TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 145)
  • Autor
    iamek
    Člen

Co to jsou Ekologické plakety ?

Anonymní uživatel
    Host

http://www.usmd.cz/index.php?file=stk_plakety2.php .. tady je seznam vsech prodejnich mist v CR .. cena 300,- Kc

mike_h
    Člen

Dolikus: mam dva zname, kteri ji dostali tady v cechach. tak bych se ridil tim .)

Dolikus1
    Člen

mike_h: jo, takovýhle infa mám neofiko od známejch, strejda google mě zase naopak přesvědčuje, že se vydávaj jen v Německusm15

mike_h
    Člen

Dolikus1: udajne ti to vydaj na STK, akorat musis donest velkej technicak

Dolikus1
    Člen

jinak technická k těm emisím…jak to je s jejich pořízením? Ptz někde píšou, že jen výhradně v něměcku a někde zase že stačí u nás na technický…

DjDkD@ve
    Člen

Ja to vyresim tak, ze zaparkuju na okraji zony a k te arene dojedem metrem, nebo dojdem pesky sm15

Jinak Skopcaci maji novou vyhlasku, ze kazdy cestujici v aute musi mit svou vlastni reflexni vestu, a to v kastliku uvnitr auta (nesmi to byt v kufru). Tak na to bacha, kamos meho kamarada za to vyfasoval pred 14 dny 100 Euro pokutu…….

Anonymní uživatel
    Host

ok, jdu si koupit plaketu 🙂

Nulda
    Účastník

osolej tě jako svině toť vše

Anonymní uživatel
    Host

kdybych jel autem, tak co jsem koukal O2 world v Berline je uz v ty vnitrni casti, kde musej bejt nalepeny na skle ty emisni plakety, nemate s tim nekdo zkusenost? jakej je risk jet bez toho a zaparkovat normalne na parkovisti O2 world

TIGI
    Člen

[quote Paya]Hanny: tak to bude dobrá cesta ;o) ... nemáte někdo vysílačky? onehdy jsme se ve dvou autech na dálnici dvě hodiny královsky bavili ;o)[/quote]

Postačí kelímky s provázky. Řidiči ale musí dodržovat konstantní rychlost.

Paya
    Člen

Hanny: tak to bude dobrá cesta ;o) … nemáte někdo vysílačky? onehdy jsme se ve dvou autech na dálnici dvě hodiny královsky bavili ;o)

Hanny
    Člen

[quote alexx][quote TIGI]Lístky doma....[/quote]

ty jedeš taky sm10 .... ajkaramba sm11[/quote]

dobře Tigi, takže taky můžu zahlásat – Lístky dom 😀

Alexx: dyť asi společně. Jsem domluvená s Langym, že se někde na sebe napojíme 🙂

TIGI
    Člen

[quote alexx][quote TIGI]Lístky doma....[/quote]

ty jedeš taky sm10 .... ajkaramba sm11[/quote]

Nakonec ano. Už se těšim 🙂

alexx
    Člen

[quote TIGI]Lístky doma....[/quote]

ty jedeš taky sm10 …. ajkaramba sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 145)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.