TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautifull Things 14.9.08 Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Tiesto …..

• Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 326)
  • Autor
    komar
    Člen

prochi: no tak zkusit jsem to musel sm15 Já už se dávno vyjádřil výše, že je mi jedno kdo tam bude jako headliner, i kdybych měl ty 2hodiny prosedět, tak pokud mě nepřejede autobus tak zavítám…

prochi
    Člen

No jenže kauza nekauza,slováci proste armina chcou a já říkám jednu věc:

Money talks!

Necháme se překvapit…..

milan
    Člen

Paya – Po té lonské kauze Armin vs BT bych to viděl spíš na tu druhou možnost…

prochi
    Člen

komar:
    zas takovy flame tu nemusis zkouset,dyk nehraje R&B,trocha tolerance……

at už to bude kdokoliv z toho listu bude to mazec party….kurňa jak to ten pico dělá že doveze jméno do klubu co je headliner halovky u nás,už Corsten byl moc,ale tohle to se mi snad zda….Top jméno + Pepé a Marcus……..já jen říkám
    WTF?!

jinak je jasné koho bych preferoval,ale snad krom BaGuetty bych bral kohokoliv z toho listu

DjDkD@ve
    Člen

Ze bych se poprve vydal na to Slovensko? sm15

komar
    Člen

Hlavně ne Dyka, r’n’b se na tuhle akci prostě nehodí sm12

ondrab
    Člen

dyby tam mel hrat dyk b2b ottaviani, tak tam jedu klidne i s obema zlomenejma nohama…to by byl asi megabrutalni narezsm5sm5sm5

iamek
    Člen

Paya : b2b by byl hukot 🙂

Lukin_
    Člen

ou už tedka se těším na BT s JOCem a tohle vypadá taky luxusně a ještě k tomu den před mojíma narozkamasm5 …Asi pojedu i když času opravdu dost na změnu názoru

Paya
    Člen

tipuji Armin nebo Dyk sm4 obě možnosti jsou fantastické sm3 jsem zvědavý, jak to dopadne! sm2

Paya
    Člen

že by? sm0

Paul van Dyk Live vs. Giuseppe Ottaviani Live B2B sm0

M4RT1NEK
    Člen

Palda61 +1 sm3

komar
    Člen

Fajn fajn, zmátlo mě, že to tam nebylo přímo napsáno…Každopádně Marcus Schossow se svým vztahem ke slovákům…no určitě se máme myslím na co těšit 🙂

deivis
    Člen

Giuseppe Ottaviani bude urcite live act. Nehraje jako DJ.. 🙂

hoky
    Člen

kuwa další akce v plánu, jakože sice do září času dost ale proč pak nezajet že jinač bohatě stačí Marcus a Pepe

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 326)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.