TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Bon Trip „Dutch“ Session 27.09.2008 Duplex, Praha CZ

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 60)
  • Autor
    Carero
    Člen

2drobex:jak to muzes vedet:-)))
    2party-girl:aha, pardon, myslela jsem ze jsi kamoska dance-girl…

Paya
    Člen

vím bezpečně, že Sanova přítelkyně to tu nečte sm4

kua tady je to hotová telenovela.. ten s tou a ta s tamtím..sm14

Partygirl
    Člen

carero: no to sem teda nebyla a netusim kdo si ty nebo tvuj ex ???

drobex
    Člen

Carero: Na tomhle Bon Tripu nebyla, to bych asi věděl, když jsem tam byl, ale zase asi vim s kym si jí pleteš

Carero
    Člen

2party-girl: ahojky, nebyla jsi ted na bontripu?? i s pritelem???btw, kdyby ti tu kartu neposlali, jakoze to obcas delaj, tak ja ti ten vstup taky muzu zaridit ;))) a na tohle forum prohledavat budu… 😀 myslim ze te znam z fotek a myslim ze znas myho ex… 😀

Partygirl
    Člen

drobex: aha dik ja tu ty funkce nikdy nezkoumala sm0 tak snad karta dorazi kdyby ne vim kam napsat

drobex
    Člen

Partygirl: no ale vypadalo to tak.
    BTW:email najdeš když klikneš na nick autora příspěvku, například na slovo drobex vedle panáčka z lega.

Partygirl
    Člen

Drobex: ja uz nic nechci,vyplnila sem zadost o Duplex kartu na webu klubu.. to by melo stacit.. nevedela sem,ze mam napsat email ani ho neznam tak pardon.. Sana taky znam a mam svyho pritele uz docela dlouho.Asi nepochopil,ze si tu delame srandu.Skutecne si nemyslim,ze bych opustila svoji lasku a litala za Sanem do Amstru sm15

drobex
    Člen

Partygirl: Drobex se tu nevyjádřil, protože po něm zatim nikdo nic nechtěl. Jak jsem psal, stačí napsat, ale použijte mail. Nemam čas prohledávat všechna fóra, jestli mi někde někdo nenechá nějakej vzkaz mezi přiblblejma kecama o Sanovejch přítelkkyních. Mimochodem Sana znám a znám i jeho současnou slečnu takže bych si být váma nedělal žádný planý naděje.

Co se týká volnejch vstupů a karet, vše zařídim neni problém, stačí jen napsat ve správnou chvíli na správnej mail 🙂 Jako nechtějte po mě, abych si to teď psal, když akce je až víc jak za měsíc. Guestlisty se sestavujou až ten danej den.

Partygirl
    Člen

nevim,ale nejspis jo.. prej ma knira sm15 no ja taky,ale hazeni krabicek pritelovi na hlavu to uz samo o sobe svedci o jisty inteligenci sm0 doufam,ze tu slecna neznama je a cte si to sm15 o tom nepochybuj,ze zaparime na Sana.. bude to mazec sm5 Sadi,Drobex se tu nejak nevyjadril tak sem si dneska psala do Duplexu o nakou tu jejich Duplex kartu.. melo by to obnaset vstup zdarma a 30% slevu na piti tak snad mi to poslou sm4

sadida
    Člen

on je porad s tou samou buchtou ?? chtela bych chodit s idiotem… tak co lidi zapařime na sana ? hele partygirl sezen nam vstup zadačo

Partygirl
    Člen

jo do pekne namysleny kravy sm13 posledne se fakt vyznamenala v tom Pekelnym baru sm15 chudaka ho servala kdyz me pozval na piti,hodila po nem krabicku od cigaret ,servala ho a zmizela.. a San mi na to rek jenom „she is idiot“ sm15

Anonymní uživatel
    Host

😀 ale spatna zprava je za San je zakoukanej jinam:D;)

Partygirl
    Člen

no to si pis uz davno sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 60)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.