TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Binary Finary – 1998 (New Mixes)

• Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

Sq4Ree: co člověk to názor

Natix
    Účastník

A to nemluvě o tom, že by se tahle verze měla jmenovat 2010 podle roku vydání, jak bylo zvykem u předešlých releasů… sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nové remixy nejsou sice vyloženě špatný, ale zároveň jsou docela zbytečný. Ani jeden z nich tomu tracku nic nijak nepřidává, a tak si i nadále radši pustím Gouryella, Dumonde remix nebo i ten od Kaycee není rozhodně špatnej…
    oba remixy za 6

Sq4Raa
    Člen

Dolvichu, já se tě nechci nějak dotknout, ale na to, že jsi tu byl redaktor už v době, kdy jsem se já na trance.cz chodil jen dívat, mi přijde, že seš pořád docela ,mimo‘.

Dolvich
    Správce

Kaycee remix forever the best

Laucco
    Účastník

[quote Sq4Raa]Dva roky zpátky, zeptej se kokoholi tady sm15[/quote]

A nebo se juknu na tvé starší příspěvky sm13 ale pro jistotu se i zeptám. sm3.Ale už dost OT sm15

Sq4Raa
    Člen

Dva roky zpátky, zeptej se kokoholi tady sm15

Edit: Jojo, sorry za OT. A jen aby bylo jasno, byl to vtip sm2

Laucco
    Účastník

[b]2Sq4Raa :[/b] Si snídal moudrost sm15

Sq4Raa
    Člen

Dneska nějak jedu teda sm15

Laucco
    Účastník

[quote Sq4Raa]Neuráží to originál? Vždyť to není ani mix, je to jen cover, aby to znělo víc cool. Zní to jak amatérskej pokus a už vůbec nechápu, jak to můžou chtít prodávat.[/quote]

opět +1

Sq4Raa
    Člen

Neuráží to originál? Vždyť to není ani mix, je to jen cover, aby to znělo víc cool. Zní to jak amatérskej pokus a už vůbec nechápu, jak to můžou chtít prodávat.

ceero
    Účastník

Az tak zle to nie je, obidva mixy celkom ujdu. Nic extra ale aspon to neuraza original ako drviva vetsina remixov klasik.

Flash2001
    Účastník

Souhlas, na klasiky by se prostě šahat nemělo, jen ve zcela výjimečných případech. V drtivé většině to prostě dopadá blbě.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pracky usekat za tohle

Laucco
    Účastník

[quote Sq4Raa]To muselo dát práce sm15[/quote]

+1…….btw:at se již klasiky raději neremixují…….oba mix/rmx zní hrozně.Ani jeden z nich nepřekoná 4 bodovou hranici.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.