TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Citadela with Paul van Dyk (29.6.2012, Brno, Bobycentrum)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 209)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

http://www.rave.cz/clanek.php?id=13792
    Michael Burian: Paul van Dyk je dost kreativní člověk

no hlavně, že ho cca v roce 2003 kritizoval za nekreativnost sm15 a nemyslím, že by se od té doby s Dykem toho moc změnilo

nexxie
    Člen

Jasny, ja to chapu.. asi bych nebyl jinej, ale tak at aspon nekecaji v rozhovorech ty kraviny, ze hrajou podle momentalni nalady a podle toho, jak publikum reaguje.. :))

DjDkD@ve
    Člen

Tak to bejva normalni, ze 2 – 4 tydny po sobe hrava podobne, protoze se asi moc nepocita, ze ho nekdo uslysi po Evrope 3x za mesic sm15

nexxie
    Člen

Ja si zase pamatuju takovou blbou vec, ze loni na jare zahral 3krat po sobe temer totozny sety.. na trance energy, na vandit night a jeste nekde – takova vec me vzdycky docela nastve.. stejny jako Armin loni v Praze..

Jinak nezapomenutelnej set byl pro me co zahral myslim v 2006 v tmobilu.. nebo to bylo 2007? uz nevim, vystupoval tu fakt hodnekrat,tak se mi ty roky smichavaji 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Tak v soucasne dobe je prakticky nemozne dopredu odhadnout co bude hrat, za posledni cca 3 roky jsem ho slysel live asi 15x a je to jak na houpacce……. Trochu mi prijde, ze hraje podle aktualni nalady, ale kdyz mu to sedne, tak je to opravdu nezapomenutelny zazitek sm15

Tady je moje TOP 5 jeho setu z poslednich 3 let sm15

PvD na Energy CH 2008 – nejlepsi set, ktery jsem od nej Live slysel!
    PvD na Nature One 2008
    PvD na Mayday 2008
    PvD na Nature One 2009
    PvD na Streetparade 2007 (3 hodiny na kamionu)

Anonymní uživatel
    Host

“ Paul Van Dyk je v současnosti asi vůbec nejznámějším světovým producentem elektronické hudby. Znamená to pro něj být již dvě desetiletí v maximálním zápřahu, naplno odehrát stovky a stovky koncertů a na své konto si připisovat pravidelně další megahity. “

Docela mě tohle pobavilo, možná PVD nejznámějším producentem elektronické hudby je, ale že by tvořil MEGAHITY ????? Tak to už dávno není pravdou, za jediný opravdový megahit považuju od Paula – For an Angel a to už je nějaký pátek, co tenhle track udělal. V dnešní době máme mnoho lepších producentů a djs méně slavných než PVD, třeba Above & Beyond či Super 8 and Tab a tak bych mohl pokračovat. PVD byl na vlně spolu s Andrém či Kai Tracidem někdy kolem roku 2000 – 2004, dneska už je to jenom hodnotná a velmi drahá značka, nesoucí lesk slávy minulosti. Jeho produkci mám rád, tu starou produkci, to byl skutečný Paul Van Dyk, který udělal díru do světa. Dneska už jeho produkci vypouštím, prostě se mi moc nelíbí, ale to je pouze můj názor, na téma PVD. Takže tyhle reklamní marketingové tahy, lákající značkou PVD a zaručující absolutní požitek každou minutou si nechám ujít. Takže Paule a návštěvníkům přeju nezapomenutelnou noc.

nexxie
    Člen

Dave : asi zalezi podle eventu.. Ja si ho popve pamatuju az z roku 2005 z Prahy a tam uz hral nejeden styl.. On sam rika, ze je tezky urcit kde konci trance a kde zacina techno, hraje to co se mu libi a to je elektronicka hudba 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to nexxie:

No tak to bych se mozna i hadal, kolem roku 2003 se do te skatulky klidne zaradit dal…… sm4

nexxie
    Člen

Joe – Dyk nikdy nebyl ve skatulce trance! A ten set bych tipnul ani neni jeho..

Joe
    Účastník

K aktuálnímu článku – jojo, Dyk už není ve škatulce Trance, ten promo set co byl k Citadele ke stažení bylo něco děsivýho… minimálně první půlhodinu, víc jsem nevydržel 😀

Anonymní uživatel
    Host

Díky .. Už mě upozornili. V tom množství informací co jsem do toho článku zanášel mě to uniklo. Haluz že si toho při konttrole nevšiml ani Vyrys ani Štpán.. Ale díky a omlouvám se za nepřesnosti.

Nulda
    Účastník

jen mala oprava deivisova clanku… For an Angel ani Another Way nejsou z alba Seven Ways ale 45RPM resp. Out There And Back…

Partygirl
    Člen

v dubnu uz mam vejlet do Blavy tak spis ne

Paya
    Člen

nulda: v podstatě je to jedna a tatáž skupina …

ondrab
    Člen

nulda:tak je to napsany oficilane na papire…to je tak asi vse…ale to se vi uz od prvni nove citadely…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.