další vývoj a nebo upadne do ústraní jako mnozí jiní. S Deadmau5em taky bylo veliké haló a dneska? Jasně, maká furt, ale rozhodně už z něho nejsou všichni vedle tak jako dřív. Vydrželo mu to tak rok dva.
22. 5. 2011 v 13:19 #197221Lukin_
ČlenUvědomte si jakým přínosem je pro trance scénu a že to není nějaká rychlovaška.
Tak se nedivte že si chce takové peníze když si to může dovolit. To samo Deadmau5 který taky než byl v Praze byl cenově dostupný ale za pár měsíců jeho cena raketově stoupla….22. 5. 2011 v 11:38 #197218Newman
ČlenPro takové mladé ucho by mělo být ctí, že si může zahrát na takové halovce, měl by spadnout na zem…
21. 5. 2011 v 22:42 #197213davvveetrance
Členže by o tolik podražil,má byt rád že může hrát na halovce a ještě ktomu v Praze a ne tahat peníze :(…zajímala by mě jeho cena v době kdy hrál ve Fabricu a ted
21. 5. 2011 v 21:33 #197212styk pohlavson
ČlenMichal: Co jsem slyšel od kámoše, tak UM jednají s jeho manažerem, ale prej je zatím problém v cashi, prej chce moc.
21. 5. 2011 v 20:14 #197211Michal
ÚčastníkArty zahral skvele !!! Není co dodat. Btw – na otazku esi bude hrat na TM odpovedel: i dont know yet 🙂
21. 5. 2011 v 10:48 #197189rado
ČlenArtyho set bol spolu s barmi asi jediné, čo sa mi z akcie páčilo. Picov set bol nehorázne nudný, počas 3hodín som zaregistroval iba 5 trackov, počas ktorých som sa bavil a aj to som sa na ne hýbal sám(Matt Lange – Rift), zdálo sa mi ako keby hral viac pre ľudí, ktorí prišli na europa2 stage. Oliver to odkopol s jednou najlepšou prog-houseovkou minulého roka(Mason – You are not alone) a zaznamenal som aj Matanovho Supermana, ku koncu sa mi jeho set páčil čoraz viac a viac. Neviem kedy presne nastúpil Arty pretože sme boli vonku, ale keď sme prišli -in ,tak som bol rád že som stihol najnovšie Around the World. Celkovo zahral docela dosť svojej produkcie, čomu som rád. Nechýbali tracky ako Rush,Rebound,Synapse Dynamics (v jeho remixe) aj najnovší remix na Hate is the killer. Toľko asi k hudbe. Ceny na baroch boli o niečo vyššie, s čím som počítal (Bonaqua – 1,50€ ,drinky od 3,50€). Žiadne šóry, hneď som bol vybavený. Zdalo sa mi ako by sa ľudia prišli iba ukázať, počas známych vokáloviek (silence napr) nás Arty burcoval k spevu, no miestni sa zmohli iba na vyhukovanie Arty, Arty. Tiež nerozumiem zabezpečeniu priestora pre dja, permanentne im volakto stál za decks a podával si s nimi ruky. A miest na sedenie mohli byť tiež predsalen viac. A klíma? 0bodov. To je môj dojem z akcie, ktorú na plnej čiare Artem pre mňa zachránil.
20. 5. 2011 v 18:39 #197176Tholy
ČlenUžijte si Artyho, osobně bych ho taky rád viděl, ale je to moc z ruky.
20. 5. 2011 v 8:00 #197144Michal
ÚčastníkJá vím, no, pred nimi asi bude Pico, bych rekl, ale stejne: to je takovy problem hodit time-table na FB nebo nekde na net? 🙂 Doufam, ze ARTY aspon 2 hodiny
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.