TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Bubbles 1.2.08 Envelopa Olomouc

• Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel iamek a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 126)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: Revolt (IP zapsáno) – ty woe chlape tobe by meli zakazat jakekoliv fora.. Tobe co se nelivbi tak hned startujes.. Fakt cistou hlavu tomu dej a nechej prubeh emoci kdyz jsi s pejsanem.. Fakt to tu uz prehanite.. 🙂
    To myslim fakt ted v dobrem.. Zkus ten rozum najit a prestat se hadat 🙂

Newman
    Člen

Revolt: celkem jo, chtěl jsem vypadat důležitě sm0

Revolt
    Člen

Newman

nebul sm0 beztak je to jedno ne?

Newman
    Člen

Řešte si to na ICQ nebo osobně, Jana vám třeba může dělat rozhodčí, ale tady to nemá co dělat sm17

Revolt
    Člen

Jano sm13sm15 nezlob

Hoši, nehádat se sm18

Revolt
    Člen

milan

proste jen vic premyslej. pak bude vse ok. stejne tak jak si posledne napsal ze BAM poradaji slovaci a co je nejlepsi tak primo redaktori trancemusic.sk to je myslim priklad za vsechny.

HOWG

milan
    Člen

Revolt, Sickboy…sm12sm0sm8

Sickboy
    Člen

Revolt napsal(a):
    ——————————————————-
    > milan
    >
    > fakt me fascinuje jak vsechno a vis a od vseho mas
    > klice

sm15 Jojo, to mě fascinuje taky. Huhu. sm17

Revolt
    Člen

milan

srovnavat bubbles s apokalypsou.. dobra blbost
    diskoteka na lope nebyla jak dlouho? a z ceho mas opet podlozeny ze tam hrajou diskoteku JEN RADIO DJS??? ZASE PISES BLUDY!! muj dobry kamarad tam hral pravidelne a ne jeden a nikdy nebyl v Radiu ale jeho jmeno napsat nemuzu protoze bych ho poskodil.Proste prestan porad psat ty svoje rozumy kdyz to nemas podlozeny.Uz me s tim fakt seres. Radia maji reklamu snad ve vsech podnicich to celkem nic neznamena. dezinformujes lidi a pak se muzu divit.

HOWG

milan
    Člen

Revolt – Jasně, ale viděl jsi nějaký jiný rádio, který by na Lopě dělalo akci? Navíc na Lopě je samá reklama na Fajn…
    Jinak jasně, že Olomoucký Fajn neexistuje vím, na začátku roku byl článek na radiotv, ale toto téma sem asi nepatří. Fajn vysílá z Prahy a jsou akorát odpojováky pro různý regiony (zprávy, reklamy). Akorát Fajn North Music zůstalo „jako předtím“.
    A k návštěvnosti….Bubbles je in jako třeba Apokalypsa, ale prázdniny tam udělali svoje…
    edit – a když napíšu že Lopa je pod taktovkou Fajnu, tak to nemusí znamenat, že Fajn lopu vlastní…Jsem to myslel tak, že jejich djs tam hrajou pravidelně a skoro nikoho jinýho tam nepustí….btw Ikdyž je Fajn Hity mrtvé rádio, tak jejich djs se pod Fajnem prezentujou dál.

Revolt
    Člen

milan

fakt me fascinuje jak vsechno a vis a od vseho mas klice

za prve envelopa pod zadnou taktovkou neni. kdyz nevis kdo ji provozuje tak prosim te nemel furt ty svoje rozumy. za druhe FAJN RADIO HITY UZ MESIC NEEXISTUJE – olomoucke. a za treti ta tvoje souvislost s navstevnosti bubbles je uplne nesmyslna. Na minule bubbles bylo 18OO lidi a to ze je tam tolik lidi a tech decek je jen proto protoze uz se zadna takova akce v olmiku nekona a bubbles je proste moda. Je IN byt na bubbles proto tam vsechny decka lezou

milan
    Člen

Lost in trance – „..tectonic je sice in ..ale to patří k discu !! “ – Envelopa je normálně diskotéka pod taktovkou Fajn radia Hity….Já jsem si tu „návštěvnost dětí“ dával do souvislosti s tím, že tady začaly prázdniny a oni někam chtěli jít „zapařit“ a vybrali si Lopu…Já mám za to, že někteří co tam šli ani nevěděli, co se tam pořádá…
    „s vějířem“…tak asi vím která ty seš.sm16

deivis
    Člen

Dexx – na Kometu chodim v tomto:

Dexx
    Člen

Myslím, že v nápisu Sepultura a No future je trochu rozdíl. Ale je možný, že někdo to tak nevidí.
    Deivisu taky chodíš na Kometu v desu Arsenalu?
    Neber to zas jako nějakej útok. Já se jen ptám.
    🙂 Jinak Olomouc zdraví Brno. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.