TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beautifull Things 14.9.08 Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Tiesto …..

• Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 326)
  • Autor
    Collin
    Člen

aha takto je ten inteligentny Sickboy sm15
    tesi ma prejavil si sa dostatocne.sm15

Sickboy

A kde si cital ze ja som sa smial z toho kolko ma niekto rokov? niesi nahodou schyzofrenik ?

Sq4Raa
    Člen

pupi: To je zřejmě otázkou priorit, tak jako vše. Já to mám nastavený takhle, pokud u tebe nemá štěstí a pobavení souvislost, tak se omlouvám a klidně ten výrok změním. Jelikož ale bazíruješ na takových detailech, tak je asi zbyečný se tady nějak rozumně bavit.

pupi
    Člen

škvára: Pleteš si štěstí s pobavením sm16

Palda61
    Člen

sm15… Collin se ukájí sm15sm15

Sickboy
    Člen

Cococo? Jsem tu. sm2 To, že je Collin marnej, se všeobecně ví. A tímhle to jenom potvrdil. Nemám nic proti obhajobě Tiesta (nebo Tyase), ale vysmívání se věku je trochu pod úroven. A u pětadvacetiletého člověka (?) obzvlášt. Navíc když nás ani neznáš, Colline…

A možná byste mu dokázali, že máte víc rozumu než on tím, že na něj jednoduše přestanete reagovat, protože to vypadá, že on u těch vašich odpovědí snad onanuje… Ono ho to blití začas přestane bavit. sm4 Z mé strany vše.

Sq4Raa
    Člen

pupi: Někomu zkrátka stačí ke štěstí málo sm4

Collin
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Collin: ty se považuješ za inteligentního člověka?
    > Inteligentní člověk by podle mě neměl být paličatý
    > a měl by uznávati jiný názorysm4
    >
    > škvára: sm15+1

Ahaa…takto napis vstkym tym co su tu zaujati voci Tiestovi…
    a nakoniec vsetci sa stretli na Tistovi v T-mob sm15

pupi
    Člen

škvára: Mě vždy pobaví, že ty jsi si tak jistý, že by ses účastnit mohl sm15

Palda61
    Člen

Collin: ty se považuješ za inteligentního člověka? Inteligentní člověk by podle mě neměl být paličatý a měl by uznávati jiný názorysm4

škvára: sm15+1

Sq4Raa
    Člen

To bys ses ale s prominutím nemohl účastnit diskuze…

Collin
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Collin – nekteri zde maji vice rozumu v 17ti jak
    > jiní v 25ti..

Ano v tom suhlasim…ale ja som myslel ze sa bavime o inteligentnych ludoch.

pupi
    Člen

Collin: Tak v dnešním světě už těch deset let nejni zase takový rozdíl. To je vidět i na tomhle foru sm12

deivis
    Člen

Collin – nekteri zde maji vice rozumu v 17ti jak jiní v 25ti..

Sq4Raa
    Člen

Collin: Proč furt obracíš? Řekni taky něco kloudnýho. Neustále jen vyvracíš a když ti Palda hodí příklad, začneš se bavit o něčem jiným. Oh My God…

Palda61
    Člen

Collin: proč by třeba nemohl mít?sm4 Třeba mě je 16, ale spousta lidí mi říká, že jsem myšlenkama tak o 2 roky starší, tak proč by nemohl být i větší rozdíl? Ale nebavme se o Sickboyovi, dal jsem to jen jako příklad.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 326)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.