TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Bubbles 1.2.08 Envelopa Olomouc

• Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel iamek a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 126)
  • Autor
    Pavlas
    Člen

No nevím… Z line upu mě zaujal tak akorát ten Ronski… možná ještě Michael C, ale kvůli němu do Olomouce nepojedusm3

deivis
    Člen

Autor: enrique (IP zapsáno) – ano ale to hral na prestizni noci a ne na noci dovijake…

Smiky
    Člen

Já ho koupil ve Videoprivatu…jinak nevím

vasman
    Člen

Možná trochu OT…nevíte kde by se dal koupit lístek někde v Ostravě? byl jsem v tom Titty Twister a tam ho nemají..

enrique
    Člen

Ronski začíná asi po tom úspěchu v djmag pěkně hvězdovatět, ale hraje mu to fajnově,takže se není asi moc co divit. Prý měl být v lednu v 7nebi v Brně a to prý odmítl, že už to není klub pro něho a to tam měl svoje první hraní v ČR co já vím 🙂

Creams
    Člen

Tak Ronski neubde v Citynu bohužel se nedohodli 🙁 co vím, že by údajně ztratil cenu když se teď objeví v olmiku a pak o měsíc tam

vasman
    Člen

Creams: v Cityclubu bude hrát 1.3. Mario Ranieri…a pochybuju že by tam dostali Ronski speed..ale v dnešní době je možné všechno 🙂

vyrys
    Člen

milan napsal(a):
    ——————————————————-
    > Podle mýho Bubbles není vnímaná jako trance akce,
    > tak jsem zvědavej, co tam vlastně dělají ty jména
    > jako Ronski Speed……Ale já jedu, mám to do
    > olomouce co by kamenem dohodil a zbytek došel
    > pěšky (30km není moc:oD:oD)

ja myslim, ze se tam Ronski prave pomale zacina hodit, protoze to zacina dost mastit

Creams
    Člen

Toto info mám z určitého zdroje 🙂 nevím zdali je vše doladěno a dohodnuto, ale měl by tam Ronski Speed zahrát :´-)) v CityClubRožnov

sypy
    Člen

for lukin_ a creams : od koho mate takove zdroje Yasma neco prohlasil … ??

Lukin_
    Člen

Creams napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tak Ronski Speed se objeví v březnu v Rožnově
    > takže o nic nepříjdu 🙂

edit: Pojedu tam stejně :-D¨

to sypy : To já netuším po Ově se kolujou kde jaké informace 🙂

milan
    Člen

Podle mýho Bubbles není vnímaná jako trance akce, tak jsem zvědavej, co tam vlastně dělají ty jména jako Ronski Speed……Ale já jedu, mám to do olomouce co by kamenem dohodil a zbytek došel pěšky (30km není moc:oD:oD)

Creams
    Člen

Tak Ronski Speed se objeví v březnu v Rožnově takže o nic nepříjdu 🙂

andre
    Člen

byl to flashový banner na rave.cz…. ale to je fuk…. ti,co znají,pochopí… ti,co ne,tak je jim to jedno… to byla jen poznámka… jinak ten koncept mě taky moc neláká….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nejsem žádnej pesimista, ale tak z faktů by se vycházet mohlo.. nemám rád tohle tlachání pro oslovení co nejvíc lidí, když to neni pravda

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.