TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Bossanova – Stonecold (Incl. Shogs 2faces Remix)-Vinyl-2007

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Shog rmx – vykrádačka platinum, navíc to zní dost cheesy celkově…zase mi Shog jen potvrdil, že má k tranceu hodně daleko 5/10
    Alphazone rmx – tak tohle se mi docela líbí, docela energetický remix, i když si ne až tolik jak jsem od Alphazone čekali, ale je to docela mazec 8+/10
    Originál – originál je prostě originál 9/10

K1aptcha
    Člen

Shog’s 2faces Remix 7/10 – docela zajímavá snaha o (hard) trance ve stylu tracků jako Platinum od Felize, ale ten vokál mi potom do toho moc nesedí, Shog měl s timhle soundem spíš vydat samostatnej release
    Alphazone Rocktrance Remix 6.5/10 – na Alphazone málo tvrdé, málo nadriveované, a melodie v „japonském“ stylu je taky slabší… na druhou stranu ten rockovej podklad co tam občas je, zní solidně – možná se mi to po více posleších začne líbít víc 🙂
    Original Club Mix – bez hodnocení :oP

Showman
    Člen

Tak další překopávka staré, známé vypalovačky… Myslim si, že se jedná o kvalitní release a oba nový mixy jsou povedený..

01.Stonecold (Shog`s 2faces Remix) 8.5/10 – podle mě dost povedenej novej mixík :oP
    02.Stonecold (Alphazone Rocktrance Remix) 7.5/10 – velmi zajímavé.. rocktrance.. no a i povedené!
    03.Stonecold (Original Club Mix) 8/10 – stará známá klasika 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.