TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Bot Cipryan – Astral Breeze

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel wenca a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    alaif77
    Člen

To máš jedno, jen mi to přišlo srandovní sm0 Na albu Solar Stonea je víc takových dobrých věcí.

wenca
    Účastník

nu jo sm10 sm13

ale to bude asi tím, že v tom tvým vláknu jsem si možná ten track ani nepustil, jen mi zaujalo to příjmení producenta sm0

alaif77
    Člen

Že bych tady o tom už před dvěma měsíci psal? Zajimavý, že na můj příspěvek skoro nikdo nereagoval.. sm16
    O to směšnější je, že na to vlastně reagoval wenca, kterej tohle vlákno teď založil sm15

http://forum.trance.cz/read.php?2,145265,145416#msg-145416

Jinak skladba dobrá sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

v podstatě souhlas, velmi zvláštní melodie nutící k dalšímu a dalšímu poslechu, nejelpší originál, těsně v závěsu Rozza remix a povedenej je i ambient
    9/10

wenca
    Účastník

Tak toto mě hodně (ale opravdu hodně) zaujalo….perfektní (pro mě až taková tajemná) melodie

nejlepší z releasu je pro mě určitě [b]original mix [/b]9,5/10

výborný je i upliftovější [b]Rozza lifted mix [/b]9/10 (odkaz na video mi sem nešlo ani na poněkolikáté vložit)

[b]Ambient mix [/b]je také zajímavý, já ho dávám na třetí místo sm11

[b]Celestial mix [/b]mě zaujal nejméně na první poslech, tudíž už jsem se mu nějak víc nevěnoval a hodnotit nebudu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.