TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautifull Things 14.9.08 Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Tiesto …..

• Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 326)
  • Autor
    Karel
    Správce

tohle uz mi prijde trochu jako demence davat lineup v lednu na akci v pulce zari ,)

deivis
    Člen

Autor: prochi (IP zapsáno) – ty woe.. to je hustej rozbor.. 😀 Tesim se na to az toho Armina ohlasi .)

prochi
    Člen

jinak za 5 dni už budeme vědět headlinera……:) ale jsem si temer jisty že to bude ten armin,nevim jak by schossow a nifra(kteří jsou oba pod armadou,resp. Sch. pod coldharbor,což je sublabel armady) pomahali s bookingem třeba PVD,nehlede asi by pico s bookingem nepotřeboval pomoc u PVD,zatimco u armina ano,po te minulorocni afere……

Paya
    Člen

další den: takže (celkem pochopitelně) to ani Sasha není

M4RT1NEK
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Autor: M4RT1NEK (IP zapsáno) – copak?? Nechce se
    > ji rozmenovat.. 🙂 Ja s tim moc nenadelam.. 😀

Vpohodě jen mi to připadá na odstřel taková otázka sm15

deivis
    Člen

Autor: M4RT1NEK (IP zapsáno) – copak?? Nechce se ji rozmenovat.. 🙂 Ja s tim moc nenadelam.. 😀

M4RT1NEK
    Člen

deivis : sm13

deivis
    Člen

dotaz „kamosky“ berou v Dopleru eura? 😀

komar
    Člen

Hmm, když se na to podívám racionálně tak mi přijde ten Armin jako nejpravděpodobnější varianta…nevyšlo to s ním na BT minulý rok, slováci jsou na něj natěšení jak na nikoho předtím (viz. fóra), náznaky s Nifrou a Marcusem, Ferry byl na BT nedávno, ještě Above n Beyond pořád říkali jak rádi by se vrátili, takže to vidím taky jako variantu, ale tady mi zas nesedí co by na tom domlouvali nifra s schossowem, nejaky velky vztah k anjunabeats jsem od marcuse nepostrehnul….hmm, ať žijou spekulace…

Sám za sebe můžu říct, že armina do klubu bych víc než přivítal, asoty už víceméně skoro nenaladím, ale něco mi říká, že v dopleru by to byla extáze…sm15

Lukin_
    Člen

ceero : Aspon v tomhle neplavu sámsm6 ale jako úplně mě to štve asi jako pojedu o den dříve domsm15

ceero
    Účastník

lukin : si robis prdel, kamarat ma presne taky isty problem sm15

Lukin_
    Člen

Twe tedka sem zjistil že 14.9. příjedu dom z Itáliesm6 takže nepojedusm19

prochi
    Člen

tak muj podpis jasně naznačuje co bych preferoval……přestože na halovce bych asi už preferoval jine djs,tak chci zažít armina v klubu…..

M4RT1NEK
    Člen

prochiho z klubu!prochiho z klubu sm13 sm15sm15sm15 Dle mě to bude Tijs sm6

prochi
    Člen

armina v klubu!armina v klubu!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 326)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.