TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 145)
  • Autor
    TIGI
    Člen

Lístky doma….

DjDkD@ve
    Člen

Jeste nevim odkud pojedeme (ve hre je Praha, nebo Litomerice), to se teprve domluvim se svou posadkou sm15

Dukezite je, ze se jede sm15

Dolikus1
    Člen

To už je skoro na zájezd co Dejve?:D

Odkud vyrážíte? Ptz jestli z Prahy, tak my budem dávat sraz s Langykárou, takže bysme mohli udělat společnej nájezd na Berlín:))

DjDkD@ve
    Člen

Taky hlasim 4 lupeny doma a plne auto.
    Koukam, ze nas tam bude celkem dost sm15

Ma posadka ma slozeni – moje malickost, kolousek, Tilburg a jeho kamos Lukas

Paya
    Člen

Hanny: super!

Hanny
    Člen

[quote Paya]Pět lístků doma, posádka Paya-Lwice-Alexx-Renča-Langy je ready sm4[/quote]

chacha, zítra zavolám Langymu a domluvím se s ním že pojedem asi společně. Zatím já, Dolikus a Tigi. tentokráte v Dolikuskáře 😀

Jimmy-Gellar
    Účastník

Už zase jsou 🙂

nexxie
    Člen

už nejsou lupeny na stání.. dammit sm8

Buchtak
    Člen

Vypravuji autobus na tuto akci,jsou ještě volná místa,případní zájemci mi napište na mail j.buchtak@seznam.cz a zašlu podrobnější info.

Tomangel
    Člen

Zdravim, chci se zeptat kdo by jel s nama, jedem velkou dodavkou pro devet lidi. Pro jistotu pojedem v osmi. Tomangel,Storm_ice, Jimmy a dalsich pet mist je volnych. Jede se z TP,ale pokud je nekdo ze severu jsem ochotny v okruhu 25 km nabrat toho kdo bude mit zajem. 500 kc je na naftu. Pojede se Renault Master, dodavka je velka a pohodlna viz jako maly bus. Budu se tesit, zatim piste na mail info@tomangel.com zatim s pozdravem Tomas

nexxie
    Člen

pořád se rozhodujeme jestli jet nebo ne, to září bude nabitý 🙁

Anonymní uživatel
    Host

Lístky jdou v pohodě koupit zde (stránky v němčině/angličtině):

http://www.eventim.de/cgi-bin/Tinfo.dll?fun=TDetailB&id=EVG&doc=funktion/fun_deb_sta&key=428948$965627

Dnes jsem tady kupoval sedm lístků na tuhle akci – na stání 41€ /ks (ještě je nabídka na ochoz – zřejmě na sezení – 30/34 € podle zóny, nebo sleva na grupovky), platil jsem VISA kartou, možnost doručení lístků poštou (to ale nedoporučuji, je to hrozně drahý) nebo tisk doma na tiskárně (zaškrtnout „ticketdirect – the home print ticket“, cena za celý balík koupených lupenů 2,50€).

Jooo, bude to zajímavá akce sm4

milan
    Člen

Kde se dají koupit lístky u nás? Taky mi to nejde přes tu německou O2 stránku…

Paya
    Člen

Pět lístků doma, posádka Paya-Lwice-Alexx-Renča-Langy je ready sm4

Anonymní uživatel
    Host

od nas jede z TP dodavka pro 1 plus 8 lidi, to znamena pro lepsi pohodli pojedem v osmi lidech, jinak po pravde po teto zprave nejaky spojeni Vandit s Armadou mi nevoni a je celkem mozny, ze to bude moje posledni 33 akce s Dykem, The Love from Above neni a poradny Vandit ani nepamatuji. Vzpominky na TLFA 2004 az 2008 jsou v prdeli. Posledni TLFA byl se mnou Drobek na mrtvy mysce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 145)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.