TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautifull Things 14.9.08 Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Tiesto …..

• Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 326)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Collin: pro každýho je to někdo jinýsm4

Dolikus1
    Člen

Diskant sem,diskant tamsm15 Sakra už mi někod vysvětlíte,kdo konkrétně je diskant?sm15

Collin
    Člen

Palda61

kto je podla teba diskant? ako sa prejavuje?

Palda61
    Člen

Collin: Tady nejde o 1 akci, tady jde o Tiesta a o něm je velmi dobře známo, že na něj chodí diskanti.sm4 Takže je jasný, že v 90% tam, kde hraje, budou i diskantism4.

Přirovnám to k tomu filmu… Nedám film, ale dám seriál Tom & Jerry. Taky nemůžeš říct, o čem je konkrétní díl, pokud jsi ho neviděl, ale můžeš říct, že jde o honění kočky s myšísm4. To je to samý

Collin
    Člen

2 Palda61

OK tak ja nepojdem na Vandit night ….a budem na forach preferovat ze aky ludia tam boli…
    nezda sa ti to trosku chore?

A navíc.. I když tam nebyl, tak proč by nemohl říct svůj názor?
    Tak asi preto lebo tam nebol…Alebo ty si dokazes vytvorit vlastny nazor z akcie na ktorej si nebol?
    takto ti vazne gratulujem lebo ja to nedokazem … „Nevidiet film a vediet o com je“

2 Cero

Na armina som pisal ze sa mi nepaci ASOT…
    A Sandera,ze jeho produkcia do roku 2007 sa mi nepacila.

toto je nazor…lebo Asot som pocuval a Sandera tiez
    A mas pocit ze fuckujem na nich kazdu chvilu?… bolo to raz v jednom topicu pred pol rokom asi.

ceero
    Účastník

Collin napsal(a):
    ——————————————————-

> A to ja nedokazem resp vkus inych?to ja tu nadavam
    > na tiesta? alebo vidis ze by som sa vyjadroval na
    > nejakych inych Djs? To ty si to daj v hlave do
    > kopy prosim ta hej?
    >

ale no tak, ved tu kazdu chvilu fuckujes armina, doorna a spol ….

Sq4Raa
    Člen

Ono v klubu hraje Tiësto samozřejmě odlišně, ovšem ne že by to Collin nemohl vyjádřit trochu…jinak.

Palda61
    Člen

Collin: například na toto:

Tiesta v klube si nikdy nezazil…tak ake mas pravo hodnotit kto na aku akciu chodi?
    mas 16 rokov takze pochybujem ze mas tolko skusenosti z akciami aby si to mohol okomentovat…

sm4.. Můžeš mi říct, jak můžeš podle věku soudit zkušenosti s akcema? To je jako přímá úměrnost, čím starší, tím lepší a zkušenější?

A navíc.. I když tam nebyl, tak proč by nemohl říct svůj názor? Proč by nemohl hodnotit kdo tam chodí a nechodí? Já taky nikdy nebyl na Tiestovi a ani nepůjdu, protože prostě VÍM, že na něj přijde 80% lidí, co trance vůbec nezajímá a zajímá je jen Tijs. A když ti piští „Tiesto je bůh“ u hlavy, když hraje He is pirate, tak to znechutí podle mě většinu lidí, co se v trancu trošku „víc“ vyznajísm4.

Sq4Raa
    Člen

Collin napsal(a):
    ——————————————————-
    > A TO BOL
    > LEN MOJ NAZOR. Ci ja nazor nemozem mat? iba vy?

Najdi mi, kde jsem tohle napsal.

Collin
    Člen

Sq4Raa
    Takže ty ked si napisal svoj nazor > Protože jsi arogantní idiot …….

Tak co ta je do mojich nazorov?
    ja by som tiez mohol zalistovat.. ako ste sa vyjadrovali vo ci mne..ked som pisal ze Menov postoj voci managerke sa mi nepacil….A TO BOL LEN MOJ NAZOR. Ci ja nazor nemozem mat? iba vy?

Sq4Raa
    Člen

Pakliže bych měl argumentovat, znamenalo by to proklikání se pár diskuzemi a vybírání těch nejlepších perliček, jimiž si nás hned po příchodu do tohoto fóra častoval. A to nemá vůbec cenu, protože si stejně budeš nadále myslet, že tvé postřehy jsou v pořádku. Já jsem napsal svůj názor, nemusím ho nijak dokazovat. Úplně stačilo, jak jsi se ohradil. Tak pěkně ‚na úrovni‘.

Collin
    Člen

2 Palda61

konkretne naco narazas? mohol by si byt konkretny?

Edit : alebo to mam brat ako dalsiu provokaciu?

Palda61
    Člen

Collin: co to meleš sakra? sm17 Větší kecy jsem dlouho nečetlsm4

Collin
    Člen

ceero napsal(a):
    ——————————————————-
    > ale tu ide o princip … nedokazes respektovat
    > nazor a vkus inych, v tom je ten problem ….
    > a navyse, velmi dobre si pametam tvoj vyrok coze,
    > to som sa cely cas bavil s 16 rocnym deckom ? to
    > vypoveda o vsetkom …..

Aky nazor? ved som pisal ..ze aky ty mozes mat nazor ked si na ziadnej clubovej akcii s Tiestom nebol.
    a mozno ani na halovke..
    A ano napisal som,lebo som myslel ze tvoje nazori su podla zivotnej skusenosti…ale vzhladom na vek co si mal vtedy asi 15 to tak nieje..

EDIT :
    A to ja nedokazem resp vkus inych?to ja tu nadavam na tiesta? alebo vidis ze by som sa vyjadroval na nejakych inych Djs? To ty si to daj v hlave do kopy prosim ta hej?

2 Sq4Raa

Ty argumentuj zatial si napisal ty prazdne slova.

Sq4Raa
    Člen

Jasně, když nevíš, co odpovědět, buď drsnej a hezky mě ‚utři‘. Ach jo, zrovna ty tu mluv o analogii věku a inteligence…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 326)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.