TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautifull Things 14.9.08 Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Tiesto …..

• Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 326)
  • Autor
    ceero
    Účastník

ty jo tak 1500 neni malo …. ale za taky lineup by som aj vrazdil cize sm15

Lukin_
    Člen

takže bude Tyjssm6

EDIT : prý cena lupenů je 1500,- sk a to jsou prý normálni lupeny + celkově bude v prodeji jenom 1000 lupenů sm2

Collin
    Člen

2 makauskas

V pohode…Len ked si vsimas tie tracklisty tak si vsimni aj ci to nieje nahodou Concept / ako EOL,IN BETWEN…atd
    Lebo tam zvyknu hrat vlastne tracky kedze je to prezentacia noveho Albumu 🙂

pozri si napr. kolko Tiesto zahral svojich trackov v Mecce. sm4 alebo na inych clubovych akciach. sm4

makauskas
    Člen

2 ALL, 2Collin
    ak tiesto zahrá nenormálne dobre, priznám to, ale jeho tracklisty sledujem nejaký čas a vlastnej tvorby tam má neúrekom (hlavne tej novej), ja toto všetko považujem za diskusiu – klady a zápory, pre a proti, to by mal byť význam tohto fóra a všetkých ktorí toto chápu ja rešpektujem bez ohľadu na názor, nerešpektujem tých, ktorí sa tvária, že iba oni majú právo na názor. Collin, ty to nie si, takže PEACE TOOsm4

ceero
    Účastník

makauskas : sklamem ta, tiesto bude hrat uprostred sm2

2Sexy
    Člen

Kdyz to tak sleduju co se deje u Vas v klubu na Slovensku … tak kam se hrabe nase pitomá Mecca… grr 🙂

Kotwa
    Člen

Ak Tiesto zahra dobre ja nemam problem to priznat. A teda dufam ze zahra dobre a vylepsi si u mna reputaciu sm7

Collin
    Člen

2 makauskas

Nenchcem sa miesat velmi do vasej debaty s picom,ale jedno mi neda.
    To s Tiestom
    Ak Je to tvoj sukromny nazor…tak staci to napisat raz nemyslis?,podla mna nikto tu nema sklerozu,aby si to musel pisat za kazdym prispevkom… Suhlasim Tiesto uz nieje ten co niekedy bol…
    Ale porovnavat clubovku s halovkou je velmi „diskofilne“ (to je Vas vyraz)

Tato party ma byt minimalne medializovane pokial sa nemylim. A to VELMI zavisi od kvality setu.
    Ironia je v tom,ze aj keby Tiesto zahral nenormalny set tak si to nikto z Vas neprizna…
    cest vynimkam.

peace

makauskas
    Člen

2 Pico:
    Keď si mi to takto pekne napísal, nemám dôvod s Tebou nesúhlasiť, pravda je, že nemôžem hodnotiť ľudí, ktorí tam chodia ako celok. A musím napísať, že Schossow a Ottaviani sú pre mňa dostatočným luxusom a dostatočným lákadlom ba túto akciu. Prepredaj vítam podobne ako ja spustenie trance.sk! S tým tiestom je to moj sukromný názor, nikomu neberiem , že sa mu páči, možno som len čakal čosi nové už:) V každom prípade sa teším aj na ďlašie akcie v Dopleri, nikdy nezabudnem na obidve akcie s Markusom Schulzom!
    Dúfam, že sa dočkám dakedy aj toho Armina a dakoho ďlašieho new!
    Pekný deň aj Tebe a dikes za infosm4

Desire
    Člen

Kurna kdy mi uz nekdo priveze Armina do klubu.. Treba Thonyk do Retra sm0

Pico
    Člen

re: makauskas:

Nechcem ta urazit, ale myslim si ze aj ty si jeden s tych, ktory neustale mylne vytvaraju pocit ze na BT chodia ludia ktory nerozoznaju zanre a nevidia si na spicku nosa 🙂 Ak by si totizto sledoval zopar for (co asi nesledujes, domnievam sa tym padom ze nerozoznas boom od fluxu), kde sa tato akcia prebera, mal by si uz od vcera prehlad o tom, ze som myslel predovsetkym na clubberov, ktory dostanu po registracii na stranke trance.sk (spustenie 3-4/08), alebo fore pico.sk na e.mail informacie skor, kde a ako zohnat listky. Rovnako ako to, ze bude v predaji pocet listkov len 1000, cize ziadna tlacenica, ale luxusna akcia. Na zaver, velmi nerad pisem take veci, ale… Mame nastastie slobodu prejavu a moznost vyberu. Cize ak ta neoslovuje BT s Tiestom, jednoducho na nu nechod a vyber si inu, myslim ze ponuka je dost pestra.

Zelam ti pekny den.

makauskas
    Člen

2 deivis:
    v tomto suhasím. ostatní ma zaujímať nemusia, hlavne aby si Schossow schuti zafuckoval a zahral a to isté aj Giuseppe, preto tam idemsm4

makauskas
    Člen

d) vďačný som za Schossowa a Giuseppeho a konečne aj za tiesta, lebo ak bude hrať posledný, budem skôr domasm4

deivis
    Člen

Autor: makauskas (IP zapsáno) – ted premyslim jak to vis.. a tobe to vadi? proc se staras o ostatni?

Sq4Raa
    Člen

a) 60% je hodbě optimistickej odhad.
    b) Bez těch lidí bys tu akci neměl.
    c) Neznám člověka, kterej říká trancu drum ‚n‘ bass.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 326)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.