“ Paul Van Dyk je v současnosti asi vůbec nejznámějším světovým producentem elektronické hudby. Znamená to pro něj být již dvě desetiletí v maximálním zápřahu, naplno odehrát stovky a stovky koncertů a na své konto si připisovat pravidelně další megahity. “
Docela mě tohle pobavilo, možná PVD nejznámějším producentem elektronické hudby je, ale že by tvořil MEGAHITY ????? Tak to už dávno není pravdou, za jediný opravdový megahit považuju od Paula – For an Angel a to už je nějaký pátek, co tenhle track udělal. V dnešní době máme mnoho lepších producentů a djs méně slavných než PVD, třeba Above & Beyond či Super 8 and Tab a tak bych mohl pokračovat. PVD byl na vlně spolu s Andrém či Kai Tracidem někdy kolem roku 2000 – 2004, dneska už je to jenom hodnotná a velmi drahá značka, nesoucí lesk slávy minulosti. Jeho produkci mám rád, tu starou produkci, to byl skutečný Paul Van Dyk, který udělal díru do světa. Dneska už jeho produkci vypouštím, prostě se mi moc nelíbí, ale to je pouze můj názor, na téma PVD. Takže tyhle reklamní marketingové tahy, lákající značkou PVD a zaručující absolutní požitek každou minutou si nechám ujít. Takže Paule a návštěvníkům přeju nezapomenutelnou noc.