TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy BT – 1.618

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Natix a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    bekman
    Člen

Tak konkretne tenhle me stve tim, ze na jednu stranu jsou tam obrazky pouste a zniceho nic mi tam vrazi 3Dmaxove rendery nejakych abstraktnich veci a nejake slunecnice. Cekal bych vic nez jen nejaky sled obrazku (i kdyz peknych). Chybi mi tam pribeh. Nehlede na to, ze ten strih je tam naprosto sileny. Celkove me to DVD zklamalo, protoze by si tak kvalitni hudba zaslouzila lepci obrazovy doprovod.

Jo a zenska s kostkou je fakt cool. To me taky nehorazne nas-alo sm13

Natix
    Účastník

bekman:
    Zrovna tenhle konkrétní klip mi přijde docela v pohodě, ty počítačem generované geometrické objekty se k tématu téhle skladby hodí, snad se tam někde vyskytují i ty pověstné zlaté řezy, zato mě pěkně zklamal klip k Antikythera Mechanism, při jehož poslechu mi před očima doslova ožívaly obrazy příběhu onoho tajemného přístroje, jeho slavnostního spuštění, naložení na loď a následného potopení na dno moře za nějaké bouře, a místo něčeho podobného vidím ženskou, jak chodí po poušti až najde CGI kostku, která jako by vypadla z nějakého old school trancového klipu z přelomu 80. a 90. let. sm13
    Ale TBU je hlavně o hudbě, která je úžasná, jenom mě štve, že si nemám kde poslechnout tu slovutnou 5.1 verzi.

bekman
    Člen

Tak naprosta vetsina klipu mi prijde strasne levna. Hrane sceny jsou studio s polystyrenovima dekoracema, pocitacove animace vypadaji, jako vizualizace do Winampu. Snad az na klip k poslednimu tracku (ten s BTho dcerkou), ten je dobry. Ale k hudbe neni co dodat, proste slast a genialita.

Natix
    Účastník

Co dodat, kromě toho, že to je naprosto geniální? To platí i pro celé album This Binary Universe. sm5

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.